• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بکس یه سوال!
واسه ی دوتا دانشجوی آزاد که یه خانواده هستن تخفیف تعلق میگیره،بعد اونوقت واسه دوتا دانشجوی آزاد که باهم ازدواج کنن هم این صادقه؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بکس یه سوال!
واسه ی دوتا دانشجوی آزاد که یه خانواده هستن تخفیف تعلق میگیره،بعد اونوقت واسه دوتا دانشجوی آزاد که باهم ازدواج کنن هم این صادقه؟

تا یکی بیاد ج بده بهت سوال منو ج بده
برای تبدیل pdf به ورد یه نرم افزار مطمئن معرفی کن که حین تبدیل چیزیو جابجا نکنه یا راهی معرفی کن که توی pdf ارائه شده کسی نتونه دست ببره

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان
برای کاراموزی کلا چنتا فرم باید پر کنی؟یه توضیح کلی در موردش بدین ممنون میشم
استادمم احمد ابراهیمیه تا حالا پیشش نرفتم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟کسی باهاش نداشته قبلا؟
بعدشم فتح ابادی خیلی ادم بزرگیه ها!!! چون من پروژه باهاش دارم
میری پیش خلج تویه برگه اسمتو مینویسی وجایی که میخوای بری
هفته بعد راجعه میکنی وبرگه معرفی دانشگاهو میگیری
بعد میری با استادت صحبت میکنی که شرایطشو بدونی
بعد 3-4 میری پیش استاد وطبق شرایط استاد کارو جلو میبری
وقتی کاراموزیت تموم شد هم میری سایت اصلی دانشگاه ویه سری برگس پرینت میگیری وپرش میکنی وبه استادت تحویل میدی(البته بعضی استادا تحویل نمیگیرن)
بکس یه سوال!
تو قانون گفتن دو نفر از یک خانواده
از طرفی با ازدواج چون خانواده جدید تشکیل میشه شرط اول برقراره
از طرفی دونفر میشن از یک خانواده پس شرط دوم هم برقرار میشه
پس دوشرط گیت اند برقراره پس خروجی یک میشه.

تا یکی بیاد ج بده بهت سوال منو ج بده
برای تبدیل pdf به ورد یه نرم افزار مطمئن معرفی کن که حین تبدیل چیزیو جابجا نکنه یا راهی معرفی کن که توی pdf ارائه شده کسی نتونه دست ببره
متن تمام انگلیسی که معمولا مشکلی نیست
اما برا فارسی من یه زمانی شونصدتاشو امتحان کردم درست کار نمیکردن وباید می شستی دستی درستش میکردی اگه وسط خط یک کلمه انگلیسی بود که واویلا میشد.
برای عدم دسترسی هم به نظرم چیز قوی نیست چون اگه قسمت پرینت واین چیزاشم قفل کنی باز با یه نرم افزار دیگه باز میشه دی

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
سلام خدمت دوستان . میخواستم بدونم اگر کسی ترم اول درس ریاضی 1 رو بیفته و بعد بره ترم دوم ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل رو برداره بدون اینکه ریاضی 1 رو با 2 همنیاز کنه و بعد درس ریاضی 2 به دلیل عدم رعایت هم نیاز و پیشنیاز حذف بشه باید چیکار کنه ؟ آیا راهی هست که بشه آموزش رو متقاعد کرد که ریاضی 2 و معادلات رو حذف نکنه ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
تا جایی که من می دونم اگر دانشجوی tj باشی معمولا گیر نمی دن ولی گیر بدن و حذف کنن تا کسی پا در میونی نکنه مهاله .کسی یعنی یا یه استاد معتبر یا مدیر گروه یا بقیه کارکنان این خراب شده .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام خدمت دوستان . میخواستم بدونم اگر کسی ترم اول درس ریاضی 1 رو بیفته و بعد بره ترم دوم ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل رو برداره بدون اینکه ریاضی 1 رو با 2 همنیاز کنه و بعد درس ریاضی 2 به دلیل عدم رعایت هم نیاز و پیشنیاز حذف بشه باید چیکار کنه ؟ آیا راهی هست که بشه آموزش رو متقاعد کرد که ریاضی 2 و معادلات رو حذف نکنه ؟
سلام
من با220تا چراغ قرمزو رد میکنم ولایی میکشم ،از ماشین یه جعبه اشغال میریزم بیرون.پلیس منو میگیره
عایا راهی داره متقاعدش کنم که منو اعمال قانون نکنه؟
پس تقوای الهی پیشه کن وبچسب به بقیه واحدا!:general304::general304::general304:

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
تا جایی که من می دونم اگر دانشجوی tj باشی معمولا گیر نمی دن ولی گیر بدن و حذف کنن تا کسی پا در میونی نکنه مهاله .کسی یعنی یا یه استاد معتبر یا مدیر گروه یا بقیه کارکنان این خراب شده .
الان کدوم درس حذف میشه ریاضی 2 یا معادلات ؟ یا جفتش ؟

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
هر چی رو بفهمن حذف می کنن ینی ممکنه جفتش رو حذف کنن
آقا جون هرکسی دوست داری یه راه حل بگو اگر این 2 تا درس حذف بشه 6 واحد میپره یعنی ترم بعد باید هم ریاضی 1 بردارم هم ریاضی 2 هم معادلات که میشه 9 واحد .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
آقا جون هرکسی دوست داری یه راه حل بگو اگر این 2 تا درس حذف بشه 6 واحد میپره یعنی ترم بعد باید هم ریاضی 1 بردارم هم ریاضی 2 هم معادلات که میشه 9 واحد .

آخر ترم معمولا دیگه چیزیو حذف نمیکنن اگه میخواست حذف کنن همون ماهه اول ترم حذف میکردن ...

@ahrad : مرسی مطلب منم فارسی و انگلیسیه ... خودمم قبلن تست کرده بودم ج نداده بوده واسه همینم گفتم مطمئن!! که موجود نیست

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آخر ترم معمولا دیگه چیزیو حذف نمیکنن اگه میخواست حذف کنن همون ماهه اول ترم حذف میکردن ...

@ahrad : مرسی مطلب منم فارسی و انگلیسیه ... خودمم قبلن تست کرده بودم ج نداده بوده واسه همینم گفتم مطمئن!! که موجود نیست
خواهش میکنم

اتفاقا برعکس میزارن اخرای ترم که پولشو بزنن یه بدن:general304:چون تا هفته 7ام دست مدیر گروه بازه برا حذف واضافه اما بعدش دیگه نه.النم دارن برنامه ریزی امتحانا رو میکن احتمالا اینجوری میشه که میفهمن.

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302

رو امتحان كن.من باهاش كار كردم و خوب جواب ميده.Dopdf

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
رو امتحان كن.من باهاش كار كردم و خوب جواب ميده.Dopdf
مرسی
pdf به ورد میخوام نه به عکس ... گرفتم دانلود کردم میبینم اونوریه !!

پ.ن : ولی جالبه به کارم اومد

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
چی شد ؟یعنی تبدیل کرد.بدون بهم ریختگی؟

نه تبدیل نمیکنه از اسمشم معلومه !! ولی اولش حواسم نبود و دانلود کردم این نرم افزار فایل ورد رو به PDF تبدیل میکنه همون کاری که خود ورد هم میکنه
از این جهت گفتم به کارم اومد که Pdf هایی داشتم که تمرین بود ولی اسمم روش بود میخواستم اسمم رو پاک کنم و آپ کنم ولی واسه اینکار مارک هم میکردم معلوم میشد
با این نرم افزاره مارک کنم بدم بهش اون قسمتی که مارک کردم ثابت میمونه و پاک نمیشه ...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نه تبدیل نمیکنه از اسمشم معلومه !! ولی اولش حواسم نبود و دانلود کردم این نرم افزار فایل ورد رو به PDF تبدیل میکنه همون کاری که خود ورد هم میکنه
از این جهت گفتم به کارم اومد که Pdf هایی داشتم که تمرین بود ولی اسمم روش بود میخواستم اسمم رو پاک کنم و آپ کنم ولی واسه اینکار مارک هم میکردم معلوم میشد
با این نرم افزاره مارک کنم بدم بهش اون قسمتی که مارک کردم ثابت میمونه و پاک نمیشه ...
خب برای اینکه یه قسمتی از پی دی اف رو پاک کنی یعنی ادیت کنی برنامه های ادیت بود من قبلا استفاده میکردم .زیاد بد نبود

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خب برای اینکه یه قسمتی از پی دی اف رو پاک کنی یعنی ادیت کنی برنامه های ادیت بود من قبلا استفاده میکردم .زیاد بد نبود

منتظر چی هستی اهراد جان ؟؟
خب برادر من معرفی کن دیگه
پیشاپیشم دستت درد نکنه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
منتظر چی هستی اهراد جان ؟؟
خب برادر من معرفی کن دیگه
پیشاپیشم دستت درد نکنه
:general509:ببین این قضیه بر میگرده حداقل به 3 سال پیش.اون موقع که داشتم داکیومنت پروژه کاردانیمو اماد میکردم(در واقع کپی پیست اینترنتی:D)
ماشاالله اسماشونم عجق وجق هستن همشون یادم نیست.شما تو گوگل بزن"برنامه ادیت پی دی اف"200تا میاره .یکی دوتاش رو دان کن وحالشو ببر.قول میدم اگه پیدا نکردی خودم یکی برات بنویسم:general304:

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
مرسی
pdf به ورد میخوام نه به عکس ... گرفتم دانلود کردم میبینم اونوریه !!

پ.ن : ولی جالبه به کارم اومد
آها حالا فهميدم.هنوز كسى همچين برنامه اى كه ميخواى رو نساخته.:)

بالا