alexp2
Registered User
- نوشتهها
- 1,286
- لایکها
- 2,372
داش اهراد گویا می خوان توی اون جا بنویسن پس شما برو بوپورس ایشون هم می گن .یعنی چی؟
داش اهراد گویا می خوان توی اون جا بنویسن پس شما برو بوپورس ایشون هم می گن .یعنی چی؟
اوه یهو چقدر جدی شدیسلام
این سوالا 1000بار پرسیدن و1000بار من جواب دادم.
یا بگرد تو تاپیک وجوابت رو پیدا کن
یا برو تو سایتtjhelp.irاز قسمت ارتباط با ما بپرس تا جوابت روبدم تا همیشه بمونه!
جدی نبود.یکم کتابی بود.اوه یهو چقدر جدی شدی
اندک ترمیو هزاران دردسر مختلف.ببخش مارو
دقیقا برعکس صحبت شما!عمومی ها بیشترشون تشکیل شدن و اختصاصی ها هم استاد ها پیچوندن ولی دانشجوها بودنبستگی به استاد داره.
عمومی معمولا تشکیل نمیشه
اختصاصی ها هم 50% کمتر میات هفته اول
دروس تخصصی که شوما می گی با اونی که امیر می گه خیلی می فرقه .تخصصی های اخریا چون دیگه مباحث شوخی نیست اساتید هم گیر میان .اونی که خوب بود کی بود ؟چه درسی ؟پس خوب شد سمت سلف نرفتم .کلن با جو امتحان حال نمی کنم .بوفه سلف راه افتاده ؟ای بابا امروز علافی ای کشیدم که تا حالا توی این دوره ی دو ساله ی تحصیلم ندیده و نچشیده بودم!
استاد های صبحم که هیچ کدوم نیومدن و همچنان نماز خونه پاتوق بروبچ بی استاد شده بود!
هوا بس ناجوان مردانه سرد بود!واقعا سرد بود ها!
کلاس اخرم هم تشکیل شد استاده هم یکمی درس داد(استاد خیلی خوبی بنظر میومد ممنون از همه ی دوستانی که اینو بهم راهنمایی کردن)
راستی دوستان این مهشید نژاد نیک یکم بنظرم از این تیریپ تبعیضی ها بودش ها!کسی خبر داره بین دانشجوهای دختر و پسر فرق میزاره یا نه؟زاویه ی دیدش فقط سمت اونور کلاس بودش!یجورایی خاطره ی استاد فیزیک یکم داره برام تداعی میشه میترسم اینم شبیه اون باشه اعصاب و روانمو بریزه بهم!
دقیقا برعکس صحبت شما!عمومی ها بیشترشون تشکیل شدن و اختصاصی ها هم استاد ها پیچوندن ولی دانشجوها بودن
سلف هم که خیلی باحال بود هنوز صندلی های امتحانات رو جمع و جور نکرده بودن و خاطرات امتحانات دوباره اومدن جلوی چشممون
پیشرفتت جالب نیست به هیچ وجه دست به ریاضی 1 هم نزن محشره .دوستان من این ترم با اینا برداشتم کدوماشون رو عوض کنم از شانس بد من روز انتخاب واحد یه کاری برام پیش اومد اصن نتونستم سر وقت انتخاب کنم دیر رسیدم هم رو درو کرده بودند
گسسته احمدي-محمد
تربيت بدني 1 حسين نژاد اصل-علي
فيزيک 1 توکلي-حسن
تفسير موضوعي قرآن محمدزاده-رسول
رياضي عمومي 1 --شکري-عباس
برنامه سازي پيشرفته --کي نژاد-حسين
ریاضی 1 پس خوبه بقیه درس ها رو چیکار کنم؟ پیشرفت چی؟پیشرفتت جالب نیست به هیچ وجه دست به ریاضی 1 هم نزن محشره .
کی نژاد و صمیمی زیاد توصیه نمی شن .در صورت عدم تلاش و مطالعه در طول ترم افتادن حتمی .ریاضی 1 پس خوبه بقیه درس ها رو چیکار کنم؟ پیشرفت چی؟
رياضي عمومي 1 پايکن-کمال
آز شيمي عمومي بيدقي-حسين
فيزيک 1 متقياني-شهرام
زمين شناسي ساختماني اديب-احمد
(انديشه اسلامي 1(مبداومعاد اصلي-عبدالرحيم
(وصاياي حضرت امام (ره آشوري-محسن
نظرتون چیه؟
منکه امروز تخصصی نداشتم ولی خب عمومی ها منظورم بودش!همه ی عمومی ها تشکیل شدن ولی اساسی ها تشکیل نشدن!دروس تخصصی که شوما می گی با اونی که امیر می گه خیلی می فرقه .تخصصی های اخریا چون دیگه مباحث شوخی نیست اساتید هم گیر میان .اونی که خوب بود کی بود ؟چه درسی ؟پس خوب شد سمت سلف نرفتم .کلن با جو امتحان حال نمی کنم .بوفه سلف راه افتاده ؟
بیدقی برای آزشیمی عالیه...فقط سر کلاسا برو اکثر جلسات هم45دقیقه ای تمومه.میگه باید روپوش بیارید ولی نبر چون لازم نیست و گیر نمیده.من ترم پیش باهاش 20شدم.فقط باید تورو به عنوان دانشجوی خوب یشناسه. زیادی زبون نریز.حیف که فقط 1 واحده.رياضي عمومي 1 پايکن-کمال
آز شيمي عمومي بيدقي-حسين
فيزيک 1 متقياني-شهرام
زمين شناسي ساختماني اديب-احمد
(انديشه اسلامي 1(مبداومعاد اصلي-عبدالرحيم
(وصاياي حضرت امام (ره آشوري-محسن
نظرتون چیه؟
آره دیگهزیر یه ساختمون یه ساختمون دیگس ایا ؟من از شما می پرسم .یه ساختمون چند تا اسم داره مگهولی از اینا بعید نیست .کتی هم امروز اومد .خواست یه تیکه از مباحث اخری رو بگه ما زمینه پیدا کنیم .قیافه بچه ها رو دید پشیمون شدگفت الان بگم می رید حذف و اصافه حذف می کنیدجلسه بعد می گم .
معماریآره دیگه
چند تا ساختمون توی یه ساختمونن
چه درسی؟
چرا سرکلاس شما اومد ولی سرکلاس ما نیومد؟؟؟معماری
همش به خاطر یه سری از خانومای ... هست .رفتن گروه پرسیدن که میاد یا نه اونم گفت باشه اومد .البته فرقی که نداره البته برای ما چون چیزی نگفت .چرا سرکلاس شما اومد ولی سرکلاس ما نیومد؟؟؟
واسه همینه همیشه میگم کلاس مختلط برندارید که همش دردسره ..................همش به خاطر یه سری از خانومای ... هست .رفتن گروه پرسیدن که میاد یا نه اونم گفت باشه اومد .البته فرقی که نداره البته برای ما چون چیزی نگفت .