• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

sikiyoghoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

یه سوال فوری، خواهش میکنم هرکی میدونه سریع جواب بده: برای معرفی به استاد حتما باید درسو قبلا افتاده باشی یا حذفم کرده باشی کافیه؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلام

یه سوال فوری، خواهش میکنم هرکی میدونه سریع جواب بده: برای معرفی به استاد حتما باید درسو قبلا افتاده باشی یا حذفم کرده باشی کافیه؟

هر دو میشه ... واحدی که مونده باشه حالا به هر شکلی و کمتر از 6 واحد باشه میتونی معرفی برداری

sikiyoghoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر دو میشه ... واحدی که مونده باشه حالا به هر شکلی و کمتر از 6 واحد باشه میتونی معرفی برداری
ممنون. برادر تاریخ فارغ التحصیلی برای همین ترم میخوره؟ ینی دنبال سنوات اینا در مورد سربازی لازم نیس برم؟ امتحانای معرفی از کی شروع میشه معمولا؟

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
خسته نباشید میگم ب همه ی دوستان در این ایام نفس گیر ...
اول از همه با تاخیر تبریک به کاربر افتخار افرین اهــــــــــــــــــراد کبیر! ایشالا که همه به این مرحله نائل شیم.(بلند بگو آآآآمین) پارچه هم دادن بنویسن برای سردر پی تی:general609:خخخ.(راستی بگم من به اینجا سر میزنم منتهی از دور نظارت کیفی و کمی دارم برای همین به چشم نمیاد!o_O:general206:)
بعد هم تبریک ب اونایی که امتحانشونو پاس شدن ولی وجهی به حساب واریز نشد!:پی (به علت مسائل معرفتی از بردن نام ایشان معذوریم:D)
راستی دوستانی(دوستی) که ب نظر شاکی هستن میشه چن نمونه از سوالای امتحانی پرند رو بازگو کنن.من ک میخوام توجیه شم نمیشههه!:general210:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ممنون. برادر تاریخ فارغ التحصیلی برای همین ترم میخوره؟ ینی دنبال سنوات اینا در مورد سربازی لازم نیس برم؟ امتحانای معرفی از کی شروع میشه معمولا؟
من معرفی نداشتم ولی بودن افرادی که درسی حذف شده یا افتادرو توی معرفی برداشتن طبق اونا بهت گفتم و سعی کردم بهت ج اشتباه ندم
تاریخش هرموقع که تموم شه
امتحاناش رو استادا میگن معمولا هر استاد چندین روز رو واسه امتحان پیشنهاد میکنن اینو از گروه یا اموزش بپرس و همینطور روزی که بچه های ترم اصلی امتحان دارن شما هم میتونی امتحان بدی
سربازی رو هم کلاا ازش نمیدونم :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بازم منم
برا گرفتن معرفی به استاد.نه نیازه که اون درسو برداشته باشی وافتاده باشی یا حذف کرده باشی!میتونید برای اولین بار معرفی به استاد بگیرید.اونم اگه اشتباه نکنم تا6واحده
نکته:در صورتی که درترم اخر پروژه وکار اموزی هم داشته باشید،تا نمرات اونا نیاد نمیتونید معرفی به استاد بگیرید.
تاریخ فارغ التحصیلی:
روزیست که اخرین نمره شما توسط استاد وارد بشه.
با تشکر
تیم مدیریتی تی جی (ساختمان 5 طبقه اخر )-واحد سیار مستقر در پی تی

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ﻓﺮﺟﻪ ﭼﯿﺴﺖ؟
ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺫﺑﺢ ﺑﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺁﺏ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ، ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﻫﻢ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻧﺎﺕ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺷﺪ .
ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻓﺮﺟﻪ ﮐﻤﯽ ﺟﺰﻭﻩﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻧﺎﺍﻣﯿﺪﯼ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﻓﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪﺍﻧﺪ ﺗﺎ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﯽﻣﯿﺮﯼ ﺑﺮﻭ ﻫﺮ ﻏﻠﻄﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯽ ﺑﮑﻦ، ﺍﺯ ﻫﯿﭽﮕﻮﻧﻪ ﻟﺬﺕﺟﻮﯾﯽ ( ﺍﻋﻢ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻥ ﻓﯿﻠﻢﻫﺎﯼ ﻧﺪﯾﺪﻩ،
ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺧﻮﺍﺏ ﺯﻣﺴﺘﺎﻧﯽ ﺧﺮﺱﻫﺎ، ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﯼ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﺎﻥ ﺍﺳﺘﺎﭖ، ﻋﺒﻮﺭ ﺍﺯ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺧﺎﺹ ﻭ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﻋﺎﻡ ﻭ ... ) ﺩﺭﯾﻎ ﻧﻨﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪ ﻓﻨﺎﯼ ﻓﯽﺍﻟﻔﺮﺟﻪ ﻣﯽﺭﺳﺎﻧﺪ . ﺑﻄﻮﺭ ﮐﻠﯽ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﺰﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﻓﺮﺟﻪ ﻟﺬﺕﺟﻮﯾﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ، ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩﺭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﻭﮔﺎﺱ ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ .
ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﯾﺎﻡ ﺟﻠﻮﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﯿﺮﺩ ﻭ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ ﺟﺎﯼ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﺩﺍﺭﺩ

Evil_666_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به همه
یکی میتونه در حق ما لطفی کنه و مباحثی که شیخ الحرم برای طراحی الگوریتم گفته رو بگه؟؟؟؟

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
سلام /
حاجی این ترم خیلی دارن اذیت می کنن / هرچی که خوب بلد یودیم یا سخت بوده یا خوب نمره نداده :general208::general208::general208: وای به حال اونایی که میلنگیم :general710:
علایی مخابرات رو چه می کنه ؟ مثل تمریناس ؟ یا مثل تمرین سختاس ؟ یه خلاصه از امتحان بده در راه خدا///

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
راستی دوستانی(دوستی) که ب نظر شاکی هستن میشه چن نمونه از سوالای امتحانی پرند رو بازگو کنن.من ک میخوام توجیه شم نمیشههه!:general210:
ببین سختی به چی میگی ؟ اگه از من بپرسی که امتحان سخت بود میگم نه ! چرا ؟ چون همه رو خونده بودم و همه رو نوشتم منتها اگه سوالای ترم های پیش پرند رو ببینی مثل آب خوردنه ، زیاد هم وقت نمیگیره جواب دادنش ولی این امتحانی که گرفت واقعا 2 ساعت داشتم الگوریتم می نوشتم که واسم خیلی سنگین بود .
در کل نسبت به سال های پیش سخت بود ولی خودت پرندو که میشناسی (اگه نه الان میگم که بشناسی ) سوالاش چرت و پرت هست ، اگه کسی اسلایدارو بلد باشه به همش جواب میده

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
جون مادرتون جواب بدید

بگید کی آموزش بازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ترم تابستون یکی منو راهنمایی کنه کی مشخص میشه ؟
من کی برم دنبالش برای گرفتن تابستون ؟ و اینکه بلخره چند واحد میدن یکی میگه 6 تا یکی میگه8 تا یکی میگه 10 تا !!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جون مادرتون جواب بدید

من چند روز پیش ساختمون 5 با امور دانشجویی کار داشتم باز بود ولی حواسم به آموزش نبود!
میخوای یه زنگ بزن دانشگاه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اینو تو تاپیک تیم ملی ایران پیدا کردم خیلی جالب بود
شاهنامه مسي و هاشم بيك زاده: نبرد لیونل و هاشُم
لیونل بدو گفت نام تو چیست /// به بالین تیمت که خواهد گریست
چه خوانی کرُی های بس آتشین /// که آخر شوی شرم را همنشین
شگفتا که اندر سرت مغز نیست /// از این رو سخن گفتنت نغز نیست
چه داری که چندان کنی های و هو /// صعود از گروهی؟!؟ زهی آرزو
نه اندرز ما را گذاری سپاس /// نه از روز پیکار داری هراس
بدو گفت هاشُم که از من تو نام /// چه پرسی که یاد آید از شاغلام
مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد
من از شهر شیراز دارم نژاد /// در آنجا تو هرگز نیابی گشاد
که کارلوس کروش تیم تا برگزید /// دفاعی چو هاشُم نیامد پدید
ندانم چه نازی به تیمت تو مرد /// تو را خرد بینم به گاه نبرد
لیونل برآشفت و با خشم گفت /// کنم تورِ دروازه با توپ جفت
مپندار از نام من چون مِسَم /// که از نسل "آرماندو" و "کِمپِسَم"
جهانی به بازی من منتظر /// نیوکمپ را من کنم منفجر
کند نام من لرزه بر "کاسیاس" /// نگون بخت کردم من آقای خاص
"رونالدو" اگر اسوه ی ملت است /// به دنبال من در پی شهرت است
بدو داد پاسخ چنین بی درنگ /// کنم عرصه را بر دو پای تو تنگ
رجز های تو یاوه باشد مسی /// که مانند تو لوله کردم بسی
چه خوش گفت آن کِیروش نکته سنج /// که دیری نپاید سرای سپنج
کریس و مسی هر دو بر خاک نِه /// جهانی از این هر دو چالاک بِه
چنان کوبمت من به تکل گران /// که کوبند دیگ و چکش مسگران
لیونل چو بشنید دلتنگ شد /// بروهای چهرش پرآژنگ شد
ندانم چه باشد به تمرینشان /// مبادا چنین هرگز آیینشان
که نام آوران را به کشتن دهند /// خود اندر فیفا جام بر سر نهند
ز مغز و زبان خوردن از گوسفند /// کنون تا به جایی درآرند گند
که فیسبوک را میکنند زیر و رو /// تفو بر تو ای چرخ گردون تفو

وایییی بمیری پسر خیلی باهال بود :general404::general404::general404:

@ahrad
:general503:
رسد آخر روز جزا // توهم رفتی آخر از پیش ما
بگو مارا آخر رمزت چه بود// چگونه تو رفتی و ما را ,نه هنوز
خدایا قسم به خاک و کوی نتت // عمو احراد را سپردیم ز خودت
همی سفت و محکم به پیشت نگه داردش // جلو پایش راه روشنی قرار دادش

:D تحت تاثیر بودم شرمنده :p

rahaiiiiiiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
کسی نمونه سوال سیگنال استاد کوهی رو داره؟

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
انتخاب واحد تابستون معمولا کی شروع میشه؟
یکی دو هفته بععد امتحانا / سال پیش که ترم از وسطای تیر شرو شد.

جون مادرتون جواب بدید

منم می دونم امور دانشجویی 10 10:30 تا 12 هستن ولی اهالی پشت زمین چمن همه مراقبن /پس شاید بتونی بین دو امتحان پیداشون کنی !

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تکی همون دانشگاه بهتر بود.الان که درسم تموم شده،همه میگن چکار میکنی؟میری سربازی؟نمیری؟درس میخونی؟تو نمیخوای بری سرکار؟
حالا میای بری سرکار
کار مرتبط که هیچی نگم بهتره
کار غیر مرتبط:اصلا لیسانس به چکارش میاد!اونم الکترونیک.همون دیپلم بسشونه.حقوقم یه 50-100زیر حقوق کارگر ساده.حالا میگی جهنم میریم تا حوصلمون حداقل سر نره. شروط بعدی شروع میشه.ضامن معتبر مرخصی نداریم بیمه هم حرفشو نزن حقوقم یکمی دیر میشه معمولا!اصلا کارگر نمیخوایم:D
...
هفته پیشم یه هفته ازمایشی یه جا بودم که دقیقا 180 درجه مخالف تحصیلاتم بود.طرف گفت یه هفته اموزشی بدون حقوق:eek: مام گفتیم سگ خور رفتیم.:(
روزای اول که همه میدیدن یه مهندس اومده اونجا وبقیه دانشجو رشته های درپیت یا دیپلمن ادمو به چشم یه کودن نگاه میکردن:general208: ویه جور شور وشعف وجودشونو گرفته بود .وپیش خودشون میگفتن این دیگه کیه؟ مهندس مملکت تو این کار؟لابد هیچی بلد نی.لابد ...(اما خبر نداشتن همشون زیر ذره بین انالیز منن:cool:)
اخر هفته هم طرف داشت میزان حقوق وبیمه وساعت کاری رو میگفت.که یه شیر پاک خورده ییهو اومد وگفت کارگر نمیخوای؟گفت خودتونید؟گفت نه دوستمه یک سال هم سابقه کار مرتبط داره.
طرفم شمارشو داد بهش که بده به دوستش زنگ بزنه وبه من گفت حالا بزار ببینم چی میشه اگه خواستم زنگ میزنم:mad::mad::mad::mad::general208::general208:اون لحظه میخواستم سرشو مثل همین اسمایله بکوفم به دیوار.:(
واینگونه بود سرنوشت دوهفته الافی ما!ویه هفته هم ناراحتی بعدش!
پس بهتره همون درس خوندنو یه 20 ترمی در پیش بگیرید:Dچون کسی باهتون کار نداره:general304::general304:

بالا