سلام مبارکه.منم منتظر نمره پروژه ام هستم و بعد تمومه.لطف میکنی مراحل رو بگی...مثلا من استاد پروژه ام گفته پروژه ام رو به دوتا استاد ناظر داده تا نظرشون رو بدن و اون در نهایت نمره منو اعلام کنه.حالا من باید چی کار کنم تا فارغ التحصیلی ام جلو تر بیفته؟چقدر طول میکشه؟من برای سربازی اون گواهی موقت رو میخوام اونو چند روزه میدن؟امور مالی چقدر زمان میبره؟
ممنون میشم راهنمایی کنی چون سوال خیلی ها هستش...
سلام
منم مشكل **** وظيفه دارم به خاطر همين گواهی موقت رو بهم ميدن
از زماني كه آخرين نمره تو كارنامتون ثبت ميشه تاريخ فارغ التحصيلي از اون روز حساب ميشه و واسه پسرا از اون تاريخ يكسال فرصت فراغت تحصيلي دارن (خوشا به حال دختران).
شما تا اينكه آخرين نمرتون نياد تقريبا هيچ كدام از كارهاي فارغ التحصيلي رو نميتوني انجام بدي؟
مراحل كارهاي فارغ التحصيلي به اين شكل است كه:
اول ميري پشت زمين ورزش پيش كارشناس گروه خودتون بعدش ايشون تو سيستم واحد هاي پاس شده شما رو با چارت مقايسه ميكنه اگر اوكي بود چندتا فرم به شما ميده كه شما همون موقع اونا رو پر ميكني و بهش ميدي بعدش يه برگه بهتون ميده و شما بايد بري از: 1گروه 2كتابخانه 3پژوهشي(ساختمان 5) 4انبار دانشگاه(ساختمان 5) 5مالي(ساختمان 5) 6امور دانشجويي(ايرانشهر) 7مالي(ايرانشهر) امضا بگيري.
توضيح:
1گروه : مشكل خاصي نيست و خيلي راحت نديده امضا ميكنن
2كتابخانه: بايد حتما سي دي پروژه رو به همراه داشته باشين( سي دي پروژه حتما به همون فرمتي كه دانشگاه ميگه در بيارين و امضا استاد هم روي سي دي باشه وگرنه به هيچ وجه كتابخانه قبول نميكنه به نظر من قبل از تحويل سي دي اون رو به آقاي محمدي كه مسئول سايته نشون بدين تا مشكلاتش رو رفع كنه) در ضمن اگر كارت كتابخانه هم دارين حتما بايد با خودتون ببرين كه اون موقع تحويلشون بدي
3پژوهشي(ساختمان 5): پژوهشي هم نديده امضا ميكنه فقط بايد قبلش امضا كتابخانه رو گرفته باشي
4انبار دانشگاه(ساختمان 5): اينجا هم سريع كارتو انجام ميدن
5مالي(ساختمان 5): اينجا كه ميري بايد قبلش 4 تا امضا قبلي رو گرفته باشي بعدش پروندتون رو ازتون ميگيرن و ميگن برو دو هفته ديگه بيا. بعد از دو هفته ميري مالي پروندتون رو ميگري و راهي ايرانشهر ميشي
6امور دانشجويي(ايرانشهر): امور دانشجويي كارتو زود انجام ميدن فقط اگر كارت غذا داشتين بايد اونجا تحويل بدين در ضمن بايد دوتا تمبر هزار توماني خريده باشي از قبل و اينجا باطل كني
7مالي(ايرانشهر): اينجا يه نفر چرتكه ميندازه و ميگه كه شما چقدر در كل بدهكار هستين و بايد تو سايت دانشگاه(enroll) بدهي رو پرداخت كني و بياي تا واست امضا كنن
حالا ديگه شما تمام امضا ها رو گرفتين و بايد برگردي دانشگاه پشت زمين ورزش پيش هموني كه اول اومدي اينجا بايد يه سري مدارك همراه داشته باشين مثل: (1شناسنامه و كپي تمام صفحات 2كارت ملي و كپي 3اصل مدرك پيش دانشگاهي يا ديپلم و كپي 4فيش پرداختي بانك ملي 5ين عكس 6فايل عكستون رو هم بايد از قبل توي سايت azad.ac.ir آپلود كني 7كارت دانشجويي و...) اگر همه چيز اوكي بود ميگن برو دو هفته ديگه مدركتو از ايرانشهر بگير (اگر سربازي نرفته باشين بهتون فعلا مدرك موقت ميدن)
كل پروسه 1 ماه طول ميكشه و شما حدودا بايد 3 الي 4روز وقت بزارين
مباركه ديگه مهندس شدين!