• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
کسی نمیدونه کارآموزی که این ترم برداشتم تا کی وقت دارم ؟؟؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام اوری بادی
بچه ها این هفته که تموم شد،هفته چند اموزشی بود؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
تو انرول ، تو خلاصه وضعیت کلی واسه شما رو زده ترم رو غایب ؟

jkm

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان بین شما کسی هست که ریاضی1 رو با عباس شکری برداشته باشه؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
رتبه ها امروز اعلام شد
رتبه 1 کامپیوتر ورودی سال خودم هستم :cool:
کل لیست رو چک کردم بین بقیه ورودی های سال های مختلف کامپیوتر و گرایش های مختلفش و it هم اول بودم:general609: (92 رو شک دارم ولی تا جایی که دیدم از اون ها هم بالاتر بود)
اگر کسی عکس یادگاری خواست بره تو صف:general706:
خخخخخخ:p

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بشین چند تاشو حل کن برو باهاش صحبت کن .بنظرم ادم خیلی خوبی بود .درس دادنش که عالی بود .نمره هم خوب می داد .حالا شاید کسی باشه ازش تمرین ها رو بگیری فیس بوق رو هم تست کن .

• Like
Reactions: jkm

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام
معنی اوری چیه؟(کره ای بلدی عایا؟)
نچ.این که کره ای نیست.در زبان مالایی پشتو یعنی"خوبید؟بابا خوبه؟مامان خوبه؟خانواده خوبه؟اوضاع خوبه؟جیبتون پر پوله؟غم که ندارید؟درساتون رو خوندید؟یارانتون رو گرفتید؟سبد کالا گرفتید؟بیمه سلامت گرفتید؟قبض موبایلتون رو پرداخت کرده اید؟قرض که گرفتید رو نمیخواید پس بدید؟یدفع هم به این تاپیک سر میزدید باور کنید بد نمیشد!؟نظرتون درباره اعدام بوداییان بومی توسط ارتش سرخ چین چیه؟":general304:

رتبه ها امروز اعلام شد
کل لیست رو چک کردم بین بقیه ورودی های سال های مختلف کامپیوتر و گرایش های مختلفش و it هم اول بودم:general609: (92 رو شک دارم ولی تا جایی که دیدم از اون ها هم بالاتر بود)
مَبارک باشه:general707:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نچ.این که کره ای نیست.در زبان مالایی پشتو یعنی"خوبید؟بابا خوبه؟مامان خوبه؟خانواده خوبه؟اوضاع خوبه؟جیبتون پر پوله؟غم که ندارید؟درساتون رو خوندید؟یارانتون رو گرفتید؟سبد کالا گرفتید؟بیمه سلامت گرفتید؟قبض موبایلتون رو پرداخت کرده اید؟قرض که گرفتید رو نمیخواید پس بدید؟یدفع هم به این تاپیک سر میزدید باور کنید بد نمیشد!؟نظرتون درباره اعدام بوداییان بومی توسط ارتش سرخ چین چیه؟"

خیلی باحال بود :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general107:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
رتبه ها امروز اعلام شد
:general601: تبریک رفیق تبریک :general601:
شیرینی هم دوشنبه میگیرم ازت :cool::angrybirds2:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه هایه سوال برام پیش اومد و دوچار دوگانگی علمی قرار گرفته ام.:general607:
ببینید این همسایه ما تاحالا مبین نت داشته داشته با مودم اینترنال حالا رفته اینترنت مخابرات رو گرفته.طرف تو مخابرات گفته لازم نیست مودم بخری وبا اون میشه:eek:
حالا
من ودیگر دانشمندان جهان :general404: میگیم که نمیشه ازاین مودم مبین نت استفاده کرد وباید یه مودم ای دی اس ال بخری ونهایت کاری که بشه کرد این باشه که با این مبین نت وایرلس پخش کنی.
حالا شما دانشمندان مستقر در تی جی:D چه نظری دارید؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
رتبه ها امروز اعلام شد
فقط میتونم آرزوی مشروطی این ترمتو بکنم تا دل یه عده خونک شه:general705:
و میدونم این کار فقط به دست اون سیبیلوهه حل میشه

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بچه هایه سوال برام پیش اومد و دوچار دوگانگی علمی قرار گرفته ام.:general607:
ببینید این همسایه ما تاحالا مبین نت داشته داشته با مودم اینترنال حالا رفته اینترنت مخابرات رو گرفته.طرف تو مخابرات گفته لازم نیست مودم بخری وبا اون میشه:eek:
حالا
من ودیگر دانشمندان جهان :general404: میگیم که نمیشه ازاین مودم مبین نت استفاده کرد وباید یه مودم ای دی اس ال بخری ونهایت کاری که بشه کرد این باشه که با این مبین نت وایرلس پخش کنی.
حالا شما دانشمندان مستقر در تی جی:D چه نظری دارید؟

اگه مودم مبین نته بهش خط تلفن میخوره میشه.مشکلی نداره.کانفیگ مربوطه رو خودشون انجام میدن

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اگه مودم مبین نته بهش خط تلفن میخوره میشه.مشکلی نداره.کانفیگ مربوطه رو خودشون انجام میدن
کانفیگش رو کی باس انجام بده؟مخابرات؟

ویرایش:این تاپیکم ببینید انگار یکی مثل ما بوده انگار:D
http://forum.persiantools.com/threads/از-مودم-وایمکس-میشه-بجای-مودم-adsl-استفاده-کرد؟.268973/

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
نچ.این که کره ای نیست.در زبان مالایی پشتو یعنی"خوبید؟بابا خوبه؟مامان خوبه؟خانواده خوبه؟اوضاع خوبه؟جیبتون پر پوله؟غم که ندارید؟درساتون رو خوندید؟یارانتون رو گرفتید؟سبد کالا گرفتید؟بیمه سلامت گرفتید؟قبض موبایلتون رو پرداخت کرده اید؟قرض که گرفتید رو نمیخواید پس بدید؟یدفع هم به این تاپیک سر میزدید باور کنید بد نمیشد!؟نظرتون درباره اعدام بوداییان بومی توسط ارتش سرخ چین چیه؟":general304:
به به چه کلمه ی جامعی!یادم باشه همیشه و در همه حال از این کلمه استفاده کنم!
اون جمله ی اخری رو....(خودتون بقیش رو پر کنید...!)

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان،من بهمن گذشته فارغ شدم.برای گرفتن مدرک موقت باید کارت پایان خدمت ارائه بدیم یا با برگه سبز(اعزام به خدمت)هم میشه مدرک موقت گرفت؟من در حال حاضر اقدام کردم برای سربازی و برگه سبزم رو گرفتم با همین میتونم مدرک موقت رو بگیرم؟ممنون میشم دوستان باتجربه راهنمایی کنند.
موفق باشید...

بالا