تو روز معمولا ازطرف دانشگاه اضافه میشه وشب ونصف شب معمولا مگی یکی بد خواب بشه وبیاد حذف کنه!پس دل نبند!اقا الان ممکنه کلاس باز بشه؟
یا شبا کلاس باز نمیشه؟
عجب گیری کردیماتو روز معمولا ازطرف دانشگاه اضافه میشه وشب ونصف شب معمولا مگی یکی بد خواب بشه وبیاد حذف کنه!پس دل نبند!
عاقا ما خودمون سینه سوخته ایمانگار داری منو خطاب میکنی
میگن ناشکری نکنین الن که اینارو نوشتم رفتم دیدم اون نمره ای که نیومده بود و اگه زیر 12.5 میشدم مشروط بودم نمرش اومده 14.5 خدارو شکر5 ترم ازمشروطی جستیم خدایا از این ترم درس میخونماین چند صفحه رو خوندم اکثر بلاهایی که سرتون اومده دسته جمعی سراغ من اومده
اصن پا در هوا نه میدونی مشروطی نه میدونی چی پاس شده تازه اونی که تو کارنامه موقته اومده میترسی تا منتقل بشه ازش چیزی کم بشهخدایا منو از این عذاب خلاص کن
یادمه یروز اومدم گفتم برای اولین بار یه درسیو افتادم حالم گرفته بود الان باید ببینم یه درسی پاس میشه یا نه
روز ثبت نام با تاخیر بازهعجب گیری کردیما
12 واحد بیشتر بر نداشتم
اقا این رکورد ما فردا ساعت 7:30 بسته میشه.
اونوقت کی دوباره باز میشه تا کلاس برداریم؟
شما که دستت توی انالیز بازه :روز ثبت نام با تاخیر بازه
درضمن امروز باید میرفتی یونی پیش مدیر گروهت ،با ناله والتماس یه چند واحدی بهت بده.البته اگه ادمه
این بنده خدا چون میدونه ادم تو این دانشگاه پیدا نمیشه حوالت میده به مدیر گروهالبته بلا نسبت بچه های گل اینجا و رفیقاشونشما که دستت توی انالیز بازه :
برو چندتا مدیر گروه ها رو انالیز کن هی به بچه های مردم نگی اگر مدیر گروهت آدمه فلان کار برات میکنه ...
مثلا بگو مدیر گروهت آدم نیست نرو پیشش
ادمیش که ادمه ولی امرو کلا پای پی سی گذشت.روز ثبت نام با تاخیر بازه
درضمن امروز باید میرفتی یونی پیش مدیر گروهت ،با ناله والتماس یه چند واحدی بهت بده.البته اگه ادمه
ببین یه چیزی گفتی ها که منو مجبور کردی ها!شما که دستت توی انالیز بازه :
برو چندتا مدیر گروه ها رو انالیز کن هی به بچه های مردم نگی اگر مدیر گروهت آدمه فلان کار برات میکنه ...
مثلا بگو مدیر گروهت آدم نیست نرو پیشش
اینو از کجا پیدا کردی!این تحصیلات تکمیلی نوشته که!اونم ثبت نام نه انتخاب واحد!!ادمیش که ادمه ولی امرو کلا پای پی سی گذشت.
فردا صب هم خونه نیستم برم
http://fe.azad.ac.ir/?siteid=20&pageid=1294&newsview=6693
توروخدا نیگا کن
کل رشته هارو تفکیک کردن برای ثبت نام با تاخیر غیر از نفت!!!!!!!!!!!!
حالا من از کجا بدونم کی باید با تاخیر واحد بر دارم
دلم سوخت اون حرف شنیدی ...ببین یه چیزی گفتی ها که منو مجبور کردی ها!
اولا اون بدبختا هم انقدر از طرف دانشجو راست ودروغ شنیده که دیگه گوشش پره!یکی میگه میرم سرکار یکی میگه زنم نمیزاره یکی میگه سرکار اجازه نمیده یکی میگه بچه کوچیک تو خونه دارم صب نمیتونم بیام و......... همش میگن فلان کلاسو به من بده!
"یکی ازهمکارا میگفت:دانشجو روز دفاع از پروژش مدارشو ساخته بود وخوب جواب میداد اما اون داکیومنتش رو نساخته بود ومهلت ارایه پروژه هم روزای اخرش بود.هی التماس کرد نمره منو بدید که اموزش گیر نده من قول میدم یک هفته ای داکیومنتش رو بیار وهی التماس!اخر مام دلمون سوخت ونمرشو دادیم!عاقا اگه شما طرفو دیدید مام دیدیم"
حالا همین استاد .قضیه چند خط بالا تکرار میشه!یعنی نابینا وچاه و...دیدی، لگد بزن و....
پس نمیشه انالیز کرد.
ماسر تغییر یه استاد یه واحدی 10تا ازبچه ها رفتن بدون هیچ جروبحثی عوض کرد ماکه رفتیم میدونی چی گفت:گفت تاحالا دلم خواست واسه اونا انجام دادم،واسه تو دلم نمیخواد!(نکتشم اینجاس هنوز اون کلاس 3تا دیگه خالی داشت.اما نکرد!
جلو اون همه ادم داد زدواینو گفت!حالا من چه انالیزی ازاین جواد کرمدل بزارم فقط میتونم بگم عوضیه!
یه بار دیگه منو وادار کنی زیاد بنویسم.وای به حالت
ای داد بی داد.راس میگی داداش من چقدر مشنگماینو از کجا پیدا کردی!این تحصیلات تکمیلی نوشته که!اونم ثبت نام نه انتخاب واحد!!
توی زمانبندی انتخاب واحد نزدن؟ادمیش که ادمه ولی امرو کلا پای پی سی گذشت.
فردا صب هم خونه نیستم برم
http://fe.azad.ac.ir/?siteid=20&pageid=1294&newsview=6693
توروخدا نیگا کن
کل رشته هارو تفکیک کردن برای ثبت نام با تاخیر غیر از نفت!!!!!!!!!!!!
حالا من از کجا بدونم کی باید با تاخیر واحد بر دارم
میخند؟دلم سوخت اون حرف شنیدی ...
الان جا داره بگم bamirem
(Hamed Pahlan - Bamiram)
بلهای داد بی داد.راس میگی داداش من چقدر مشنگم
اقا پس ثبت نام با تاخیر کیه؟
اینه؟ http://fe.azad.ac.ir/uploads/922.pdf
نه نزدهتوی زمانبندی انتخاب واحد نزدن؟
معمولا ثبت نام با تاخیر دیگه ورودی نداره
رکورد شما 7ونیم فردا بسته میشه وساعت 9(یادم نیست یا 8بود!) دوباره باز میشه.اقا یکی ج مارو بده لطفا
زمان انتخاب واحد با تاخیرو زده 7 و 8 بهمن
از اون طرف زمانبندی انتخاب واحدو واسه ما زده تا 7:30 فردا(فردا هم 7 بهمنه)
میخوام بدونم رکوردم فردا بسته میشه یا بخاطر انتخاب واحد با تاخیر باز میمونه؟
نه نخند ...میخند؟
این یدونه از هزاران تا بود