masodd
Registered User
شماره های دانشگاه رو بدید.جان من
تکی همون دانشگاه بهتر بود.الان که درسم تموم شده،همه میگن چکار میکنی؟میری سربازی؟نمیری؟درس میخونی؟تو نمیخوای بری سرکار؟
حالا میای بری سرکار
کار مرتبط که هیچی نگم بهتره
کار غیر مرتبط:اصلا لیسانس به چکارش میاد!اونم الکترونیک.همون دیپلم بسشونه.حقوقم یه 50-100زیر حقوق کارگر ساده.حالا میگی جهنم میریم تا حوصلمون حداقل سر نره. شروط بعدی شروع میشه.ضامن معتبر مرخصی نداریم بیمه هم حرفشو نزن حقوقم یکمی دیر میشه معمولا!اصلا کارگر نمیخوایم
...
هفته پیشم یه هفته ازمایشی یه جا بودم که دقیقا 180 درجه مخالف تحصیلاتم بود.طرف گفت یه هفته اموزشی بدون حقوق مام گفتیم سگ خور رفتیم.
روزای اول که همه میدیدن یه مهندس اومده اونجا وبقیه دانشجو رشته های درپیت یا دیپلمن ادمو به چشم یه کودن نگاه میکردن:general208: ویه جور شور وشعف وجودشونو گرفته بود .وپیش خودشون میگفتن این دیگه کیه؟ مهندس مملکت تو این کار؟لابد هیچی بلد نی.لابد ...(اما خبر نداشتن همشون زیر ذره بین انالیز منن)
اخر هفته هم طرف داشت میزان حقوق وبیمه وساعت کاری رو میگفت.که یه شیر پاک خورده ییهو اومد وگفت کارگر نمیخوای؟گفت خودتونید؟گفت نه دوستمه یک سال هم سابقه کار مرتبط داره.
طرفم شمارشو داد بهش که بده به دوستش زنگ بزنه وبه من گفت حالا بزار ببینم چی میشه اگه خواستم زنگ میزنم:general208::general208:اون لحظه میخواستم سرشو مثل همین اسمایله بکوفم به دیوار.
واینگونه بود سرنوشت دوهفته الافی ما!ویه هفته هم ناراحتی بعدش!
پس بهتره همون درس خوندنو یه 20 ترمی در پیش بگیریدچون کسی باهتون کار نداره:general304::general304:
:general503:این حرف مردم بدترین جای داستانه.اصلا همینان که باعث میشن پدر ومادر ادمم هم به ادم حرف بزنن.انگار 500تا دعوتنامه اومده برا کار،ماییم که ناز میکنیماهراد این واقعا دردناکه آدم.بره کار غیر مرتبط بکنه
این بدبخت جامعه اس که آدم همش باید درس بخونه.حالا بیکاری یه طرف طعنه مردم یه طرف
:general503:این حرف مردم بدترین جای داستانه.اصلا همینان که باعث میشن پدر ومادر ادمم هم به ادم حرف بزنن.انگار 500تا دعوتنامه اومده برا کار،ماییم که ناز میکنیم
کار غیر مرتبط هم من دوست ندارم.اما یه نگاهی به باقی افراد کردم دیدم بقیه هم کار غیر مرتبط میکنن.با این تفاوت که اونا الان چندین میلیون سرمایه دارن وما.....
چرا انقدر عصبی؟ :دیشماره های دانشگاه رو بدید.جان من
تکی همون دانشگاه بهتر بود.الان که درسم تموم شده،همه میگن چکار میکنی؟میری سربازی؟نمیری؟درس میخونی؟تو نمیخوای بری سرکار؟
حالا میای بری سرکار
کار غیر مرتبط:اصلا لیسانس به چکارش میاد!اونم الکترونیک.همون دیپلم بسشونه.حقوقم یه 50-100زیر حقوق کارگر ساده.حالا میگی جهنم میریم تا حوصلمون حداقل سر نره. شروط بعدی شروع میشه.ضامن معتبر مرخصی نداریم بیمه هم حرفشو نزن حقوقم یکمی دیر میشه معمولا!اصلا کارگر نمیخوایم
...
هفته پیشم یه هفته ازمایشی یه جا بودم که دقیقا 180 درجه مخالف تحصیلاتم بود.طرف گفت یه هفته اموزشی بدون حقوق مام گفتیم سگ خور رفتیم.
روزای اول که همه میدیدن یه مهندس اومده اونجا وبقیه دانشجو رشته های درپیت یا دیپلمن ادمو به چشم یه کودن نگاه میکردن:general208: ویه جور شور وشعف وجودشونو گرفته بود .وپیش خودشون میگفتن این دیگه کیه؟ مهندس مملکت تو این کار؟لابد هیچی بلد نی.لابد ...(اما خبر نداشتن همشون زیر ذره بین انالیز منن)
اخر هفته هم طرف داشت میزان حقوق وبیمه وساعت کاری رو میگفت.که یه شیر پاک خورده ییهو اومد وگفت کارگر نمیخوای؟گفت خودتونید؟گفت نه دوستمه یک سال هم سابقه کار مرتبط داره.
طرفم شمارشو داد بهش که بده به دوستش زنگ بزنه وبه من گفت حالا بزار ببینم چی میشه اگه خواستم زنگ میزنم:general208::general208:اون لحظه میخواستم سرشو مثل همین اسمایله بکوفم به دیوار.
پس بهتره همون درس خوندنو یه 20 ترمی در پیش بگیریدچون کسی باهتون کار نداره:general304::general304:
حالا میای بری سرکار
...
ماله گروه برقه؟؟همون خانوم طالبیان دیگه؟چرا انقدر عصبی؟ :دی
33003545
33722831
3367 کلینی
3211 گروه
عععععععععععععع 1 سال گذشت ؟درباره رشتت چیارو بلدی اونارو لیست کن و رزومش کن با پروژه هات یه روزنامه بردار اونایی که سابقه نمیخواد و با چیزایی که بلدی هم خونی داره رزومتو بفرست
اینو که میگم به خودم ج داده ولی دیر اقدام کردم اگه 1سال پیش که تموم کرده بودم دنبالش بودم الان عینه بچه ادم سرکار بودم ولی الان تقریبا همه چی داره یادم میره و ...
کم نیاریااا
کاریم نداشته باش کی چی فکر میکنه ... معوملا تو کار همه واسه هم میزنن و پرحرفی میکنن اینو میدونی نه ؟!! (البته بچه های کامپیوتر تا جاییکه میدونم واسه هم نمیزنن حالا برقی ها چجورین!! )
پ.ن : تایید تکش
اگر جا داشت یه 30-40 تا لایک میزدم برای اون دو تااگه بتونید خودتون با دوستاتون مغازه بزنید خیلی بهتره باور کن لردک مغازه زیر پله بزنی نصب ویندوز کنی شرف به از کار کردم برای چندغاز اونم یه مشت آدم تازه به دوران رسیده و ..... هست :دی میتونی حتی کنارش فلافلم بفروشی :دی
اگر جا داشت یه 30-40 تا لایک میزدم برای اون دو تا
نه با معافی کجا بود.من پیش خودم میگم اصلا کو کار که حالا سربازی بخواد.اون دوجایی هم که رفتیم اصلا نگفت سربازی رو چکار کردی.نه باوووو هر کار هم بکنی اینکه درست تو این خراب شده تموم بشه خیلی خوبه.
بلخره از اونور خیالت راحته
راستی تو معافی؟ به نظر من برا خدمت اقدام کن و در حیت خدمت رو یه کاری بدون حقوق و جهت کسب تجربه کار کن اینجوری از خدمت که بیای کارت ردیفه ولی اگه الان وختت رو بزاری برای جم کردن تخصص و اعتبار و... بعد بخای بری خدمت ممکنه آسیب به آیندت بزنه
عاقا بزار یه چیز تعریف کنمدرباره رشتت چیارو بلدی اونارو لیست کن و رزومش کن با پروژه هات یه روزنامه بردار اونایی که سابقه نمیخواد و با چیزایی که بلدی هم خونی داره رزومتو بفرست
اینو که میگم به خودم ج داده ولی دیر اقدام کردم اگه 1سال پیش که تموم کرده بودم دنبالش بودم الان عینه بچه ادم سرکار بودم ولی الان تقریبا همه چی داره یادم میره و ...
کم نیاریااا
کاریم نداشته باش کی چی فکر میکنه ... معوملا تو کار همه واسه هم میزنن و پرحرفی میکنن اینو میدونی نه ؟!! (البته بچه های کامپیوتر تا جاییکه میدونم واسه هم نمیزنن حالا برقی ها چجورین!! )
پ.ن : تایید تکش
اینم یکی دیگه از اون حرفایی که 30-40 لایک میخواد حیف که نمیشهباید همه چیرو باهم بلد باشی.+مهارت های مندراوردی.یکی میگفت باید جوشکاری هم بلد باشی.حالا من برم جوشکاری یاد بگیرم.طرف میگه باید گواهینامه هواپیما سم پاشم باید داشته باشی
یکیشو بزن .باقیشو نقدی حساب کن:general304:اینم یکی دیگه از اون حرفایی که 30-40 لایک میخواد حیف که نمیشه
نه با معافی کجا بود.من پیش خودم میگم اصلا کو کار که حالا سربازی بخواد.اون دوجایی هم که رفتیم اصلا نگفت سربازی رو چکار کردی.
میری دوسال سربازی.اولا24 ماه(ماهی 500فرض کن)یعنی12 میلیون از دست دادی.از طرفی تو این دوسالم حداقل یکی دومیلیون باید خرج کنی.یعنی درمجموع یه سربازی 14 میلیون ادمو عقب میندازه.
از طرفی خودت داری میگی،رو کار دولتی حساب باز نکن پس به قول خودت فلافلی هم سربازی میخواد چکار!
عاقا بزار یه چیز تعریف کنم
یه جا مصاحبه رفتم.من اخرین نفر بودم. شروع کرد سوال پرسیدن .مام که هرچی بلد بودیم .گفتیماز تو قیافش معلوم بود.کف کرده بود(انالیز کردم طرفو) وشروع کردم به ادامه توضیحات!اخر طرف گفت تو مگه چند سالته که اینارو تجربه کردی ودراخر لب به اعتراف گشود وگفت تو اولین نفری بودی که اینارو گفتی.
عاقا مارو میگی گفتیم دیگه تمومه.مصاحبه که تموم شد بامبول شروع شد!!!!:general208:
اخر فهمیدم لحیم کار برد میخواد:general503:+کلیه شرایط من دراوردی!!!
اصلا رزومه اینا همش الکیه.حداقل تو الکترونیک همش کشکه.
باید همه چیرو باهم بلد باشی.+مهارت های مندراوردی.یکی میگفت باید جوشکاری هم بلد باشی.حالا من برم جوشکاری یاد بگیرم.طرف میگه باید گواهینامه هواپیما سم پاشم باید داشته باشی
:general404::general404::general404: آرع :general404::general304:حالا من برم جوشکاری یاد بگیرم.طرف میگه باید گواهینامه هواپیما سم پاشم باید داشته باشی
احتمالا چاره ای نیست.احتمالابعد ماه رمضون طرفای مهر برم.حداقل دوسال دیگه از پوشیدن کفش اهنی معافمنه رفیخ اشتباه نکن توکه بلخره میخای بریش پس تا در زمان صلح و... هست برو شرش کنده شه. من خدم این کارت کوفتی به هیچ دردیم جز گباهینامه نخورد چون اصلا یونی اجازه نمیده پولی برام بمونه که چیزی بخرم و سند بزنم و... ولی دیدم آدمای داغونی که یهو شانس گفته بیا بپر تو خمره عسل اونم با کـ...ن خخخخ ولی یهو دیدن کارت ندارن خخخ
عععععععععععععع 1 سال گذشت ؟
هی روزگار چه زود میگذره
در ضمن وختتون رو هم بی خود برای رزومه دادن به شرکت های دولتی و تاپ هدر ندید . یعنی رزومه بدید ها ولی دلتونو خوش نکنید چون 1 در ملیونه احتمال جذبتون
اگه بتونید خودتون با دوستاتون مغازه بزنید خیلی بهتره باور کن لردک مغازه زیر پله بزنی نصب ویندوز کنی شرف به از کار کردم برای چندغاز اونم یه مشت آدم تازه به دوران رسیده و ..... هست :دی میتونی حتی کنارش فلافلم بفروشی :دی
برو موفق باشی عزیزم :دی حقوقای سربازام الان زیاد شده خوبه تا ظهر هم بیشتر نیستی میتونی کلی کار اوقات فراغت انجام بدیاحتمالا چاره ای نیست.احتمالابعد ماه رمضون طرفای مهر برم.حداقل دوسال دیگه از پوشیدن کفش اهنی معافم
البت بعد اونم میدونم به جای رفتن توی خمره عسل،میرم تو خمره فاضلاب اونم با دهن:general404::general304:
نه واقعااا خداییش فکر کردی به شرکت دولتی رزومه دادم ؟!! معلومه که خصوصی بوده
واسه رشته ما واقعا ج داده و میدونم ج میده ولی واسه شماها چرا اینطوریه ؟؟
مغازه ؟؟ فکر خوبیه و فکرشم کردم ولی میگی دوستاتون خودت بیا با همجنسای من مغازه بزن ببین زنده میمونی اصن ... بهشون پیشنهاد کار تیمی میدادم که خرجی نداشت اونوقت میشستن میخندیدن بهم
@ahrad : اینو متوجه شدم که کارفرماهای شماها مشکل دارن
خب برو یادبگیر ... جوشکاری باحاله که