• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان :) ...
ایشالا که امتحانات را تا اینجا خوب داده باشید ...
یه دو تا سوال دارم مال گسسته هست ، اگر لطف کنید یه توضیح بدید اینجا چجوری باید حل بشه ممنون میشم ...
1 - یک مدار ترکیبی با چهار ورودی و دو خروجی طراحی کنید که وقتی ورودی کوچکتر و مساوی از عدد 5 است خروجی عدد 1 و بین 5 و 10 است عدد 2 و بزرگتر و مساوی عدد 10 عدد 3 را نمایش دهد .
2 - یک مدار ترکیبی با سه ورودی x , y , z و دو خروجی A ,B طراحی کنید که خروجی جمع باینری از این سه بیت است .

این که مدار منطقیه .
به گسسته چه ربطی داره اخه؟اگه جدول کارنوس با اوون حل کن.چون هیچ ربط دیگه ای نمیبینم.
اگرم نتونستی صبح برات حل میکنم.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان :) ...
ایشالا که امتحانات را تا اینجا خوب داده باشید ...
یه دو تا سوال دارم مال گسسته هست ، اگر لطف کنید یه توضیح بدید اینجا چجوری باید حل بشه ممنون میشم ...
1 - یک مدار ترکیبی با چهار ورودی و دو خروجی طراحی کنید که وقتی ورودی کوچکتر و مساوی از عدد 5 است خروجی عدد 1 و بین 5 و 10 است عدد 2 و بزرگتر و مساوی عدد 10 عدد 3 را نمایش دهد .
2 - یک مدار ترکیبی با سه ورودی x , y , z و دو خروجی A ,B طراحی کنید که خروجی جمع باینری از این سه بیت است .
درود بر شما اینی که پرسید یبیشتر به مدار منطفی میخورد تا گسسته

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
راکی کجایی؟؟؟
زود خودتو نمایان کن:D
دستای کوچیکتو باس دوباره ببری بالا.یه دعا میخوام بکنی مشتی مشتی!میخوام جوری باشه عرش وفرش رو تکون بده:general304:

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
ahrad ممنون ولی بنظرتون چند درصد از سوالای ترم های پیش رو میده ؟ راستی یکی از بچه ها گند زد به این نمونه سوالات ... برد پیشش و صراحتا به خود پرند گفت که از نمونه سوالات ، سوال طرح می کنه یا نه و و پرند بشدت تکذیب کرد ... میخوام بدونم این خانوم آدمی هست که روال طرح سوالاتش رو تغییر بده یا نه ؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ahrad ممنون ولی بنظرتون چند درصد از سوالای ترم های پیش رو میده ؟ راستی یکی از بچه ها گند زد به این نمونه سوالات ... برد پیشش و صراحتا به خود پرند گفت که از نمونه سوالات ، سوال طرح می کنه یا نه و و پرند بشدت تکذیب کرد ... میخوام بدونم این خانوم آدمی هست که روال طرح سوالاتش رو تغییر بده یا نه ؟

احراد کامپیوتری نیست
بطور کلی پرند معروفه من باهاش نداشتم ولی شما هر چی که داری بخون برو امتحان بده من تاحالا یکیو ندیدم بگه با پرند افتادم

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
احراد کامپیوتری نیست
بطور کلی پرند معروفه من باهاش نداشتم ولی شما هر چی که داری بخون برو امتحان بده من تاحالا یکیو ندیدم بگه با پرند افتادم
منم فقط از احراد جون تشکر کردم و سوالات بعدیم از کل دوستان حاضر در اینجا بود ...
راستی کسی به فکر افتادن نیست که، به فکر گرفتن نتیجه خوب هستیم .
بازم ممنون :general601:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
این که مدار منطقیه .
به گسسته چه ربطی داره اخه؟اگه جدول کارنوس با اوون حل کن.چون هیچ ربط دیگه ای نمیبینم.
اگرم نتونستی صبح برات حل میکنم.

درود بر شما اینی که پرسید یبیشتر به مدار منطفی میخورد تا گسسته
تو جزوه یه مثال زده اونم اینجوری نیست بعد تو نمونه سوال های امتحان هست ...

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
تو جزوه یه مثال زده اونم اینجوری نیست بعد تو نمونه سوال های امتحان هست ...
گسسته ؟ فکر کنم فهمیدم همون جدول ها؟
اگه اشتباه نکنم یه جدول بکش 2ستونه ورودی و خروجی قسمت ورودی که باید 4 تایی باشه از 0000 تا 1111 (wxyz) پر کن بر اساس شروطی که گذاشتی خروجی 2تایی رو مقدار میدی که یا 01 یا 10 یا 11
در پایان از خروجیها که AB هستند باید فرمولشو درست کنی که میشه یه چند جمله ای andیا or
فکر کنم یه همچین چیزی بود... الکسم وارده
الکس کمک کن

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
گسسته ؟ فکر کنم فهمیدم همون جدول ها؟
اگه اشتباه نکنم یه جدول بکش 2ستونه ورودی و خروجی قسمت ورودی که باید 4 تایی باشه از 0000 تا 1111 (wxyz) پر کن بر اساس شروطی که گذاشتی خروجی 2تایی رو مقدار میدی که یا 01 یا 10 یا 11
در پایان از خروجیها که AB هستند باید فرمولشو درست کنی که میشه یه چند جمله ای andیا or
فکر کنم یه همچین چیزی بود... الکسم وارده
الکس کمک کن
اگه برای منطقی بود بلد بودم ولی من از زرین زاد و بخاطر اون گسسته متنفرم .بنابر این هر چی مربوط به اون بود رو از ذهنم پاک کردم .برام آشنا نیستن .حالا یه کاری کن از نمونه جزوش یه عکس بگیر بزار شاید بچه ها یادشون اومد .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
@F A R Z A D
من الان که دیدم همونیه که بهت گفتم از مدار منطقی که من بلدم ولی زرین یادم نیست تو جزوش چه جوری بود الکس راست میگه یه عکس بذار ببینیم چه کرده اگه نتونستی با توضیح من کاری کنی

اینم بگو چیه این مثال مثه جزوه نیست ؟ تفاوتش چیه ؟

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
راکی کجایی؟؟؟
زود خودتو نمایان کن:D
دستای کوچیکتو باس دوباره ببری بالا.یه دعا میخوام بکنی مشتی مشتی!میخوام جوری باشه عرش وفرش رو تکون بده:general304:
اینجااااااااااام:general510:
صدام میرسه؟;)
ظهر محاسبات دارم کل حافظه ی منو بتکونی 4تا فرمول به دردبخور از توش نمیریزه!بعد دقیقا چ دعایی میخوای که عرش و فرش تکون بده؟!!خخخخ.الان فقط به امید اینکه جلسه سومه نشستم دارم جزوه مو نگا میکنم باهاش دردودل میکنم!:confused::p
ولی از همین جا و در این نیمه های شب دعا میکنم حاجت روا شید!:general206::cool: متقابلا هم التماس دعا داریم...
روابط عمومی تیم برنامه نویسی تی جی ادغامی با واحد معارف پی تی :|
اخ اخ این نوع از بشریت حرص منو درمیارن:general112: اخه عزیز من تا یه چیزی فهمیدی که نباید بپری بغل استاد بهش بگی که!سالیان درازه برنامه ی پرند همینه بعد دوباره میره ازش میپرسه!:confused: والا ترم پیش من همون نمونه سوالاتو خوندم تاثیر خوبی داشت:هه.پاورپوینتاشم مرور کنین.و موفق باشین...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
منم فقط از احراد جون تشکر کردم
بچه ها منو بگیرید.احساس سبکی میکنم ،من خیلی رفتم بالا.دیگه نزدیکه از اتمسفر زمین خارج بشم.:general707:تا حالا تشکر به این خوبی بهم نچسبیده بود.:general304::general304:
خارج از شوخی.تنها کاری که از دستم بر میومد،رو انجام دادم:)

اینجااااااااااام:general510:
صدام میرسه؟;)
ظهر محاسبات دارم کل حافظه ی منو بتکونی 4تا فرمول به دردبخور از توش نمیریزه!بعد دقیقا چ دعایی میخوای که عرش و فرش تکون بده؟!!خخخخ.الان فقط به امید اینکه جلسه سومه نشستم دارم جزوه مو نگا میکنم باهاش دردودل میکنم!:confused::p
ولی از همین جا و در این نیمه های شب دعا میکنم حاجت روا شید!:general206::cool: متقابلا هم التماس دعا داریم...
روابط عمومی تیم برنامه نویسی تی جی ادغامی با واحد معارف پی تی :|.
دعایی میخوام که صفر ادمو بیست کنه.اصلا دعایی میخوام که نمرات پایین ترم های قبلی رو هم با 20 عوض کنه.:general711:دیگه عمق فاجعه رو گرفتی.

فرمولارو بزن تو ماشین حسابت واگه حافظه دار نیست .از پشتش:general106: به عنوان حافظه eepromاستفاده کن:cool:
کلا امتحان محاسبات سخت نیست ولی خیلی وقت گیره وازاون بدتر طراحه که با این کاراش فقط اتش جهنم میخره:D
با اون شناختی که من ازشما دارم انشاالله پاسی اونم با نمره خوب:rolleyes::cool:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دعایی میخوام که صفر ادمو بیست کنه.اصلا دعایی میخوام که نمرات پایین ترم های قبلی رو هم با 20 عوض کنه.:general711:دیگه عمق فاجعه رو گرفتی.

فرمولارو بزن تو ماشین حسابت واگه حافظه دار نیست .از پشتش:general106: به عنوان حافظه eepromاستفاده کن:cool:
کلا امتحان محاسبات سخت نیست ولی خیلی وقت گیره وازاون بدتر طراحه که با این کاراش فقط اتش جهنم میخره:D

یادمه قبل امتحان محاسبات تمام وجوه ماشین حساب رو چک میکردن :D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اهراد شمام محاسبات دارین ؟این روش های محاسبات عددیه .کامپیوتری ها یه محاسبات عددی هم فکر کنم داشتن .این روش های محاسبات عددی تا جایی که یادمه دانشجوهای سر کلاس همه کامپیوتی بودن .

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
بچه ها منو بگیرید.احساس سبکی میکنم ،من خیلی رفتم بالا.دیگه نزدیکه از اتمسفر زمین خارج بشم.:general707:تا حالا تشکر به این خوبی بهم نچسبیده بود.:general304::general304:

طبق یک نظر افراطی از یکی از دوستان شنیده بودم مهندسای کامپ اینجا اخرش یا خونه نشین میشن یا دلارفروش !!ولی حقیقتا تا حالا به وجهه و اینده ی دعاخونی در این رشته دقت نکرده بودم:p
یه سری اپشن جدید داریم اضافه میکنیم اصن اسم دانشگاهو به همراه معدل دلخواه تو مدرک ثبت میکنهo_O:Dمنتظر ورژن های جدید باشید...
ممنون.شما لطف داری.خدا ازت بشنوه:)
----------
@alexp2
تبرییییییییییک.20هات مستدام:دی

Last edited:

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68

اگه میدونستم این همه خوشحال میشی ، بیشتر قربون صدقت میرفتم :D

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
اخ اخ این نوع از بشریت حرص منو درمیارن:general112: اخه عزیز من تا یه چیزی فهمیدی که نباید بپری بغل استاد بهش بگی که!سالیان درازه برنامه ی پرند همینه بعد دوباره میره ازش میپرسه!:confused: والا ترم پیش من همون نمونه سوالاتو خوندم تاثیر خوبی داشت:هه.پاورپوینتاشم مرور کنین.و موفق باشین...
همینو بگو دیگه ، این بشر از آدم تا الان همین طوری بوده و تا ظهور امام زمان (عج) نیز همنیطور خواهد ماند ...

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
یعنی در این لحاظت ملکوتیه که خدا هرچی بخوای بهت میده ...

یعنی من میتونم فردا از پرند نمره ی خیلی خوبی بگیرم ؟؟؟ :general507: :general408:

خداییا خودت هوامو داشته باش ...

شب همگی بخیر و موفق باشید :general402:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اهراد شمام محاسبات دارین ؟این روش های محاسبات عددیه .کامپیوتری ها یه محاسبات عددی هم فکر کنم داشتن .این روش های محاسبات عددی تا جایی که یادمه دانشجوهای سر کلاس همه کامپیوتی بودن .
فک کنم اشتباه شد:general709:من محاسبات عددی (همون که همه رشته های مهندسی میخونن وزیر مجموعه ای از ریاضیاته)رو فک کردم.شما روش های محاسبات عددی هم دارید.
پس اینطور شد.راکی افتاده چون من برا اون درس دعا کردم:D البته شوخی میکنم انشاالله نمرش خوب بشه.
همچنین تمام عزیزانی که فردا امتحان دارن.

خودم منم یه گند کوچیک تو پروژه زدم مجبور شدم تا الان واحتمالا تا ساعاتی دیگه بیدار باشم:(

بالا