• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
سلام رفیق
تا جایی که من میدونم نه
مال ما فرناز بود خودشم طرحیده بود
چ جالب.اون ترم که من با فرناز داشتم گروه طرح میکرد ینی هر استادی سوالای خودشو میداد بعد کتیرایی از بینشون انتخاب میکرد:general105:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
مدار منطقی امتحانش مشترکه ؟

قبلا مشترک نبود ولی چندین ترمه مثله اینکه مشترک شده و معمولا سوالارو کتی میده طوری که بچه های فاتحی وامیمونن

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
امروز عجب امتحانی دادم من!!:confused:
چرا زرین زاد نیومد سر جلسه امتحان؟پس کی میخواد برگه ها رو تصحیح کنه؟:oops:بد تصحیح نکنه یه وقت:general710:
امروز سر جلسه ی امتحان نمیدونم کی بود هی ادامس میترکوند!:general405:سر سوال 2 گیر کرده بودم فرمول یادم نمیومد هی تمرکز میکردم که فرموله رو یادم بیارم یکدفعه ای طرف ادامسو میترکوند(بدبختی ترکوندن ادامسشم مثل ادمیزاد نبودش!) و ریشه و رشته ی افکارمو تیکه تیکه میکردش:general211:مراقبا هم که اصلا انگار نه انگار:general208:کلا امروز سر جلسه زیاد حرص خوردم:general306: امتحانای بعدی رو خدا به خیر بگذرونه:general410:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اهم اههوم:general405::general404:
:D پاس شدی الکس ؟ به تنهایی به جزوه و تدریس فاتحی اکتفا کردی و پاس شدی یا نه ؟
اکثرا بچه هایی از فاتحی وامیموندن که فقط به همون تدریس اکتفا میکردن اینو که میگم چون به عینه دوستامو دیدم این اتفاقا افتاد براشون

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
:D پاس شدی الکس ؟ به تنهایی به جزوه و تدریس فاتحی اکتفا کردی و پاس شدی یا نه ؟
اکثرا بچه هایی از فاتحی وامیموندن که فقط به همون تدریس اکتفا میکردن اینو که میگم چون به عینه دوستامو دیدم این اتفاقا افتاد براشون
18.5:cool:یادم نیست شاید چیز دیگه ای خوندم یعنی جزوه دیگه ای ولی کتاب نه .خداییش شک دارم چون الک هم داشتم باهاش یادمه جزوه زیاد خوندم حالا یادم نیست همش الک بود یا منطقی هم توش بود پیر شدیم :general205:حافظه تعطیله :general107:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
18.5:cool:یادم نیست شاید چیز دیگه ای خوندم یعنی جزوه دیگه ای ولی کتاب نه .خداییش شک دارم چون الک هم داشتم باهاش یادمه جزوه زیاد خوندم حالا یادم نیست همش الک بود یا منطقی هم توش بود پیر شدیم :general205:حافظه تعطیله :general107:
از هوش چه خبر ؟ واقعا سخته همزمان با نرم البته واسه خرخونا نه

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اصن نمیدونم چه سریه روزای قبل امتحان انرژی داری و درس میخونی روز قبل امتحان و زمان امتحان پنچر میشی بعدش دوباره عین روز اوله:confused:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اصن نمیدونم چه سریه روزای قبل امتحان انرژی داری و درس میخونی روز قبل امتحان و زمان امتحان پنچر میشی بعدش دوباره عین روز اوله:confused:
مدل من برعکسه :D
:D بیشتر از این اعتراف نکن
معدل الفی با این اوضاع

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خب اعتراف کردی که روزای قبل از امتحان درس میخونی :D:p
من دقیقا بر عکس اینم ! روزای قبل از امتحان نمیخونم (میخوام بخونما هی یه چیزی میشه یه بلایی سرم میاد نمیتونم ) بعد روزای امتحان یهو متحول میشم میشینم میخونم :android06:
راستی بچه ها با تاخیر تبریک میگم برد والیبال تیم ملی رو ، واقعا از بازیشون لذت بردم ، حیف پولایی که میره تو فوتبال ... الان اگه تو فوتبال آنگولا رو تو پنالتی برده بودن تو جام جهانی همه میریختن تو خیابونا ! حالا تیم ملی واسه اولین بار تو تاریخ برزیل رو برده انگار نه انگار ...:rolleyes:

alireza-70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من واحد تهران جنوب نیستم ولی دانشکده ای دیگه با یکی از اساتید اینجا درس دارم
با آقای یار احمدی
البته متاسفانه !
این ترم 3 تا درس باهاش داشتم . ریاضی 2 و محاسبات عددی و معادلات دیفرانسیل
دیروز ریاضی 2 رو افتادم امروز محساب عددی رو افتادم ؛ ایشاالله با این شرایطی که دارم فردا هم میخوام برم سر معادلات دیفرانسیل هتریک کنم
کسی اینجا نمونه سوالای دیفرانسیل یاراحمدی رو داره ؟ شما امتحان دیفرانسیل دادین ؟ اگه سال های قبلی رو نگاه کرده باشین هرسال برای هر دو تا دانشکده همیشه یه مدل سوال طرح میکنه ! حتی عددارو هم عوض نکرده بود سال های قبلی امتحانامون یکی بود .
اگه امتحان دادین میشه بگین چیا اومده بود ؟ اگر هم هنوز معادلات امتحانش نرسیده بگید فردا عکس برگه امتحانی رو براتون بذارم .

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
راستی بچه ها با تاخیر تبریک میگم برد والیبال تیم ملی رو ، واقعا از بازیشون لذت بردم ، حیف پولایی که میره تو فوتبال ... الان اگه تو فوتبال آنگولا رو تو پنالتی برده بودن تو جام جهانی همه میریختن تو خیابونا ! حالا تیم ملی واسه اولین بار تو تاریخ برزیل رو برده انگار نه انگار ...:rolleyes:
خوب درسته که کارشون عالی بود ولی قبول کن که برزیل ، برزیل پارسال نیست ولی با این حال ایران هم ایران چند سال پیش نیست ، خیلی خوب داره میره جلو ... ایشالا اون روزو ببینیم که در لیگ جهانی اول شده ...

jkm

Registered User
لایک‌ها
51
سلام به همه
دوستان فیزیک 1 با حسن توکلی کسی داره؟ بارم بندی امتحانو گفته منم ننوشتم کسی میدونه؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان کسی نمونه سوالای فیزیک 2 رو داره؟اگر کسی دارش میتونه لطف کنه نمونه سوالای دو ترم پیشو ازش عکس بگیره بزاره اینجا؟
پیشرفته رو خیلی بد دادم :general505::general507:
بابا سوالای امتحانیش با درسای سر کلاسش اصلا تو یک سطح نبودن!o_O صیدی عالی بودش:general601:اینو یه برنامه اشو هم نتونستم بنویسم!ازالکی نیستش هر کی منو میدید بهم میگفت حذفش کن:general710:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام به همه
خدا قوت
اخرين نمرمونم اومد .حالا ديگه واقعا ازاد شدم.دنياي فارق التحصيلي عجب دورانيه.بس دنياي ناجوانمرديه دي

send from 1100

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
سلام به همه
خدا قوت
اخرين نمرمونم اومد .حالا ديگه واقعا ازاد شدم.دنياي فارق التحصيلي عجب دورانيه.بس دنياي ناجوانمرديه دي

send from 1100
پس بالاخره تو هم فارغ شدی:D
خدا قسمت همه بکنه آآآآآآآآآآآآآآآآمین:rolleyes:

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
فردا الکرونیک دارم ... :confused:
کسی میدونه لطفعلی شمیرانی چجوری امتحان میگیره ؟ سخت یا خیلی سخت ؟ نمره دادنش چجوریه ؟ بد یا خیلی بد ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به حول قوه الهی و با دستان روکی تاریخ تحلیلی پاس شدم. :android21:
دوستان برای بستن دخیل به روکی به من یا احراد مراجعه کنین.

پ.ن: نمره نپرسین فقط :general710:

بالا