دروس معارف دسته بندی میشن و از هر دسته باید حتما چنتا واحد برداری. مثلا از دسته "تاریخ فرهنگ" " تاریخ تحلیلی" باید یکیشو برداری و دیگه نیازی نیست اونیکیو برداری. یکم (خیلی) گیج کنندس. ترم بعد یه سر میرم از شیخ الرئیس میپرسم و اطلاعیشو میزنم. ولی اینو میدونم که اگه اینو برداری دیگه نیازی نیست تاریخ تحلیلی پاس کنی...سلام
توی چارت جلوی درس تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی نوشته که: با انتخاب درس مزبور، 2 واحد از دروس انتخاب حذف می شود!
یعنی چی؟ دو واحد از چی حذف میشه؟
از دروس معارف 2 واحد حذف میشه؟!
دروس معارف دسته بندی میشن و از هر دسته باید حتما چنتا واحد برداری. مثلا از دسته "تاریخ فرهنگ" " تاریخ تحلیلی" باید یکیشو برداری و دیگه نیازی نیست اونیکیو برداری. یکم (خیلی) گیج کنندس. ترم بعد یه سر میرم از شیخ الرئیس میپرسم و اطلاعیشو میزنم. ولی اینو میدونم که اگه اینو برداری دیگه نیازی نیست تاریخ تحلیلی پاس کنی...
از دروس عمومی بیا بیرون بگو ببینم روحانی اوراقو تصحیح کرد بالاخره ؟؟؟امار غلط نده
تاریخ فرهنگ اختیاریه و رو دروس اختیاری تاثییر میزاره
اوون حرفت مال تاذبخ تحلیلی و تاربخ امامته که یکیشو باید بگذرونی
ناقصه كه!ثبت نام آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1393
- مهلت ثبت نام تا پايان روز 15 بهمن ماه می باشد.
تشکر بابت اصلاحامار غلط نده
تاریخ فرهنگ اختیاریه و رو دروس اختیاری تاثییر میزاره
اوون حرفت مال تاذبخ تحلیلی و تاربخ امامته که یکیشو باید بگذرونی
کارشناسی ارشد آزادهناقصه كه!
ازاد دولتي يا....؟
send from 1100
ممنونکارشناسی ارشد آزاده
هیچکدومشون ازمایشی ندارن!منم دیدم انقدره کف کردم .حالا یه سوال این مثل دولتی ازمایشی نداره ؟من که احتمال 99.999999999999999999999999 شرکت نمی کنم .
به جای ساندیس باید رانی بدن ...یا خدا 500000ریال!مگه میخوام تافل شرکت کنم!
دولتی به اون گندگیش زیر 20بود.
بدلیل بالا بوده هزینه ثبت نام من از همین تریبون اعلام میکنم،این ازمون رو تحریم میکنم
یه جین رانی هم بدن بازم گرونه!!!به جای ساندیس باید رانی بدن ...
اگر رانی میدن بگو ثبت نام کنیم ...
اگر میشه چند تا برداشت من بیامدست كم سايتشون كه از سال قبل خيلي بهتر شده.يادم نيست پارساال چقدر گرفتن ولي كيفيت آزمونش افتضاح بود.از قيافه دفترچه بگير تا محتواي سوالا.فقط قسمت پذيراييش خوب بود.شيرين عسل دادن.ميشد چندتام برداشت.:d
من حتما شرکت میکنمدست كم سايتشون كه از سال قبل خيلي بهتر شده.يادم نيست پارساال چقدر گرفتن ولي كيفيت آزمونش افتضاح بود.از قيافه دفترچه بگير تا محتواي سوالا.فقط قسمت پذيراييش خوب بود.شيرين عسل دادن.ميشد چندتام برداشت.:d