به به جانم.اگه ادم میخواد رفیقای مجازی داشته باشه.جاش اینجاس.همه تحصیل کرده خوشفکر ودلسوز
خب تملق بسه
ببینید من میخوام کلک این میکرو AVR وARM بکنم.اما من اصلا هیچ دیدی نسبت به سی وبرنامه نویسی ندارم.یعنی میدونم باید اینکار انجام بشه وفلان ریجیستر مثلا اگه مقدارش فلان شد فلان کارو بکن و...
اما من فقط فارسیشو بلدم ونمیتونم بنویسم
پس عملا من نمیتونم هیچ کاری بکنم
من میخوام رام بندازه ودیدمو باز کنه.دروغ چرا اون لینک مکتبخونه رو که چند ماهیه سیوش کردم رفتم دیدم خوشم اومد.هم از استادش هم از توضیح دادنش.دیدم یه کتاب معرفی کرده گفته بپرسم نظرتون چی چیه درباره کتابه.
اما چرا سی.ببینید میکرو AVRکه یا با برنامه بسکام وبه زبون بیسیک مینویسن.که انقدر راحت واسونه تا کلاسای رباتیک راهنمایی ودبیرستان درس میدن.
اما سی معمولی:برای AVRکه از کدویژن که معروفه استفاده میشه که خب به زبون سی مینویسن.
برای ARMهم دوباره از سی استفاده میشه
نکته اینجاس:اون بسکام برای میکروهای ARMنیومد.درصورتی که به زبون سی چند ساله که اومده
وتاحالا من نشنیدم که کسی سی شارپ برای میکرو استفاده کنه.اونی که کابوی گفت: من حدس میزنم اومدن با لپ تاپ مثلا کنترل کن رباتشون رو ویه برنامه برای اون تحت ویندوز نوشته باشن .نه برنامه ای که روی میکرو کامپایل شده.
پس من فقط سی خالی به کارم میاد.
راستی اینم بگم .بله اسمبی خوبه وبیس هست واینا اما به درد این میخوره که بیای یه پین خاموش روشن کنی.یا بیای یه ال سی دی کاراکتری رو راه بندازی وچیزی رو نمایش بدی نه برای پروزه ای که ال سی دی یه قسمت کوچیک از یک پروژه س.
در ضمن اینم بگم یک ARMمعمولی فرکانس کلاکش 100مگ هست.یعنی 10نانو ثانیه.حالا برای کاری 10کلاک که هیچ 50تا کلاکم بخوره تازه میشه500نانو ثانیه یعنی نیم میکرو ثانیه.
تازه اگه سرعت بالاتر بخوایم هم هست البته این بار نه میکرو کنترلر بلکه یک سی پی یو.یعنی سری CortexAهمونی که تو تبلت میزارن و با 5 و7و9 مشخص میکنن.که کلاکش1.2گیگه مثلا.
اصلا پر سرعت تر خواستی میریم سراغ FPGAها.
پس اسمبلی رو فیتیله پیچ کردم
......................................................
سوال دومم
ببینید اگه الان بگن تا اخر امشب این تاپیک بسته میشه واین صفحه اخر برای شما مهم باشه چکار میکنید؟خب یدونه ازش سیو میکنید دیگه وافلاین میبینید بعدا.یا عکس میگیرید ازاین صفحه
حالا اگه تمام صفحات این تاپیک براتون مهم باشه وبخواید یه نسخه ازش داشته باشید چی؟درسته اگه تکش باشه،میشینه دونه دونه صفحاتو سیو میکنه
اما راه راحت تر چی؟هست؟
چقدر تایپ کردم سعی کردم همه چیرو بگم وای به حالتون اگه به نتیجه نرسیدم.سر انگشتم مورمور شد:general304: