ورودی 92 95 درصد دلم میخواد برم عمران- محدودیت **** مهندسی چیه توضیح میدیچه مقطه ای میخونی
درسای پایین 12 کلا حذف میشن و دوباره باید بگیری
اگه بگی چه مقطه ای هسنی میتونم کمک کنم خودم هم از کامپیوتر رفتم عمران .این هم در نظر بگیر رشتهای معماری و عمران **** مهندسی یه سری مهدودیت ها داره برای این گونه افراد که تغییر رشته میدن .
راستی بچه ها کسی میدونه دانشگاه سما چیه ؟؟ مدرکش میگن دانشگاه ازاد صادر میکنه .ایا معتبره ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
عمران میخوام بخونم مکانیک سخته اذیت میکنن برم به گروه بگم تا دیر نشده ممنونیکی از دوستام این کارو کرد ، از مکانیک رفت معماری
اول تکلیف رو مشخص کن ! معماری با عمران ؟ خیلی فرق داره ! یا این یا اون اگه شک داری ، پس کلا تغییر نده ! چون خودت هنوز نمیدونی چی میخوای !
میری پیش گروه و از اونا رضایت میگیری ، بررسی میکنن که چیا تطبیق میخوره ! کلا هویتت توی دانشگاه عوض میشه ! و حواست به این نکته باشه که ورودی جدید محسوب میشی یعنی ( 93) پس هزینه ها هم با دانشجوهای جدید حساب میکنن و از اونطرف فقط مشترک ها رو تطبیق میدن مثل عمومی اگه گذرونده باشی و 2 تا درس ریاضی 1 و فیزیک 1 که معماری ها هم دارن !
نمیدونم،اما برخی مواقع توی یه وقتهایی ظرفیت میدن و همه برمیدارن جز تو...بهتره با گروه هماهنگ باشی چون اونا میتونن حتی 1ظرفیت فقط به خاطر تو بازکنن.ولی به احتمال زیاد اگر میخواستن ظرفیت بدن همون موقع انتخاب واحد میدادن.احتمال داره کلاس جدید بازکنن.ولی به گروه بگو...سلام بروبچ
اقا من هنوز نتونستم موازنه بردارم(کلا هیچ کس برنداشته. 2 تا کلاس ارائه شده فقط)
حالا میخواستم بدونم موقع حذفو اضافه میشه بردارم؟یعنی کلاس باز میشه؟
ببین غذاهای الان با قدیما فرق داره.ترم پیش یه یارو گشت نامحسوس داشت و از کیفیت غذاها سوال میکرد ماهم گفتید که کباب سرده و غذا کم میریزن و همون موقع رفت و به آشپزها گفت و درست شد.کلا غذاهای بدی نمیدن با این قیمت400تومان.به نظر من برو کارت غذا رو بگیر و بچسب به این غذاها.البته بعضی غذاهاش مثل مرغ هنوز افتضاحه.من که توی این 6 ترمه حتی بامم به غذا خوری نخورده مگه اینگه امتحانم اونجا باشه افتضاح ترین غذا ها رو توی کاردانی داشتیم کبابشو جلو گربه مینداختیم دیگه اون دوروبر بیداش نمیشد(یا بچه های خوبگاه با هاش تمرین کشش انجام میدادن) -حالا غذا هاش چین در طول هفته شاید مجبور شم این ترم کارت غذا تهیه کنم
اره یکی از رفیقام دیروز رفته بود پیش گروه بهشون گفته بود چرا واسه موازنه ظرفیت نمیدیننمیدونم،اما برخی مواقع توی یه وقتهایی ظرفیت میدن و همه برمیدارن جز تو...بهتره با گروه هماهنگ باشی چون اونا میتونن حتی 1ظرفیت فقط به خاطر تو بازکنن.ولی به احتمال زیاد اگر میخواستن ظرفیت بدن همون موقع انتخاب واحد میدادن.احتمال داره کلاس جدید بازکنن.ولی به گروه بگو...
داداش بودی ؟انتخاب واحد خودته ؟ساختمان داده نخونی افتادی زبان ماشین نخونی افتادی بقیشون رو هم فقط یه چیزایی شنیدم ولی چون خودم نداشتم نظری نمی دم .می گم نخونی افتادی ینی اگر سنگین نخونی می افتی سنگین بخونی پاسی 10-15 معمولا .مگر این که خیلی درسخون باشی .سلام
کسی اینجا هست که بدوونه این اساتید خوبن یا نه ؟
راستی شوما گوزینه دادی ؟(جنسیت .رشته .سال ورود)سلام
دانشگاه سما زیر مجموعه ازاده ولی اصلا کیفیت نداره!یه چیز اومدن حول حولکی زدن برای گرفتن بیشتر دانشجو وپول بیشتر!راستی بچه ها کسی میدونه دانشگاه سما چیه ؟؟ مدرکش میگن دانشگاه ازاد صادر میکنه .ایا معتبره ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه نشده!راستی شوما گوزینه دادی ؟(جنسیت .رشته .سال ورود)
لاریجانی و جباری و عباسپور خوبنسلام
هر کدوم دوست داری ...سلام دوستان برای یکی از کلاسام ، ساعت شروع رو اینجوری زدن :
د-07:30تا09:00 - د-10:50تا12:20 -
کدوم رو باید برم ؟
یعنی چی؟چرا اینطوریه؟سلام دوستان برای یکی از کلاسام ، ساعت شروع رو اینجوری زدن :
د-07:30تا09:00 - د-10:50تا12:20 -
کدوم رو باید برم ؟
نه موازنست . فقط نظریه .هر کدوم دوست داری ...![]()
ولی فکر کنم کلاست هم نظری هم عملی جفتشو باید بری ...
درس موازنمهیعنی چی؟چرا اینطوریه؟
اطلاعات کامل بده.
خب .من تاحالا چهار واحدی نداشتمدرس موازنمه
4 واحدیه
ساعت تشکیل کلاس رو دقیقا به همین صورت که نوشتم ، توی انتخاب واحدم نوشتن .
4 ساعت !خب .من تاحالا چهار واحدی نداشتم
اما اگه جلو درس اینطور نوشته باید جفتشو برید.
الانم که دارم فک میکنم درسته دیگه.4واحدی،4ساعت درهفته![]()