هنوز کو تا راحتی.تازه اول مصیبته.اگه الان ببینی من توچه وضعی گیر افتادم10معادله 10مجهولی شده زندگیم.واقعا خوش به حالت راحت شدی ... ماله ما که لامصب حالا حالا ها تموم نمیشه :general208::general607::general612::general509:
امیدوارم موفق باشی . تا دستا پایین نیومده ما رو هم دعا کنید که اوضامون داغونه ...
لامصب هر چی بلا بود این ترم سرم اومد . از مصدومیت بگیر تا ... از یکشنبه بعدازظهرم تا حالا هم که حالم خوب نیست ... اصن :general107:
چشم مینویسم اما راستش دیگه اون دل ودماغ گذشته رو ندارم.دوساعت وقت میزاری فک میکنی نیم ساعت طول میکشه یه انگشتی تایپ کنی بد یکی پیدا میشه باهات4صفحه جر وبحث میکنه اخر بد وبیراه وتوهین وتهدید واعصاب خوردی.داش احراد یه پست از این شیخ الرئیس بیزحمت بزار تو تی جی هلپ کسی دیگه باهاش برنداره ...
مرسی از روحیه ای که دادی :android06:هنوز کو تا راحتی.تازه اول مصیبته.اگه الان ببینی من توچه وضعی گیر افتادم10معادله 10مجهولی شده زندگیم.
ایشاالله شمام موفق میشی تموم میکنی میری سر کار زن میگیری خونه میخری ماشین میخری و.....خب دیگه بستتته روحیت زیاد شد برو باقی درساتو بخون.:general304:
ولی این مریضی خیلی بد بود.من از ایتدایی که یادم میاد خرداد مریض بودم فجیع.شاید به جز 2-3سال بقیه کل عمرم رو تو خرداد مریض بودم
چشم مینویسم اما راستش دیگه اون دل ودماغ گذشته رو ندارم.دوساعت وقت میزاری فک میکنی نیم ساعت طول میکشه یه انگشتی تایپ کنی بد یکی پیدا میشه باهات4صفحه جر وبحث میکنه اخر بد وبیراه وتوهین وتهدید واعصاب خوردی.
درکل من نظرم این نیست که نباید باهاش برداشت بلکه چون شیوش فرق میکنه وشاید تنها کسیه که ادم توی تحصیل اینطوری داشته باشه.باید انالیزشو داشته باشی.اون موقع نمره خوب میگیری.
بچه ها زنده این؟
من آخرین شنیدم 8 واحد بود. خبرگذاری فارس زده بود 10 واحد ولی مثل اینکه این 8 واحد از زبون رزاقیان دررفته! میخوای چیزی حذف کنی؟ :دیدوستان درسته که تابستون امسال میشه 10 واحد برداشت؟
ممنون.
اره زنده ایم و داریم با تمام انرژی ایام امتحاناتو پشت سر میذاریم :general601:بچه ها زنده این؟
من آخرین شنیدم 8 واحد بود. خبرگذاری فارس زده بود 10 واحد ولی مثل اینکه این 8 واحد از زبون رزاقیان دررفته! میخوای چیزی حذف کنی؟ :دی
اره زنده ایم و داریم با تمام انرژی ایام امتحاناتو پشت سر میذاریم :general601:
بذار پشتش تمومش كن.حيفه!!ممنون از پاسخ گویی شما، همین هشتا هم خوبه و کارمو راه میندازه، فقط خدا کنه درسایی که لازم دارم ارائه بشه.
در نظر دارم که با واحدای تابستون به ۷۰ واحد برسم و انصراف بدم از دانشگاه و برم علمی کاربردی. فشار کاری و درسی خیلی رفته بالا نمیتونم درس بخونم میخوام برم یه دانشگاهی که راحت تر درسا پاس میشه و شاید هم کاربردی تر باشه برای من. خیلی تعریف از علمی کاربردی شنیدم.
رشته نرم افزارم و ورودی هم نگم بهتره :دی
جدی؟ انتقالی که نمیدن ولی اینکه انصراف بدی بری جای دیگه در جریانش نیستم. نرو دل بچه ها واست تنگ میشه. خیلی وابسته شدیم :دیممنون از پاسخ گویی شما، همین هشتا هم خوبه و کارمو راه میندازه، فقط خدا کنه درسایی که لازم دارم ارائه بشه.
در نظر دارم که با واحدای تابستون به ۷۰ واحد برسم و انصراف بدم از دانشگاه و برم علمی کاربردی. فشار کاری و درسی خیلی رفته بالا نمیتونم درس بخونم میخوام برم یه دانشگاهی که راحت تر درسا پاس میشه و شاید هم کاربردی تر باشه برای من. خیلی تعریف از علمی کاربردی شنیدم.
رشته نرم افزارم و ورودی هم نگم بهتره :دی
خخخ چند وقته كسي نيومده دلم تنگ رفته برا ريجستر كردن كاربراي جديد ديجدی؟ انتقالی که نمیدن ولی اینکه انصراف بدی بری جای دیگه در جریانش نیستم. نرو دل بچه ها واست تنگ میشه. خیلی وابسته شدیم :دی
ورودی کی؟ جنسیت؟ کلا یه بیوی دانشجویی به @ahrad بده بعد برو تا نامت جزو تی جییها ثبت بشه :angrybirds12:
یعنی این همتی که واسه درسای عمومی گذاشتین واسه بقیشم میزاشتین قیامت میشد
سر امتحان آشنایی یه بنده خدایی با غرور بلند شد بره این آقای مسئول سایت بهش گفت برو بشین اگه سر معادلات اینطوری بلند شدی مردی:general304:
انصافا جوگیر شدم برای انقلاب زیاد خوندم .الان رسیدم به مهندسی نرم و هوش اونم توی یه روز مغزم کشش نداره:general107:خدا تا تهشو بخیر کنهیعنی این همتی که واسه درسای عمومی گذاشتین واسه بقیشم میزاشتین قیامت میشد
سر امتحان آشنایی یه بنده خدایی با غرور بلند شد بره این آقای مسئول سایت بهش گفت برو بشین اگه سر معادلات اینطوری بلند شدی مردی:general304:
سلا م بچه ها کسی میدونه امتحان مدار الکترونیکی تقوی لاریجانی چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کامیار جنوب(یا همچین اسمی)خبری نیست.کلی از ریجسترارو دادم دست اونبعدش دیگه نیومداز این نازبانوی بی مرام کسی خبری داره؟ فکر کنم فارغ التحصیل شد رفت :|