• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
داش احراد یه پست از این شیخ الرئیس بیزحمت بزار تو تی جی هلپ کسی دیگه باهاش برنداره ...;)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
واقعا خوش به حالت راحت شدی ... ماله ما که لامصب حالا حالا ها تموم نمیشه :general208::general607::general612::general509:

امیدوارم موفق باشی . تا دستا پایین نیومده ما رو هم دعا کنید که اوضامون داغونه ...
لامصب هر چی بلا بود این ترم سرم اومد . از مصدومیت بگیر تا ... از یکشنبه بعدازظهرم تا حالا هم که حالم خوب نیست ... اصن :general107:
هنوز کو تا راحتی.تازه اول مصیبته.اگه الان ببینی من توچه وضعی گیر افتادم:(10معادله 10مجهولی شده زندگیم.
ایشاالله شمام موفق میشی تموم میکنی میری سر کار زن میگیری خونه میخری ماشین میخری و.....:Dخب دیگه بستتته روحیت زیاد شد برو باقی درساتو بخون.:general304:
ولی این مریضی خیلی بد بود.من از ایتدایی که یادم میاد خرداد مریض بودم فجیع.شاید به جز 2-3سال بقیه کل عمرم رو تو خرداد مریض بودم:mad:

داش احراد یه پست از این شیخ الرئیس بیزحمت بزار تو تی جی هلپ کسی دیگه باهاش برنداره ...;)
چشم مینویسم :)اما راستش دیگه اون دل ودماغ گذشته رو ندارم.دوساعت وقت میزاری فک میکنی نیم ساعت طول میکشه یه انگشتی تایپ کنی بد یکی پیدا میشه باهات4صفحه جر وبحث میکنه اخر بد وبیراه وتوهین وتهدید واعصاب خوردی.
درکل من نظرم این نیست که نباید باهاش برداشت بلکه چون شیوش فرق میکنه وشاید تنها کسیه که ادم توی تحصیل اینطوری داشته باشه.باید انالیزشو داشته باشی.اون موقع نمره خوب میگیری.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
هنوز کو تا راحتی.تازه اول مصیبته.اگه الان ببینی من توچه وضعی گیر افتادم:(10معادله 10مجهولی شده زندگیم.
ایشاالله شمام موفق میشی تموم میکنی میری سر کار زن میگیری خونه میخری ماشین میخری و.....:Dخب دیگه بستتته روحیت زیاد شد برو باقی درساتو بخون.:general304:
ولی این مریضی خیلی بد بود.من از ایتدایی که یادم میاد خرداد مریض بودم فجیع.شاید به جز 2-3سال بقیه کل عمرم رو تو خرداد مریض بودم:mad:

چشم مینویسم :)اما راستش دیگه اون دل ودماغ گذشته رو ندارم.دوساعت وقت میزاری فک میکنی نیم ساعت طول میکشه یه انگشتی تایپ کنی بد یکی پیدا میشه باهات4صفحه جر وبحث میکنه اخر بد وبیراه وتوهین وتهدید واعصاب خوردی.
درکل من نظرم این نیست که نباید باهاش برداشت بلکه چون شیوش فرق میکنه وشاید تنها کسیه که ادم توی تحصیل اینطوری داشته باشه.باید انالیزشو داشته باشی.اون موقع نمره خوب میگیری.
مرسی از روحیه ای که دادی :android06:
مشکلات شمام حل میشه به امید خدا ؛ باز یه مرحله رفتی جلو ما که همونم نرفتیم هنوز :)
بی بلا عزیز ، نه کلی گفتم هر موقع حال داشتی بنویس حالا تا ترم بعد وقت هست ، البته من زیرش کامنت میذارم و نقدش میکنم :general406:

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
دوستان درسته که تابستون امسال میشه 10 واحد برداشت؟

ممنون.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان درسته که تابستون امسال میشه 10 واحد برداشت؟

ممنون.
من آخرین شنیدم 8 واحد بود. خبرگذاری فارس زده بود 10 واحد ولی مثل اینکه این 8 واحد از زبون رزاقیان دررفته! میخوای چیزی حذف کنی؟ :دی
بچه ها زنده این؟ :(
اره زنده ایم و داریم با تمام انرژی ایام امتحاناتو پشت سر میذاریم :general601:

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
من آخرین شنیدم 8 واحد بود. خبرگذاری فارس زده بود 10 واحد ولی مثل اینکه این 8 واحد از زبون رزاقیان دررفته! میخوای چیزی حذف کنی؟ :دی

اره زنده ایم و داریم با تمام انرژی ایام امتحاناتو پشت سر میذاریم :general601:

ممنون از پاسخ گویی شما، همین هشتا هم خوبه و کارمو راه میندازه، فقط خدا کنه درسایی که لازم دارم ارائه بشه.
در نظر دارم که با واحدای تابستون به ۷۰ واحد برسم و انصراف بدم از دانشگاه و برم علمی کاربردی. فشار کاری و درسی خیلی رفته بالا نمیتونم درس بخونم میخوام برم یه دانشگاهی که راحت تر درسا پاس میشه و شاید هم کاربردی تر باشه برای من. خیلی تعریف از علمی کاربردی شنیدم.
رشته نرم افزارم و ورودی هم نگم بهتره :دی

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
ممنون از پاسخ گویی شما، همین هشتا هم خوبه و کارمو راه میندازه، فقط خدا کنه درسایی که لازم دارم ارائه بشه.
در نظر دارم که با واحدای تابستون به ۷۰ واحد برسم و انصراف بدم از دانشگاه و برم علمی کاربردی. فشار کاری و درسی خیلی رفته بالا نمیتونم درس بخونم میخوام برم یه دانشگاهی که راحت تر درسا پاس میشه و شاید هم کاربردی تر باشه برای من. خیلی تعریف از علمی کاربردی شنیدم.
بذار پشتش تمومش كن.حيفه!!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جدی؟ انتقالی که نمیدن ولی اینکه انصراف بدی بری جای دیگه در جریانش نیستم. نرو دل بچه ها واست تنگ میشه. خیلی وابسته شدیم :دی
ورودی کی؟ جنسیت؟ کلا یه بیوی دانشجویی به @ahrad بده بعد برو تا نامت جزو تی جییها ثبت بشه :angrybirds12:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
جدی؟ انتقالی که نمیدن ولی اینکه انصراف بدی بری جای دیگه در جریانش نیستم. نرو دل بچه ها واست تنگ میشه. خیلی وابسته شدیم :دی
ورودی کی؟ جنسیت؟ کلا یه بیوی دانشجویی به @ahrad بده بعد برو تا نامت جزو تی جییها ثبت بشه :angrybirds12:
خخخ چند وقته كسي نيومده دلم تنگ رفته برا ريجستر كردن كاربراي جديد دي
لحظه شماري ميكنم برا اول مهر وثبت نام ورودي هاي جديد:D

send from 1100

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
یعنی این همتی که واسه درسای عمومی گذاشتین واسه بقیشم میزاشتین قیامت میشد:D
سر امتحان آشنایی یه بنده خدایی با غرور بلند شد بره این آقای مسئول سایت بهش گفت برو بشین اگه سر معادلات اینطوری بلند شدی مردی:general304::D:cool:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سر امتحان آشنایی یه بنده خدایی با غرور بلند شد بره این آقای مسئول سایت بهش گفت برو بشین اگه سر معادلات اینطوری بلند شدی مردی:general304::D:cool:

همون آقای مسئول خودشون اگه تونستن از سر جلسه معادلات اصلا بلند شن مردن

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
انصافا جوگیر شدم برای انقلاب زیاد خوندم .الان رسیدم به مهندسی نرم و هوش اونم توی یه روز مغزم کشش نداره:general107:خدا تا تهشو بخیر کنه

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام بچه های تهران جنوب. بیخوابی به سرم زده یکدفعه یاد اینجا افتادم گفتم بیام ببینم چکارا می کنید و سلام و عرض ادبی کرده باشم. در ایام امتحانات شاد و سرحال باشید. :)

afsooooos

Registered User
لایک‌ها
56
سلا م بچه ها کسی میدونه امتحان مدار الکترونیکی تقوی لاریجانی چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلا م بچه ها کسی میدونه امتحان مدار الکترونیکی تقوی لاریجانی چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تقوی ؟ همون پیرمرد پر انرژی ؟؟ اگه اونه جزوشو درست بخونی نمره خوبی میگیری
همه سوالاشو با خوندن درست جزوش میتونی ج بدی ولی حفظ نکن بفهم چون سوالاشو باید بفهمی ج بدی ... البته اونترمی که من داشتم اینجوری بود

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
از این نازبانوی بی مرام کسی خبری داره؟ فکر کنم فارغ التحصیل شد رفت :|
از کامیار جنوب(یا همچین اسمی)خبری نیست.کلی از ریجسترارو دادم دست اون:Dبعدش دیگه نیومد
انصافا داشت خوب فعالیت میکرد و جواب هر سوالی بود اگه بلد بود پاسخ میداد ازطرفی هم ترمش پایین بود واینده خوبی داشت.اصلا تصمیم داشتم کم کم جامو بدم به اون:general404: اما حیف...

بالا