تسلیت میگم.خدا صبرتون بده.جمعه هم روز خوبی بود برام هم خیلی بد ؛
از طرفی عموم فوت کرد ؛ و مصدوم هم شدم و از طرفی اتفاقای خوبی هم افتاد ...
از چه ناحیه ای مصدومی الان؟!:general210:
لااقل یه کمم از اتفاقای خوب میگفتی دلمون خوش شه!:general705:
تسلیت میگم.خدا صبرتون بده.جمعه هم روز خوبی بود برام هم خیلی بد ؛
فقط می تونم بگم خدا بیامرزه بقیه حرف ها رو حضوری می گم .این دوشنبه دانشگاه میای ؟جمعه هم روز خوبی بود برام هم خیلی بد ؛
ممنون... لطف داریتسلیت میگم.خدا صبرتون بده.
از چه ناحیه ای مصدومی الان؟!:general210:
لااقل یه کمم از اتفاقای خوب میگفتی دلمون خوش شه!:general705:
مرسی داداش؛ با این وضعیت فک نکنم بتونم بیام ...فقط می تونم بگم خدا بیامرزه بقیه حرف ها رو حضوری می گم .این دوشنبه دانشگاه میای ؟
جمعه هم روز خوبی بود برام هم خیلی بد ؛
خدا رحمتشون کنهجمعه هم روز خوبی بود برام هم خیلی بد ؛
زمان ما اگه اشتباه نکنم 12 نمره داشت!نداشت؟!نمیدونم یادم نیست ولی 90درصد 12 نمره بود.دوستان کسی این ترم خودش یا دوستش با میثم فراهانی آشنایی داره ؟ میخام بدونم امتحان قرائت کیه و چجوریه میگن 10 نمره داره لا مصب
کتابشم اگه کسی داره برسونه بهم عالی میشه از جوونیش خیر ببینه
خخخ مسئله اینه اطلا تا حالا یه آیه نخوندم . اصن نمیدونم این قواعدش چی چی هست :دیزمان ما اگه اشتباه نکنم 12 نمره داشت!نداشت؟!نمیدونم یادم نیست ولی 90درصد 12 نمره بود.
هیچ چیز خاصی نیست ،فقط یکم درد دارهفکر بد بد نکنیا.منظورم گلو دردهمن یکی دوروز گلو درد داشتم.بسکی به این حنجره فشار اورد تا بتونم ح ع غ ص ث ط ظ ذ بگم.
میگه سوره حمد رو میخونی +20ایه از یک سوره دلخواه(معمولا 7-8 ایه بخونی میگه بسه)تمام
منم اولش استرس گرفتم که نکنه ابرو ریزی کنم و....خخخ مسئله اینه اطلا تا حالا یه آیه نخوندم . اصن نمیدونم این قواعدش چی چی هست :دی
نتیجه چه بوده است؟ارشد اعلام شد.
من كه نخونده بودم اصلا.كسايى كه خوندن ايشالا قبول شن.ارشد اعلام شد.
یچی می گم خیالت راحت شه .یکی از بچه ها هیچی بلد نبود اومد سر کلاس .یکم بهش توضیح دادم اونم یکم از رو خوند رفت جلو و نمره فکر کنم 11 یا بالاتر گرفت .خخخ مسئله اینه اطلا تا حالا یه آیه نخوندم . اصن نمیدونم این قواعدش چی چی هست :دی
یازده که کمه.نمره ی قبولی این درسا از 12سیچی می گم خیالت راحت شه .یکی از بچه ها هیچی بلد نبود اومد سر کلاس .یکم بهش توضیح دادم اونم یکم از رو خوند رفت جلو و نمره فکر کنم 11 یا بالاتر گرفت .
11 از 12 نمره قرائت رو می گم .یازده که کمه.نمره ی قبولی این درسا از 12س
آره من توی خواب :general307::general404::general404::general304:برو بچی که ارشد شرکت کردن.کسی هست رتبش دو رقمی شده باشه
نه. ولی دورقمیا رو دوست دارمینی دو رقمی شدی ؟!!
بپر سایت تی جی هلپ.انالیزش توسط گودی بزرگ نوشته شده :general707::general707:بچه ها ببخشید وسط بحثتون یه سوال فنی
من با استاد کاردان از کنترل دارم هیچی هم تاحالا نفهمیدم .راجع به هیچی هم حرف نزده گزارش و امتحان و ...
احتمال داره ترم اخری بندازتمون؟ امتحانش چجوریه اگه از همینا باشه که ...