DORDORI
Registered User
آها راس میگی نمره هاشو ندادهنمرش نیومده.برش نداشتم هنوز.
خب چرا برنداشتی؟همین یه دونه درست مونده؟
آها راس میگی نمره هاشو ندادهنمرش نیومده.برش نداشتم هنوز.
آره همین یکی مونده.از سر کنجکاوی گفتم بپرسم ببینم این ترم چند صد نفر واسه کلاس vhdl ثبت نام کردن.آها راس میگی نمره هاشو نداده
خب چرا برنداشتی؟همین یه دونه درست مونده؟
نمیدونم فقط میدونم تعدادو حتما خیلی برده بالاآره همین یکی مونده.از سر کنجکاوی گفتم بپرسم ببینم این ترم چند صد نفر واسه کلاس vhdl ثبت نام کردن.
این دیگه چه کوفتیهدوستان جلوی نمره کارآموزی من در کارنامه نوشته بلااثر ترمی بخشنامه.... حالا نمره کارآموزی من نه در معدل ترم و نه در معدل کل به حساب نیومده.اما جزو پاس شده حساب شده.با این اوصاف داستان چیه؟ چرا جزو معدل حساب نشده؟؟؟؟
والا ما که ماشین مخصوص ریسک نکردیم باهاش برداریمعاغا محمدرضت لشکری آز ماشین چجوریه ؟
فتح آبادی بهم نمیخوره ! حضورغیاب و تغییر کد گیره ؟والا ما که ماشین مخصوص ریسک نکردیم باهاش برداریم
کلا یه نفر ثبت کرده! احتمالا کلاسش حذف شه.. ظاهرا نمره دادنش مثل طالبیه!(شاگرد اون اژدها بوده!)
ماشین فتح آبادی ترم پیش خیلی راحت امتحان گرفته بود .. به نظرم ریسک نکن با فتح آبادی برداری بهتره
چون خیلی دیر بردی دیگه تو معدل ترمت حساب نمیشه اما روزی که فارغ شدی تو معدل کلت حساب میکنن.دوستان جلوی نمره کارآموزی من در کارنامه نوشته بلااثر ترمی بخشنامه.... حالا نمره کارآموزی من نه در معدل ترم و نه در معدل کل به حساب نیومده.اما جزو پاس شده حساب شده.با این اوصاف داستان چیه؟ چرا جزو معدل حساب نشده؟؟؟؟
اتفاقا اصلا دیرنبردم،من اوایل آذر بردم به استاد دادم گفت هر وقت لیست نمراتو بدن نمرتو رد میکنم.من وسطای امتحانات هم باز رفتم پیشش بهش گفتم چرا نمره رو هنوز رد نکردی؟گفت تازه لیست نمرات اومده و رد میکنم.در ضمن با امیراصلانی برداشته بودم.الان توی معدل کل من هم حساب نشده اما جزو تعداد واحدهای پاس شده من حساب شده؟؟؟؟چون خیلی دیر بردی دیگه تو معدل ترمت حساب نمیشه اما روزی که فارغ شدی تو معدل کلت حساب میکنن.
میگن 1بچه ها آماراحتمال کرمعلی بهتر نمره میده یا رحمان فرنوش
کی تو بردی مهم نیست!کی استاد نمرتو وارد کنه مهمه.اتفاقا اصلا دیرنبردم،من اوایل آذر بردم به استاد دادم گفت هر وقت لیست نمراتو بدن نمرتو رد میکنم.من وسطای امتحانات هم باز رفتم پیشش بهش گفتم چرا نمره رو هنوز رد نکردی؟گفت تازه لیست نمرات اومده و رد میکنم.در ضمن با امیراصلانی برداشته بودم.الان توی معدل کل من هم حساب نشده اما جزو تعداد واحدهای پاس شده من حساب شده؟؟؟؟
آره ترم مهر امسال برداشته بودم.نمره هم تقریبا اواسط هفته قبل توی کارنامه من اومد.ضمن اینکه نمره آزمایشگاه برق من هم دیروز تازه اومده،پس چرا اون حساب میشه؟؟؟؟کی تو بردی مهم نیست!کی استاد نمرتو وارد کنه مهمه.
شما کی برداشته بودی؟مهر امسال؟
یه دفعه صحبت راجب این بود که با داشتن تقسیط باز میشه یا نمیشه ...بدهی که یه عالمه هست
تقسیط مونده دیگه ...
باز نمیشه پس ؟
بلالیدوستان برای تربیت بدنی 1 یه پیشنهاد بدید !
الان
فواد فیض الهی - رسول اسلامی - لطف یاسوری - جعفر بلالی - یزدان صفدری - سید یحیی میر معینی - علی ناظمی - عبدالناصر قبادی - روح اله بابایی - محمدزمان کابلی
بازن .
نگو آقا میخای بنده خدارو بکشی در حد تمرینات کماندویی امتحان میگیره و تمرین میده نمره خودتم میدادبلالی
من الان چند واحدم اومده اما تو کارنامم هنوز وارد نشده همشون تو قسمت پرینت کارت ورود به جلسه هست!آره ترم مهر امسال برداشته بودم.نمره هم تقریبا اواسط هفته قبل توی کارنامه من اومد.ضمن اینکه نمره آزمایشگاه برق من هم دیروز تازه اومده،پس چرا اون حساب میشه؟؟؟؟
اگه بدهی نداشته باشی بازه.یه دفعه صحبت راجب این بود که با داشتن تقسیط باز میشه یا نمیشه ...
نتیجه چی شد ؟