اقا شایعه کردما جدی نگیرین. شوخی بودا .گفتم الان می رین پخش می کنین بعد معلوم میشه هیچی نیست ضایع می شین:general507:.چرا انرول دوباره نابود شد ؟شایعه شده حمله داشته.
این رفرش کردن شما از حملات سایبری بدتره:general710:اقا شایعه کردما جدی نگیرین. شوخی بودا .گفتم الان می رین پخش می کنین بعد معلوم میشه هیچی نیست ضایع می شین:general507:.
به قول قدیمیا اینرول در امن و امان است. آسوده بیفتید.
پ.ن :امروز انقدر اینرول رو رفرش کردم احساس انتخاب واحد بهم دست داده.
برای هیچ کسی بالا نمیاد .مام رفرش می کنیم بالا بیاد ولی نمیاد .پس چرا برا من بالا نمیاد ؟
چرا به جلبک توهین می کنی ؟بلانسبت دخترای اینجا بعضیاشون از تک سلولی کمتر میفهمن. اخه ... این چه حرکتیه ؟اندر احوالات دختر های کلاس ما سر کلاس ساختماده ی پرند اخلاقی
دخترا :
استـــــــــــــــــــــــــــــاد شایعه شده امتحان شما اسونه ؟
استاد : !!! نه
دخترا :
استـــــــــــــــــــــــــــــاد شایعه شده سوالاتتون تکراری ؟
استاد : نه!!!
دخترا :
استـــــــــــــــــــــــــــــاد کل کد نویسی ها همین 5 نمره است , اینها که خیلی اسونه
استاد : جدا!! یعنی انقدر اسونه !!!!
یعنی یک ادم تا چقدر میتونه ضریب هوشیش با جلبک رقابت کنه و نفهمه که این حرف ها نباید به استاد زد
انقدر بهش گفتن که این بنده خدا هم سوالات تیم ملی رو رو کرد
درسی رو که میشد راحت 20 گرفت ببنید چند میشیم !!!
لرد سياه جان دست به كار شو اينجا چند نفر براشون سوتفاهم پيش اومده!!چرا به جلبک توهین می کنی ؟بلانسبت دخترای اینجا بعضیاشون از تک سلولی کمتر میفهمن. اخه ... این چه حرکتیه ؟
باو لرد که جزو خانم های همین جاست .براشون بلانسبت زدم .ببین الکی می تونی کار دست ما بدی ؟لرد سياه جان دست به كار شو اينجا چند نفر براشون سوتفاهم پيش اومده!!
خوب هرجایی استثنایی وجود داره ولی تو ببین داره به استاد چی میگهههههههههههههه :general208:چرا به جلبک توهین می کنی ؟بلانسبت دخترای اینجا بعضیاشون از تک سلولی کمتر میفهمن. اخه ... این چه حرکتیه ؟
هم ورودیای شمان دیگه خودتون باید درستشون کنیناندر احوالات دختر های کلاس ما سر کلاس ساختماده ی پرند اخلاقی
دخترا :
دخترا :
دخترا :
استـــــــــــــــــــــــــــــاد کل کد نویسی ها همین 5 نمره است , اینها که خیلی اسونه
یعنی یک ادم تا چقدر میتونه ضریب هوشیش با جلبک رقابت کنه و نفهمه که این حرف ها نباید به استاد زد
دنبالشم ، اگه پیداش کنم درستش میکنم .....هم ورودیای شمان دیگه خودتون باید درستشون کنین
دنبالشم ، اگه پیداش کنم درستش میکنم .....
خوب درسته ، آب ریخته رو نمیشه جمعش کرد ولی متاسفانه در اون لحظه نادر بنده بیرون کلاس بودم و این گزارشات به من رسیده ... به همین خاطر دنبالشمهمون لحظه سرکلاس باید درستش کنی ... هم ترمیای من همون لحظه طرف رو میشوندن سرجاش البته ما چنین مورد های نادری نداشتیم
آب ریخته شده رو نمیشه جمع کرد چه برسه بزاری بعد اینکه آفتابم بهش خورد
میخواستی سرکلاس چه عکس العملی نشون بدن ؟؟؟همه چیزو ننداز گردنه دخترا (وکیل مدافع دخترا نیستمااا ) ... همین پسرای کلاسشونم اگه از سوالای دخترا ناراضی بودن یه واکنشی نشون میدادن ولی مثکه همشون فقط گوششونو تیز کردن ببینم استاده چی میگه
کسی ناراضی باشه ساکت نمیشه مگر سودی براش داشته باشه
عکس العملی که لازمهمیخواستی سرکلاس چه عکس العملی نشون بدن ؟؟؟
در ثانی بچه ها ملاحظه استاد کردن
کلا دو نفر تو این استادایی که من میشناسم امتحانشون هم سطح تدریسشون بود حتی پایین تراندر احوالات دختر های کلاس ما سر کلاس ساختماده ی پرند اخلاقی
دخترا :
دخترا :
دخترا :