• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام خدمت دوستان

من این ترم فیزیک1 با حاج امینی دارم تا حالا یه جلسه هم حضور نخوردم و میان ترم نرفتم اما میدونم میتونم ترم رو خودم پاس کنم
کسایی که این استاد رو میشناسن بگن استادی هست که بخاطر حضور غیاب میانترم منو بندازه؟

ممنون

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان امروز نمایشگاه کتاب بودم از اون همه چیز جالب که دیدم یکیش بدرد اینجا میخوره:D
یکی از غرفه ها برنامه تبدیل فایل پی دی اف فارسی به ورد رو داشت میفروخت.اون طور که من متوجه شدم وخود یارو گفت نرم افزار خارجکی ها بوده که تا پارسال انگلیسی وعربی داشته امسالم فارسی بهش اضافه شده بود.(حالا نمیدونم به فروشندهه ایرانی کی اجازه فروشش رو داده)یک سی دی وکتاب هم همراهش بود2700تومان.یارو داشت ادامه میداد که احساس کردم الان یکی بهم بندازه،جیم شدم:general304:

Last edited:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سلام خدمت دوستان

من این ترم فیزیک1 با حاج امینی دارم تا حالا یه جلسه هم حضور نخوردم و میان ترم نرفتم اما میدونم میتونم ترم رو خودم پاس کنم
کسایی که این استاد رو میشناسن بگن استادی هست که بخاطر حضور غیاب میانترم منو بندازه؟

ممنون
من 5-6 ترم پیش داشتم باهاش .ادم بدی نبود هم امتحان اذیتم نکرد هم کلن گیر نبود ولی شمام دیگه خیلی بیخیالی طی کردی .خو 4 بار می رفتی یارو بدونه شما وجود خارجی داری .یه بار برو سر کلاسش عکس العملش رو ببین ممکنه انقدر دیده غایبی از لیست خط زده باشه .باهاش صحبت کن زیاد منطقی نیست ولی پافشاری کنی شاید بجایی برسی .

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
بچه ها ترم تابستون گروه کامپیوتر واحدای آزمایشگاه رو کلا ارائه میده؟؟ مثلا از سیستم یا از ریز پزدازنده ارائه میشه؟؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بچه ها ترم تابستون گروه کامپیوتر واحدای آزمایشگاه رو کلا ارائه میده؟؟ مثلا از سیستم یا از ریز پزدازنده ارائه میشه؟؟
سلین
اوهوم! البته آز سیستم فکر نکنم ولی ریز میده

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930218000981
برید ببینید .در مورد ترم تابستونه
تصمیم بجایی گرفتن واسه من که باید سه واحد معرفی میگرفتم و بقیه داستانهای امورمالی خیلی خوب شد.
اما اگه طرح سه ترم شدن رو از تابستان اجرا میکردن (بصورت آزمایشی و 20 واحد میدادن ) بهتر بود.

:(
جفت دست و جفت پاهاش بالا :( :(
:(
ببخشد این شخص الان باید روی چی باید وایسه وقتی دست و پاهاش بالاس! اصلا امکان داره همچین چیزی!

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
تصمیم بجایی گرفتن واسه من که باید سه واحد معرفی میگرفتم و بقیه داستانهای امورمالی خیلی خوب شد.
اما اگه طرح سه ترم شدن رو از تابستان اجرا میکردن (بصورت آزمایشی و 20 واحد میدادن ) بهتر بود.

ببخشد این شخص الان باید روی چی باید وایسه وقتی دست و پاهاش بالاس! اصلا امکان داره همچین چیزی!
اين شخص احتمالا از اونجايى كه vlsi پاس كرده، در وضعيت خوبى به سر ميبره و در حال استراحت به صورت افقيه.پس ميتونه دست و پاش رو با هم بياره بالا.

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اين شخص احتمالا از اونجايى كه vlsi پاس كرده، در وضعيت خوبى به سر ميبره و در حال استراحت به صورت افقيه.پس ميتونه دست و پاش رو با هم بياره بالا.
از این دید به موضوع نگا نکرده بودم :cool:من حالت عمودیشو مد نظر داشتم -
اینم حرفیه:)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من دو ترم پيش پاس كردم
نحوه ی پاس کردن این درس را بیان دارید 80 نمره :(

آقا سوال نکن :( دهه :( حتما میتونه دیگه :(
کسی که Vlsi پاس کرده باشه میتونه! :(

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
نحوه ی پاس کردن این درس را بیان دارید 80 نمره :(

آقا سوال نکن :( دهه :( حتما میتونه دیگه :(
کسی که Vlsi پاس کرده باشه میتونه! :(
يه سرى توضيحات رو تو تيجى هلپ قبلا دادم.اگه كلاس نرفتى جزوه اونايى كه كلاس رفتن رو بگير بخون.استاد ترم پيش شيوه درس دادنش رو عوض كرد و من نميدونم سوالاشو چقدر تغيير داده .با اين حال يه سرى تمرين و نمونه سوال از قبل هست كه سعى كن حتما حلشون كنى.جزوش هم به درد اين ميخورد كه فرمولارو بدونى چى به چيه و شب امتحان اصلا طرفش نرو كه مال شب امتحان نيست.سوال امتحان ما سه تاى اولش به دست آوردن مارجين ها بود.يكيشون اگه درست يادم باشه يه مدار cmos بود كه بالابرشو داده بود گفته بود پايين برشو خودتون بكشيد بعد ،vm voh vom رو بدست بياريد.بقيه سوالا هم ساده سازى مدار بود و لى اوت و تابع معادل.يه سوالم از تاخيرا داشتيم كه من يه صفحه جواب نوشتم براش.البته ترم ما ترم انتخابات بود،كه كوتاه كردنش واسه همين گيتاى ديناميكى دومينو ... رو نگفت برامون. كتاب راهيان ارشد هم براى اينكه يه ديد كلى از درس پيدا كنى مفيده.بچه هايى كه قبلا افتاده بودن امتحان اون ترمو ميگفتن گلابى بوده.
به هر حال بنده ١١ شدم و الان در خدمت شما هستم.سوالى باقى موند؟؟

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
يه سرى توضيحات رو تو تيجى هلپ قبلا دادم.اگه كلاس نرفتى جزوه اونايى كه كلاس رفتن رو بگير بخون.استاد ترم پيش شيوه درس دادنش رو عوض كرد و من نميدونم سوالاشو چقدر تغيير داده .با اين حال يه سرى تمرين و نمونه سوال از قبل هست كه سعى كن حتما حلشون كنى.جزوش هم به درد اين ميخورد كه فرمولارو بدونى چى به چيه و شب امتحان اصلا طرفش نرو كه مال شب امتحان نيست.سوال امتحان ما سه تاى اولش به دست آوردن مارجين ها بود.يكيشون اگه درست يادم باشه يه مدار cmos بود كه بالابرشو داده بود گفته بود پايين برشو خودتون بكشيد بعد ،vm voh vom رو بدست بياريد.بقيه سوالا هم ساده سازى مدار بود و لى اوت و تابع معادل.يه سوالم از تاخيرا داشتيم كه من يه صفحه جواب نوشتم براش.البته ترم ما ترم انتخابات بود،كه كوتاه كردنش واسه همين گيتاى ديناميكى دومينو ... رو نگفت برامون. كتاب راهيان ارشد هم براى اينكه يه ديد كلى از درس پيدا كنى مفيده.بچه هايى كه قبلا افتاده بودن امتحان اون ترمو ميگفتن گلابى بوده.
به هر حال بنده ١١ شدم و الان در خدمت شما هستم.سوالى باقى موند؟؟
نه خدا صبرم بده :(
موتوشکرم :( سوالی بود مراحم میشم :(

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
من متوجه نشدم ؛ یعنی این ترم این 10 واحدی اجرایی میشه ؟
اونی که از سال تحصیلی بعدی میگفتن اجرایی میشه 20 واحد تابستون سر جاشه ؟ یا این جای اونه ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
جمعه هم روز خوبی بود برام هم خیلی بد ؛
از طرفی عموم فوت کرد ؛ و مصدوم هم شدم و از طرفی اتفاقای خوبی هم افتاد ...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
جمعه هم روز خوبی بود برام هم خیلی بد ؛
از طرفی عموم فوت کرد ؛ و مصدوم هم شدم و از طرفی اتفاقای خوبی هم افتاد ...
سلام رفیق . تسلیت غم آخرتون باشه :(

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان کسی این ترم خودش یا دوستش با میثم فراهانی آشنایی داره ؟ میخام بدونم امتحان قرائت کیه و چجوریه میگن 10 نمره داره لا مصب
کتابشم اگه کسی داره برسونه بهم عالی میشه از جوونیش خیر ببینه
:p:D

بالا