hiسلام اوری بادی
بچه ها این هفته که تموم شد،هفته چند اموزشی بود؟
تو انرول ، تو خلاصه وضعیت کلی واسه شما رو زده ترم رو غایب ؟
سلامسلام اوری بادی
بچه ها این هفته که تموم شد،هفته چند اموزشی بود؟
نمی دونم این ترم گیر داده کسی تمرین نیاره حذفش میکنم منم نیاوردم فقط فردا وقت مونده نمی دونم چیکار کنم!:general607:من باهاش پاس کردم .4 ترم پیش چطور ؟
نچ.این که کره ای نیست.در زبان مالایی پشتو یعنی"خوبید؟بابا خوبه؟مامان خوبه؟خانواده خوبه؟اوضاع خوبه؟جیبتون پر پوله؟غم که ندارید؟درساتون رو خوندید؟یارانتون رو گرفتید؟سبد کالا گرفتید؟بیمه سلامت گرفتید؟قبض موبایلتون رو پرداخت کرده اید؟قرض که گرفتید رو نمیخواید پس بدید؟یدفع هم به این تاپیک سر میزدید باور کنید بد نمیشد!؟نظرتون درباره اعدام بوداییان بومی توسط ارتش سرخ چین چیه؟":general304:سلام
معنی اوری چیه؟(کره ای بلدی عایا؟)
مَبارک باشه:general707:رتبه ها امروز اعلام شد
رتبه 1 کامپیوتر ورودی سال خودم هستم
کل لیست رو چک کردم بین بقیه ورودی های سال های مختلف کامپیوتر و گرایش های مختلفش و it هم اول بودم:general609: (92 رو شک دارم ولی تا جایی که دیدم از اون ها هم بالاتر بود)
اگر کسی عکس یادگاری خواست بره تو صف:general706:
خخخخخخ
نچ.این که کره ای نیست.در زبان مالایی پشتو یعنی"خوبید؟بابا خوبه؟مامان خوبه؟خانواده خوبه؟اوضاع خوبه؟جیبتون پر پوله؟غم که ندارید؟درساتون رو خوندید؟یارانتون رو گرفتید؟سبد کالا گرفتید؟بیمه سلامت گرفتید؟قبض موبایلتون رو پرداخت کرده اید؟قرض که گرفتید رو نمیخواید پس بدید؟یدفع هم به این تاپیک سر میزدید باور کنید بد نمیشد!؟نظرتون درباره اعدام بوداییان بومی توسط ارتش سرخ چین چیه؟"
:general601: تبریک رفیق تبریک :general601:رتبه ها امروز اعلام شد
کل لیست رو چک کردم بین بقیه ورودی های سال های مختلف کامپیوتر و گرایش های مختلفش و it هم اول بودم:general609: (92 رو شک دارم ولی تا جایی که دیدم از اون ها هم بالاتر بود)
خخخخخخ
فقط میتونم آرزوی مشروطی این ترمتو بکنم تا دل یه عده خونک شه:general705:رتبه ها امروز اعلام شد
خخخخخخ
بچه هایه سوال برام پیش اومد و دوچار دوگانگی علمی قرار گرفته ام.:general607:
ببینید این همسایه ما تاحالا مبین نت داشته داشته با مودم اینترنال حالا رفته اینترنت مخابرات رو گرفته.طرف تو مخابرات گفته لازم نیست مودم بخری وبا اون میشه
حالا
من ودیگر دانشمندان جهان :general404: میگیم که نمیشه ازاین مودم مبین نت استفاده کرد وباید یه مودم ای دی اس ال بخری ونهایت کاری که بشه کرد این باشه که با این مبین نت وایرلس پخش کنی.
حالا شما دانشمندان مستقر در تی جی چه نظری دارید؟
کانفیگش رو کی باس انجام بده؟مخابرات؟اگه مودم مبین نته بهش خط تلفن میخوره میشه.مشکلی نداره.کانفیگ مربوطه رو خودشون انجام میدن
به به چه کلمه ی جامعی!یادم باشه همیشه و در همه حال از این کلمه استفاده کنم!نچ.این که کره ای نیست.در زبان مالایی پشتو یعنی"خوبید؟بابا خوبه؟مامان خوبه؟خانواده خوبه؟اوضاع خوبه؟جیبتون پر پوله؟غم که ندارید؟درساتون رو خوندید؟یارانتون رو گرفتید؟سبد کالا گرفتید؟بیمه سلامت گرفتید؟قبض موبایلتون رو پرداخت کرده اید؟قرض که گرفتید رو نمیخواید پس بدید؟یدفع هم به این تاپیک سر میزدید باور کنید بد نمیشد!؟نظرتون درباره اعدام بوداییان بومی توسط ارتش سرخ چین چیه؟":general304: