yes!سلام
دو تا سوال :
1- ساختمون 7 کجاست ؟ اونی که بغل ساختمون پنجه و پله میخوره میره بالا ؟
2 - تو حذف و اضافه میشه فقط یدونه یکواحدی اضافه کرد و چیزی حذف نکرد ؟
تو اينرولت ميزنن.معمولا ازصبح (همون ساعتي كه انتخاب واحدبود يعني ٩)شروع ميشهدوستان سه شنبه حذف و اضافه هست دقیقا از چه ساعتی شروع میشه؟
سلام
دوستان ترم جدید شروع شده ؟! استادها میان ؟
سلام!
دوستان من اگه ریاضی 1 رو افتاده باشم میتونم ترم بعد استاتیک با ریاضی 2 رو بردارم؟ یعنی هم نیاز هر 2 تاش میتونم بکنم؟
من دومی رو گفتم yes ها بادم نبود مشخص کنم .6 فکر کنم معماریه .7 دیگه کدومه !فکر کنم یکی از این 3 تاست یا زیر نمازخونس یا زیر سلفه یا ساختمون تحصیلات تکمیلیه که چند وقت پیش دیدم از اونجا منتقل شده بود .کلن ساختمون دیگه هم داریم ؟پس ساختمون ٦كدوم بود؟
send from 1100
بله یه جا دیگه هم هست.زیر ساختمون شماره 3من دومی رو گفتم yes ها بادم نبود مشخص کنم .6 فکر کنم معماریه .7 دیگه کدومه !فکر کنم یکی از این 3 تاست یا زیر نمازخونس یا زیر سلفه یا ساختمون تحصیلات تکمیلیه که چند وقت پیش دیدم از اونجا منتقل شده بود .کلن ساختمون دیگه هم داریم ؟
شاید باورت نشه .نمره منم یه ساعت پیش اومد وخیالم راحت شد.من باورم نمیشه همه نمره هام اومد ...
زیر یه ساختمون یه ساختمون دیگس ایا ؟من از شما می پرسم .یه ساختمون چند تا اسم داره مگهولی از اینا بعید نیست .کتی هم امروز اومد .خواست یه تیکه از مباحث اخری رو بگه ما زمینه پیدا کنیم .قیافه بچه ها رو دید پشیمون شدگفت الان بگم می رید حذف و اصافه حذف می کنیدجلسه بعد می گم .بله یه جا دیگه هم هست.زیر ساختمون شماره 3
یعنی چی؟مازاد بر تعداد واحد موثر در ترم و بدون تاثیر در معدل کل .
سلامسلام
اقا این درس وصایای حضرت امام جز معدل به حساب میاد؟جز واحد چی؟