• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اصن من با سالن غذاخوری قرارداد بستم:D تا الان ترمی نشده زیر 4-5 تا اونجا باشم :general607:.بقیش هم کلاس بزرگای ساختمون 3 :confused:.1 دونه ساختمون 1:general707:من زیاد اهل تقلب نیستم بیشتر می خوام تمرکز داشته باشم .اینام فهمیدن هی منو می ندازن غذاخوری:general112: پس کی داره توی ساختمون های دیگه امتحان می ده ؟:general710:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
اصن من با سالن غذاخوری قرارداد بستم:D تا الان ترمی نشده زیر 4-5 تا اونجا باشم :general607:.بقیش هم کلاس بزرگای ساختمون 3 :confused:.1 دونه ساختمون 1:general707:من زیاد اهل تقلب نیستم بیشتر می خوام تمرکز داشته باشم .اینام فهمیدن هی منو می ندازن غذاخوری:general112: پس کی داره توی ساختمون های دیگه امتحان می ده ؟:general710:
تمرکز میخوای چیکار ؟
یکم برسون به بقیه تو امتحانا ثواب داره ! :cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آهان ... خب الان یعنی چی؟ ج داد یا نداد ؟
بعد سوالاتو بپرس هم بچه های کامپیوتری اینجا هستن هم برقی
راستش 5شنبه سال مادر بزرگم بود.برا همین مجبور شدم نصف شب پست بزارم تا یکی دو روز وقت داشته باشید برا ج دادن.شمام مردونگی کردی دقایقی بعد جواب دادی:general601:
الانم له له:general607::general607::general607:
تست میکنم میگم اما من هرکاری کردم نفهمیدم چیطوری میشه:cool:که اینطوری میشه :general208::general208:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام بازم منم:general106:

لردی !برادر من:general304:
برنامه شما تست شد وجواب همون چیزی بود که من میخواستم.البت اینو بگم 3ساعت داشتم فک میکردم که چی میشه که این میشه:general208:(برای اگاهی از سطح برنامه نویسیم گفتم:()

........................

حالا بچه ها اگه اون استاد سیبیلوتون:general609: که هیبت گنده ای داره ویکم وحشتناکه:eek: تو امتحان یه سوال بده وبارمشم 20نمره باشه.شما در نقطه چین چه عددی قرار میدید
سوال1)برنامه زیر رو درنظر بگیرید
کد:
flash byte M0[]={0xF8,0xF4,0xF2,0xF1};

for (i=0;i<4;i++){
        PORTA=M0[i] ;
        delay_ms(100);

};

اگر در حلقه فور به جای 4عدد 5قرار دهیم.در نقطه چین چه عدد هگزی قرار میگیره؟
f8
f4
f2
f1
......

موفق باشید

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلام بازم منم:general106:

لردی !برادر من:general304:
برنامه شما تست شد وجواب همون چیزی بود که من میخواستم.البت اینو بگم 3ساعت داشتم فک میکردم که چی میشه که این میشه:general208:(برای اگاهی از سطح برنامه نویسیم گفتم:()

........................

حالا بچه ها اگه اون استاد سیبیلوتون:general609: که هیبت گنده ای داره ویکم وحشتناکه:eek: تو امتحان یه سوال بده وبارمشم 20نمره باشه.شما در نقطه چین چه عددی قرار میدید
سوال1)برنامه زیر رو درنظر بگیرید
کد:

for (i=0;i<4;i++){
        PORTA=M0[i] ;
        delay_ms(100);

};

اگر در حلقه فور به جای 4عدد 5قرار دهیم.در نقطه چین چه عدد هگزی قرار میگیره؟
f8
f4
f2
f1
......

موفق باشید
3ساعت فکرت ج داد یا نه ؟
تو زبان C# آرایه ات 4 عنصری باشه ولی ازش توقع 8 داشته باشی همون لحظه بهت اعلام خطا میکنه و برنامه اجرا نمیشه ... حالا تو زبون سی اجرا شده !!!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یا چرت و پرت می ده یا می زنه ارور out of index و ... زبون سیه فکر کنم اگر نشون بده اولین واحدی از حافظه که بعد از خونه چهارم ما یعنی f1 در حافظه ذخیره شده رو می ده مثلا f1 توی ادرس x باشه سیستم چیزی که توی ادرس x+1 هست رو نشون می ده .البته اگر چیزی نشون بده .اگر چند بار اجرا کنی و حافظه در این مدت تغییراتی داشته باشه احتمالا هر بار یه چیز جدید می ده .توی سی # که همون اول ارور می ده خلاص:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
3ساعت فکرت ج داد یا نه ؟
تو زبان C# آرایه ات 4 عنصری باشه ولی ازش توقع 8 داشته باشی همون لحظه بهت اعلام خطا میکنه و برنامه اجرا نمیشه ... حالا تو زبون سی اجرا شده !!!
ها :general209:جواب داد:cool:

یا چرت و پرت می ده یا می زنه ارور out of index و ... زبون سیه فکر کنم اگر نشون بده اولین واحدی از حافظه که بعد از خونه چهارم ما یعنی f1 در حافظه ذخیره شده رو می ده مثلا f1 توی ادرس x باشه سیستم چیزی که توی ادرس x+1 هست رو نشون می ده .البته اگر چیزی نشون بده .اگر چند بار اجرا کنی و حافظه در این مدت تغییراتی داشته باشه احتمالا هر بار یه چیز جدید می ده .توی سی # که همون اول ارور می ده خلاص:D
من چند بار ران کردم البت تو پروتوس جوابو میدیدم.توی 4تای دوم چرت پرت نبود.دقیقا همون دیتای 4تای اول بود اما از اخر به اول:mad:یعنی
f1
f2
f4
f8
به هرحال من تاحالا فک میکردم منطقم درسته واشکال ازجای دیگس،خداروشکر حل شد وفههمیدم واحد منطق وبرنامه نویسیم پیادس:general404:

حالا بچه ها به نظرتون اینجا

داخل [] عدد 4بزارم حرفه ای تر نیست (تا خالی باشه)؟؟؟؟
اونجور که مزغ من یاری میکنه اگه خالی بزاری بیشترین حافظه ای که براش مجاز باشه رو اشغال میکنه؟نه؟
البت اینم بگم جفت حالتارو تست کردم ازنظر حجم تفاوتی نکرد.

Last edited:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

اونجور که مزغ من یاری میکنه اگه خالی بزاری بیشترین حافظه ای که براش مجاز باشه رو اشغال میکنه؟نه؟

فکر نکنم حرفه ای باشه
سمت چپ جای معرفی نوع متغیره که یه آرایه بایتیه ... سمت راست تساوی یا میذاری که این آرایه چندتا عنصر داره و خط بعد مقادیر عناصر آرایه رو میگی
حالا شما اومدی تعداد عناصر و مقادیرو یکی کردی
(حداقلش واسه C# اینجوریه و اگه خالی نذاری در وهله اول خطا میده)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ها :general209:جواب داد:cool:

من چند بار ران کردم البت تو پروتوس جوابو میدیدم.توی 4تای دوم چرت پرت نبود.دقیقا همون دیتای 4تای اول بود اما از اخر به اول:mad:یعنی
f1
f2
f4
f8
به هرحال من تاحالا فک میکردم منطقم درسته واشکال ازجای دیگس،خداروشکر حل شد وفههمیدم واحد منطق وبرنامه نویسیم پیادس:general404:

تو پروتوس بود ؟اومده کانتر به انتهای حافظه رسیده معکوس رفته :general210:عجب حرکتی .بقیه چیز ها رو هم لرد تایید می شه .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اره سیمولینک تو پروتوس بود.برنامه نویسی تو کدویژن
حیف 2روز وقتم که سر این رفت:(

لردی تا اخر این هفته هر روز به این تاپیک سر بزن(امری نبودا،خواهشی بود:rolleyes:)البته الکس چون امتحان داره واز طرفی باس از حیثیت وابرو این تاپیک دفاع کنهه کاریش ندارم:general707:به امید موفقیت دوبارش:general601:
استاد به من گفت تو ایام امتحانا من فقط یه روز میام وهمه چیت باید کامل باشه از داکیومنت وپروژه وبرنامه نویسی و دفاع و......
گفت اگه نتونی بیای من دیگه نیستم تا ترم بعد:eek:از طرفی هم اخرین مهلت تحویل پروژه اخر خرداده.
فک نکنم سوال برنامه نویسی برام پیش بیاد اما باشی خوبه:general705:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اره سیمولینک تو پروتوس بود.برنامه نویسی تو کدویژن
حیف 2روز وقتم که سر این رفت:(

لردی تا اخر این هفته هر روز به این تاپیک سر بزن(امری نبودا،خواهشی بود:rolleyes:)البته الکس چون امتحان داره واز طرفی باس از حیثیت وابرو این تاپیک دفاع کنهه کاریش ندارم:general707:به امید موفقیت دوبارش:general601:
استاد به من گفت تو ایام امتحانا من فقط یه روز میام وهمه چیت باید کامل باشه از داکیومنت وپروژه وبرنامه نویسی و دفاع و......
گفت اگه نتونی بیای من دیگه نیستم تا ترم بعد:eek:از طرفی هم اخرین مهلت تحویل پروژه اخر خرداده.
فک نکنم سوال برنامه نویسی برام پیش بیاد اما باشی خوبه:general705:

سر میزنم

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
عزیزان برقی کسی از نحوه ی امتحان گرفتن کیقباد خبر داره؟!
منبع سوالای امتحان چیه؟ الان دیگه وقت ندارم بشینم چنگ رو بخونم.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
این برسونه بچه های دیگه که از رو هم مینویسنو عین 250 گرم خیار میفروشه:mad::eek:
اخه من بتو چی بگم ؟:general710:منو بگو همین چند روز پیش توی امتحان از اصلا ولش کن ریا می شه:general709:

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
عزیزان برقی کسی از نحوه ی امتحان گرفتن کیقباد خبر داره؟!
منبع سوالای امتحان چیه؟ الان دیگه وقت ندارم بشینم چنگ رو بخونم.
سلام
کیقباد یکسری مسائل حل شده داره که تو انتشارات میفروشند در قالب 10 تکلیف هست یکسری رو خودش تو کلاس حذف میکنه که باید از بچه ها بپرسی تقریبا میشه گفت یک یا دوتا سوال امتحانش کاملا از اون تکلیفها هس والباقی هم مثل اونهاس تازه یکم ساده تر -پس اگر بتونی اون 50 تا مسئله رو حل کنی براحتی میتونی نمره خوب بیاری فقط اینو بگم با یاد گرفتن جزوه خالی نمیتونید مسائل امتحانو حل کنید موفق باشید

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
این سر میزنم جلوی اونهمه جمله مثل همون اوکی تو اس ام اساس که میخوای بزنی طرفو له کنی :دی البته دور از لرد بزرگ:general508:
@ahrad
آقا میخوای منم سر بزنم؟ خودمم نیومدم تکشو میفرستم بیاد , خوبه؟ :دی
خلاصه میخوام بدونی با اینکه هیچی بارمون نیست ولی تنهات نمیذاریم :general510:

بالا