چ جالب.اون ترم که من با فرناز داشتم گروه طرح میکرد ینی هر استادی سوالای خودشو میداد بعد کتیرایی از بینشون انتخاب میکرد:general105:سلام رفیق
تا جایی که من میدونم نه
مال ما فرناز بود خودشم طرحیده بود
چ جالب.اون ترم که من با فرناز داشتم گروه طرح میکرد ینی هر استادی سوالای خودشو میداد بعد کتیرایی از بینشون انتخاب میکرد:general105:سلام رفیق
تا جایی که من میدونم نه
مال ما فرناز بود خودشم طرحیده بود
من ترم پیش فاتحی داشتم و یادمه مشترک بود .مدار منطقی امتحانش مشترکه ؟
مدار منطقی امتحانش مشترکه ؟
اهم اههوم:general405::general404:قبلا مشترک نبود ولی چندین ترمه مثله اینکه مشترک شده و معمولا سوالارو کتی میده طوری که بچه های فاتحی وامیمونن
پاس شدی الکس ؟ به تنهایی به جزوه و تدریس فاتحی اکتفا کردی و پاس شدی یا نه ؟اهم اههوم:general405::general404:
18.5یادم نیست شاید چیز دیگه ای خوندم یعنی جزوه دیگه ای ولی کتاب نه .خداییش شک دارم چون الک هم داشتم باهاش یادمه جزوه زیاد خوندم حالا یادم نیست همش الک بود یا منطقی هم توش بود پیر شدیم :general205:حافظه تعطیله :general107:پاس شدی الکس ؟ به تنهایی به جزوه و تدریس فاتحی اکتفا کردی و پاس شدی یا نه ؟
اکثرا بچه هایی از فاتحی وامیموندن که فقط به همون تدریس اکتفا میکردن اینو که میگم چون به عینه دوستامو دیدم این اتفاقا افتاد براشون
از هوش چه خبر ؟ واقعا سخته همزمان با نرم البته واسه خرخونا نه18.5یادم نیست شاید چیز دیگه ای خوندم یعنی جزوه دیگه ای ولی کتاب نه .خداییش شک دارم چون الک هم داشتم باهاش یادمه جزوه زیاد خوندم حالا یادم نیست همش الک بود یا منطقی هم توش بود پیر شدیم :general205:حافظه تعطیله :general107:
مدل من برعکسهاصن نمیدونم چه سریه روزای قبل امتحان انرژی داری و درس میخونی روز قبل امتحان و زمان امتحان پنچر میشی بعدش دوباره عین روز اوله
بیشتر از این اعتراف نکن18.5یادم نیست شاید چیز دیگه ای خوندم یعنی جزوه دیگه ای ولی کتاب نه .خداییش شک دارم چون الک هم داشتم باهاش یادمه جزوه زیاد خوندم حالا یادم نیست همش الک بود یا منطقی هم توش بود پیر شدیم :general205:حافظه تعطیله :general107:
خب اعتراف کردی که روزای قبل از امتحان درس میخونیاصن نمیدونم چه سریه روزای قبل امتحان انرژی داری و درس میخونی روز قبل امتحان و زمان امتحان پنچر میشی بعدش دوباره عین روز اوله
خوشبختانه مشترک هست .مدار منطقی امتحانش مشترکه ؟
خوب درسته که کارشون عالی بود ولی قبول کن که برزیل ، برزیل پارسال نیست ولی با این حال ایران هم ایران چند سال پیش نیست ، خیلی خوب داره میره جلو ... ایشالا اون روزو ببینیم که در لیگ جهانی اول شده ...راستی بچه ها با تاخیر تبریک میگم برد والیبال تیم ملی رو ، واقعا از بازیشون لذت بردم ، حیف پولایی که میره تو فوتبال ... الان اگه تو فوتبال آنگولا رو تو پنالتی برده بودن تو جام جهانی همه میریختن تو خیابونا ! حالا تیم ملی واسه اولین بار تو تاریخ برزیل رو برده انگار نه انگار ...
پس بالاخره تو هم فارغ شدیسلام به همه
خدا قوت
اخرين نمرمونم اومد .حالا ديگه واقعا ازاد شدم.دنياي فارق التحصيلي عجب دورانيه.بس دنياي ناجوانمرديه دي
send from 1100