• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
لینک اولی معمولا استپ استپ هر قسمت رو توضیح میده تا منطقشم دستت بیاد
میخوای اول لینک اولی رو دانلود کن ...
اصلا چه زبانی میخوای؟؟ کابوی چرا c# معرفی میکنه ؟ فرقی نداره برات؟
یسری با چنتا از اینایی که تو کار رباتیک بودن داشتم حرف میزدم (تو نمایشگاه رباتیک مقام آورده بدون) اکثرا با سی شارپ رباتارو کد میکردن. البته نفر اول با ویژوال بیسیک کار کرده بود ولی رباتش ساده بود اما اونایی که کارشون حرفه ای تر بود همه با سی شارپ کار کرده بودن. در کل فرقی نداره ولی فکر کنم سی# راحت تر باشه و تو کاری که میخواد (اگه رباتیک باشه) سورسای بروزتری پیدا بشه. البته سرعت سی بیشتره ولی اگه بخواد به سرعت فکر کنه باید بره سراغ اسمبل!

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سی رو من که خودم رشتم اینه هنوز نرفتم طرفش ولی من هم با کابوی موافقم .سی شارپ هم راحت تره هم بروز تر . حالا برای چه کاری میخوای احراد جان ؟

Sent from my SM-N900

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یسری با چنتا از اینایی که تو کار رباتیک بودن داشتم حرف میزدم (تو نمایشگاه رباتیک مقام آورده بدون) اکثرا با سی شارپ رباتارو کد میکردن. البته نفر اول با ویژوال بیسیک کار کرده بود ولی رباتش ساده بود اما اونایی که کارشون حرفه ای تر بود همه با سی شارپ کار کرده بودن. در کل فرقی نداره ولی فکر کنم سی# راحت تر باشه و تو کاری که میخواد (اگه رباتیک باشه) سورسای بروزتری پیدا بشه. البته سرعت سی بیشتره ولی اگه بخواد به سرعت فکر کنه باید بره سراغ اسمبل!

نمیدونستم با سی شارپ ربات میسازن فکر میکردم معمول c++ و زبان ماقبل میسازن ... خوب شد گفتی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
به به جانم.اگه ادم میخواد رفیقای مجازی داشته باشه.جاش اینجاس.همه تحصیل کرده خوشفکر ودلسوز
خب تملق بسه:D

ببینید من میخوام کلک این میکرو AVR وARM بکنم.اما من اصلا هیچ دیدی نسبت به سی وبرنامه نویسی ندارم.یعنی میدونم باید اینکار انجام بشه وفلان ریجیستر مثلا اگه مقدارش فلان شد فلان کارو بکن و...
اما من فقط فارسیشو بلدم ونمیتونم بنویسم:(پس عملا من نمیتونم هیچ کاری بکنم
من میخوام رام بندازه ودیدمو باز کنه.دروغ چرا اون لینک مکتبخونه رو که چند ماهیه سیوش کردم رفتم دیدم خوشم اومد.هم از استادش هم از توضیح دادنش.دیدم یه کتاب معرفی کرده گفته بپرسم نظرتون چی چیه درباره کتابه.

اما چرا سی.ببینید میکرو AVRکه یا با برنامه بسکام وبه زبون بیسیک مینویسن.که انقدر راحت واسونه تا کلاسای رباتیک راهنمایی ودبیرستان درس میدن.
اما سی معمولی:برای AVRکه از کدویژن که معروفه استفاده میشه که خب به زبون سی مینویسن.
برای ARMهم دوباره از سی استفاده میشه
نکته اینجاس:اون بسکام برای میکروهای ARMنیومد.درصورتی که به زبون سی چند ساله که اومده
وتاحالا من نشنیدم که کسی سی شارپ برای میکرو استفاده کنه.اونی که کابوی گفت: من حدس میزنم اومدن با لپ تاپ مثلا کنترل کن رباتشون رو ویه برنامه برای اون تحت ویندوز نوشته باشن .نه برنامه ای که روی میکرو کامپایل شده.
پس من فقط سی خالی به کارم میاد.
راستی اینم بگم .بله اسمبی خوبه وبیس هست واینا اما به درد این میخوره که بیای یه پین خاموش روشن کنی.یا بیای یه ال سی دی کاراکتری رو راه بندازی وچیزی رو نمایش بدی نه برای پروزه ای که ال سی دی یه قسمت کوچیک از یک پروژه س.

در ضمن اینم بگم یک ARMمعمولی فرکانس کلاکش 100مگ هست.یعنی 10نانو ثانیه.حالا برای کاری 10کلاک که هیچ 50تا کلاکم بخوره تازه میشه500نانو ثانیه یعنی نیم میکرو ثانیه.
تازه اگه سرعت بالاتر بخوایم هم هست البته این بار نه میکرو کنترلر بلکه یک سی پی یو.یعنی سری CortexAهمونی که تو تبلت میزارن و با 5 و7و9 مشخص میکنن.که کلاکش1.2گیگه مثلا.
اصلا پر سرعت تر خواستی میریم سراغ FPGAها.
پس اسمبلی رو فیتیله پیچ کردم:D
......................................................
سوال دومم
ببینید اگه الان بگن تا اخر امشب این تاپیک بسته میشه واین صفحه اخر برای شما مهم باشه چکار میکنید؟خب یدونه ازش سیو میکنید دیگه وافلاین میبینید بعدا.یا عکس میگیرید ازاین صفحه
حالا اگه تمام صفحات این تاپیک براتون مهم باشه وبخواید یه نسخه ازش داشته باشید چی؟درسته اگه تکش باشه،میشینه دونه دونه صفحاتو سیو میکنه :D اما راه راحت تر چی؟هست؟

چقدر تایپ کردم سعی کردم همه چیرو بگم وای به حالتون اگه به نتیجه نرسیدم.سر انگشتم مورمور شد:general304:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
@ahrad :
ماشا... توضیحات... لینک زیر ببین به فارسیه پایه اشه یه توضیحی میده روشنت میکنه و کد نویسیشم میگه نه همشو ولی مهماشو میگه و مثال هم زده
زبون سی که توی کدویژن استفاده میشه یه کمی متفاوت تر از زبون سی برنامه نویسیه (اگه فهمیدیی چی گفتم !! :D )
http://www.downloadsoftware.ir/کتاب-جامع-آموزش-نرم-افزار-codevision-avr.php

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
@ahrad :
ماشا... توضیحات... لینک زیر ببین به فارسیه پایه اشه یه توضیحی میده روشنت میکنه و کد نویسیشم میگه نه همشو ولی مهماشو میگه و مثال هم زده
زبون سی که توی کدویژن استفاده میشه یه کمی متفاوت تر از زبون سی برنامه نویسیه (اگه فهمیدیی چی گفتم !! :D )
http://www.downloadsoftware.ir/کتاب-جامع-آموزش-نرم-افزار-codevision-avr.php
لابد توهم همه نوشته هامو خوندی؟:eek::D
دیگه باید جواب چندتا تون رو میدادم +یکم توضیحات زیاد شد.:oops:
بله خودم میدونم سی این با سی اون فرق میکنه(این واون را خودتان تشخیص دهید)
ببین این جور کتابا ادمو راه نمیندازه ومزغ:Dادمو وا نمیکنه:general304:بزار برات مثال بزنم مثل اینه که شما بری سر کلاس ریاضی وفقط معادله دیفرانسیل درجه 2 حل کنی یا بری سر کلاس مدار ویارو مدار مرتبه دو درس بده حالا اگه نیاز شد حل کنه وجوابشم بگه.
ولی ماشالله هرچی گفتم لینک دانلودشو گذاشتی ها.از این به بعد به جای اینکه خودم سرچ کنم کافیه اینجا فقط مطرح کنم:general307:

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
لابد توهم همه نوشته هامو خوندی؟:eek::D
دیگه باید جواب چندتا تون رو میدادم +یکم توضیحات زیاد شد.:oops:
بله خودم میدونم سی این با سی اون فرق میکنه(این واون را خودتان تشخیص دهید)
ببین این جور کتابا ادمو راه نمیندازه ومزغ:Dادمو وا نمیکنه:general304:بزار برات مثال بزنم مثل اینه که شما بری سر کلاس ریاضی وفقط معادله دیفرانسیل درجه 2 حل کنی یا بری سر کلاس مدار ویارو مدار مرتبه دو درس بده حالا اگه نیاز شد حل کنه وجوابشم بگه.
ولی ماشالله هرچی گفتم لینک دانلودشو گذاشتی ها.از این به بعد به جای اینکه خودم سرچ کنم کافیه اینجا فقط مطرح کنم:general307:
من تا جايى كه اطلاع دارم فرق بين سى و سىشارپ به اينه كه سىشارپ شى گرايى داره و سى نداره و اينكه سى شارپ در پلتفرم ويندوز قابل استفاده است.و تفاوت سينتكسشون هم اصلا در حدى نيست كه يك نفر بگه من فقط به سيشارپ ميتونم برنامه بنويسم و سى بلد نيستم.
من در زمينه ميكروها نو پا هستم و فقط در حد انجام پروژم باهاشون سر و كله زدم ولى به گمونم در برنامه ريزيشو نيازى به شى گرايى نباشه مگر كار خفنى مثل سيستم عامل و اين حرفا باشه

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دادا نمی دونم چرا هیچ کس جواب سوال دوم رو نمی ده ولی گفتم بزار من بگم شاید سر و ته متوجه شدم ولی برای درخواست دومت یسری نرم افزار هست که دانلود افلاین سایته .میاد کل سایت رو دانلود می کنه .که چند نوع داره .یه نوع میاد فقط متون رو کپی می کنه و انواع خفن تر میان حتی لینک هایی که توی صفحات هم رو می رن داخلش و سیو می کنن .دادا اگر سایت سنگین باشه خیلی حجم زیاد می شه باید ببینی می ارزه یا نه !
دادا لینک چند تاش رو برات می زارم یکیش خیلی خوب بود گرافیک رو هم کامل همون نگه می داشت ولی خداییش یادم نیست کدوم بود .
http://www.zoomit.ir/howto/web/7170-دانلود-کامل-وب-سایت
http://vatandownload.com/2010/11/-website-ripper-copier-351.php
http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=126&Title=دانلود دانلود کامل یک سایت
http://www.p30world.com/archive/7504-webcopier_pro.php

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
چقد رو زمین دشمن داری. خدااااا .....

دوستاتم که ماییم.یه مشت عاجز.علیل ناقص عقل که در حقت دشمنی کردیم

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
عرض سلام بعد از مدت ها ...
برای پرداخت تقسیط یه شناسه پرداخت میخواد چی باید بزنم ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عرض سلام بعد از مدت ها ...
برای پرداخت تقسیط یه شناسه پرداخت میخواد چی باید بزنم ؟
سلام
منوی دسترسی رنامه ها/دریافت وپرداخت تسهیلات وام صندوق رفاه رو زدی
وارد صفحه که شدی
اونجا داخل پرانتز نوشته"کدشناسه پرداخت دستي بانک ملتXXXXXXXXX"
اون عدد که باXمشخص کردم رو باید دستی وارد کنی در صفحه پرداخت

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
رفتید مدرک بگیرید حتما این پایان خدمت و کارت ملی باهاتون باشه
معلوم نیست پرونده رو که تکمیل میکنن برای چی کپی اینارو میگیرن. بهشون هم میگی میگن راکد شده!

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
آقا این علائی چرا اینجوریه امروز سومین دفعه است ک میرم سر کلاسش میگه دیر اومدی راه نمیده یه موقع حذف نکنه ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
آقا این علائی چرا اینجوریه امروز سومین دفعه است ک میرم سر کلاسش میگه دیر اومدی راه نمیده یه موقع حذف نکنه ؟
ساعت قبلش هر کی دیر اومد راش داد ...
خب داداش 2 دفه را نداد دفه سوم زودتر میرفتی :)

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
علائی به خاطر غیبت زیاد حذف میکنه اصن ؟ مهمه واسش ؟
هفته بعد تعطیله.هفته بعدش میان ترمه و گفت هر کی نیاد امتحان پایان ترمشو تصحیح نمیکنه(البته حرف زیاد میزنه).حذف فک نکنم بکنه ولی ظاهرا براش مهم باشه.باز دو هفته بعد بیا میان ترمشو بده باهاش صحبت کن

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
هفته بعد تعطیله.هفته بعدش میان ترمه و گفت هر کی نیاد امتحان پایان ترمشو تصحیح نمیکنه(البته حرف زیاد میزنه).حذف فک نکنم بکنه ولی ظاهرا براش مهم باشه.باز دو هفته بعد بیا میان ترمشو بده باهاش صحبت کن
شما هم باهاش این ترم مدار 1 داری ؟

بالا