• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هدفم از دانشگاه گرفتن مدرك معتبر توى رشته نرم كه هم خارج هم ايران معتبر باشه كار دارم اما يه چيز منو نسبت به تى جى اذيت ميكنه اونم شنيدم كه استادا چيزى ياد نميدن هر چقدر هم تلاش كنى نمى تونى معدل بالاى ١٨ بيارى راستى يه سؤال ديگه اگه بيام تى جى ارشد ميتونم برم دانشگاه دولتى شنيدم ميگن ازاد ها نميتونن ارشد دولتى بخونن ممنون ميشم اگه مرحمت بفرماييد پاسخ بديد اخه دلم بيشتر با تى جى است
Sent from my iPad using Tapatalk
به به چه هدف والایی :) دوستان الگوبرداری کنن :دی
چیزیکه یاد میدن ولی یاد نمیگری :دی استادای خوب و بد زیاد داره. طبیعیه که استاد خوب برای کارش ارزش قائل باشه و الکی نمره نده. بخونی نمره بالا میگیری. البته اگه بخونی که به قول معروف اگرو کاشتن سبز نشد :دی
نه.کی گفته :) آقای ما رشته ش برق بود،معدلشم 17شد.البته بازیگوشی هم زیاد کرد ولی درسخون بود و نمره های خوبی گرف.حتی از استاد داغونا.هشت ترمه هم تموم کرد.شما اگه قصدت خوندن باشه و هدفدار بیای حتما میتونی معدل بالا بگیری.البته اصولا معدل بالا آوردن راحت نیست ولی در طول ترم خوندن راه حلشه.
درضمن
آزاد باشی ارشد نتونی سراسری بخونی؟! چه ربطی داره؟!
خیلی از دوستای من امسال ارشد دادن سراسری،رتبه های خیلی خوب هم قبول شدن و میخوان برن
احتمالا اونیکه این حرفو زده به تمسخر گفته و منظورش این بوده که دانشگاه آزادیا هیچ پخی نیستن و نمیتونن سراسری قبول بشن که برای این فرد متاسفم :)
خب یکم از عاقات یاد بگیر. :دی
نه گفته بود تو مصاحبه بفهمن ازادى ردت ميكن البته خودم هم باورم نشد با اين وجود خدا بخواد سال ديگه ميام تى جى چون قزوين كه دوره كرج هم راش از خونمون ١ساعت طول ميكشه تى جى نهايت ٢ ساعت تازه از ٩٠ درصد دانشجو هاى كرج دخترن يعنى واويلا دوستان ديگه نظر داشتن بگن چون تجربه شما برام خيلى با ارزشه ببخشيد طولانى شد

Sent from my iPad using Tapatalk
منزل کجاس دقیقا؟ کنجکاو شدم :دی 1 ساعت تا کرج , 2ساعت تا تی جی o_O

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به به چه هدف والایی :) دوستان الگوبرداری کنن :دی
چیزیکه یاد میدن ولی یاد نمیگری :دی استادای خوب و بد زیاد داره. طبیعیه که استاد خوب برای کارش ارزش قائل باشه و الکی نمره نده. بخونی نمره بالا میگیری. البته اگه بخونی که به قول معروف اگرو کاشتن سبز نشد :دی

خب یکم از عاقات یاد بگیر. :دی

منزل کجاس دقیقا؟ کنجکاو شدم :دی 1 ساعت تا کرج , 2ساعت تا تی جی o_O
اندیشه دانشگاه ازاد کرج گوهردشت است که مسیرش تو مایه ها تی جی است ولی توش مثل شهره بری ببینی میفهمی چی میگم بعد قزوین کرجه توش اتوبوس گذاشتن از بس بزرگه ولی خب استادای خوبی نداره بچه هاش هم کلا پرتن از ماجرا

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام بچه ببخشید میپرم وسط حرفتون یک سوال داشتم به نظر شما ارزش داره من از کرج پاشم بیام تی جی دانشگاه یا برم ازاد کرج یا ازاد قزوین امسال احتمال زیاد دولتی قبول میشم ولی اگه تهران قبول نشم نمیرم و میام ازاد پارسالم تی جی کارشناسی پیوسته برق قبول شدم حالا می خواهم نظر شما رو بدونم خواهشا احساسی نظر ندید نظر شما خیلی مهمه ممنون

سلام رفیق من از کرج میرم ؛ بسته به اینکه از کجای کرج میری یونی شما بین 4 الی 6 ساعت از روزت رو تو رفت و آمد به یونی سوخته بدون
نظر من :
من اگه برگردم به سال 90 که پامو تو این خراب شده میزاشتم مطمئن باش خیلی گ.ه میخوردم که بیام اینجا
نتیجه :
هرجایی به غیر از اینجا برات بهتره - خود کرج که عالیه اگه رشتت باشه (مال من قدرت بود که نداشتن) ولی نشد قزوین هم ا ز تهران جنوب بهتره

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام بچه ببخشید میپرم وسط حرفتون یک سوال داشتم به نظر شما ارزش داره من از کرج پاشم بیام تی جی دانشگاه یا برم ازاد کرج یا ازاد قزوین امسال احتمال زیاد دولتی قبول میشم ولی اگه تهران قبول نشم نمیرم و میام ازاد پارسالم تی جی کارشناسی پیوسته برق قبول شدم حالا می خواهم نظر شما رو بدونم خواهشا احساسی نظر ندید نظر شما خیلی مهمه ممنون
سلام.اولا آرزوی موفقیت میکنم برات و امیدوارم دولتی قبول بشی تا گیر دانشگاه آزاد نیفتی !
دانشگاه آزاد معمولا بر محوریت پول میچرخه و اصلا براشون مهم نیست عمر و ... دانشجوها و جوونا رو حروم میکنن ولی افراد زیادی رو دیدم که از این موقعیت استفاده درست کردن و موفق بودن .
اما تهران جنوب ؛ اگر از ترم اول شروع کنی و درست حسابی درس بخونی و معدل خوب بیاری از همون ترم اول ( دقت داشته باش که از ترم اول )، خوبه اما امان از وقتی که معدلت پایین بشه ! میفتی تو سیکل استادای داغون و جبرانش خیلی سخت میشه و تا ترم های آخر فقط دنبال پاس کردن و ... هستی . ممکنه بتونی بخونی و نمره بیاری اما ...
در مورد راه هم خب یک ساعت بهتر از دو ساعته برات یعنی دو برابر میشه راهت دیگه اما اگه میخوای معتبر تر باشه آره مدرک تهران جنوب رو بیشتر قبول دارن . در مورد ارشد هم ربطی به آزاد خوندن نداره .
اگه بخوام خلاصه کنم ؛ اگه وقت و حوصله و پول به اندازه کافی داری خوبه اما اگه نه اذیت میشی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
برو موفق باشی عزیزم :دی حقوقای سربازام الان زیاد شده خوبه تا ظهر هم بیشتر نیستی میتونی کلی کار اوقات فراغت انجام بدی
تو واقعا مفهوم رفتن تو خمره فاضلابو نگرفتیا!!!!! من برم سربازی وبیفتم تهران؟؟؟؟o_Oبد بخت رفیقم که همسایمونم هست. رفته الان تو کرمان ویزد داره اپز شدن رو تجربه میکنه:Dمنم مطمنا همینطورم.

اولا شما قبول شو،بعد جاهایی که قبول شدی رو بگو تا بشت بگم.
اینم بگم دولتی دقوز اباد از تمام ازادا سرتره.اینو میتونی تواگهی های استخدامی ببینی!نوشته فلان رشته "فقط فارغ التحصیل دانشگاهای دولتی"میخوایم دی.
راستی دیگه نگی "تی جی"ا.این فقط مختص دانشجویان این دانشگاس که حداقل ترم 3-4 هستن.اصلا چه معنی داره:general304:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
@kamran17 : سلام کامران مرسی بابت توضیحاتت

راستی بچه ها یه سوال مهم الان هزینه یک ترم مهندسی نرم تو تی جی چقدره خیلی ممنون میشم پاسخ بدین اگه نظری یا پیشنهادی به من دارید بگید نظر تک تک شما می تونه به من کمک کنه

سلام بالاخره نرم یا برق؟
منم تقریبا از کرج میومدم ... من خودم به شخصه با تی جی اوکی ترم
جای دیگه بهت راحت میگیرن اینجا عذابش بیشتره واسه هر دو رشته بالا
محیطش نسبتا خوبه روابط بین بچه های نرماله
البتهههه همه اینا تا قبل از اینکه همینطوری دانشجو بگیرن بود ...
اگه ارشد میخوای بخونی استادای خوب ما مناسبترن (استادای خوب منظورم همونایی که اسمش میاد همه در میرن :D ) چون جزوشونو میخونی راحت تر میتونی تست زنی اینو فقط من نمیگما اونایی که شرکت کردن هم گفتن

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
تصمیم گرفتم ریسک نکنم .حذف می کنم اون یکی رو .فقط یه سوال قوانین حذف مثل قبله ؟ینی تا 3 درس مجازه دیگه ؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
تصمیم گرفتم ریسک نکنم .حذف می کنم اون یکی رو .فقط یه سوال قوانین حذف مثل قبله ؟ینی تا 3 درس مجازه دیگه ؟
طبق گفته اموزش میتونی هرچند تا که دوس داری حذف کنی(فرقی نمیکنه 9 -12 -15 یا 20 واحد) جلوی تمام واحدا هم میخوره ماده 35

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
:(استرس امتحانا یه طرف استرس نمره هایی که نمیاد یه طرف دیگه
بچه ها یکی به من بگه کلا معرفی به استاد چجوریه؟درس باید ارائه بشه؟کی باید اقدام کرد؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بچه ها یکی به من بگه کلا معرفی به استاد چجوریه؟درس باید ارائه بشه؟کی باید اقدام کرد؟
واسه معرفی به استاد شما دست خودتو میگیری میری آموزش(پشت زمین چمن)میگی میخوام معرفی بگیرم اونا هم نگا میکنن ببینن چند واحد شما مونده(باید 6 واحد نظری مونده باشه) بعد استاد انتخاب میکنی(برا مکانیک اینجوریه اما برا رشته های دیگه شنیدم مدیر گروه استاد تعیین میکنه) میری پیش استاد و اون یه سری سوال بهت میده و تاریخ امتحانات رو بهت میگه (یا استاد یا گروه تاریخو میده)و از همونا هم امتحان میگیره و معمولا نمره بالا میدن.
واسه زمانشم یه سر برو آموزش.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
یعنی ناموسا تو میخای سه درس حذف کنی:eek:یا داری سوال میکنی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
گاهی ریسک خوبه ... من باشم میرم امتحان میدم

مجلس بی ریاس همینجا بگو چرا پنهون میکنیدo_O
دیگه ریسک از یه حدی بیشتر بنظرم ... .چون من این ترم ریسک کردم و 2 تا امتحان نرم 1 و هوش رو توی یه روز و پشت سر هم دادم .دیگه موقع امتحان آخر مغزی نمونده که بخوام توی 2 روز 2 تا درس سنگین رو جمع کنم .همین الان 180 صفحه جزوه تایپی کتی با فونت ریز جلومه خودش چند روز طول می کشه .بیشتر صفحات نوئه هنوز ورق نخوردن:D
توش فحش داشت نخواستم اینجا بگم:pشوخی کردم فحش در کار نبود دلایل دیگه ای داشت:rolleyes:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دیگه ریسک از یه حدی بیشتر بنظرم ... .چون من این ترم ریسک کردم و 2 تا امتحان نرم 1 و هوش رو توی یه روز و پشت سر هم دادم .دیگه موقع امتحان آخر مغزی نمونده که بخوام توی 2 روز 2 تا درس سنگین رو جمع کنم .همین الان 180 صفحه جزوه تایپی کتی با فونت ریز جلومه خودش چند روز طول می کشه .بیشتر صفحات نوئه هنوز ورق نخوردن:D
توش فحش داشت نخواستم اینجا بگم:pشوخی کردم فحش در کار نبود دلایل دیگه ای داشت:rolleyes:

:D چون خودم اینفرمی امتحان دادم تشویقت میکنم امتحان بدی
خلاصه ریسکش مجانیه یا میفتی یا میلیمتری پاس میشی ولی به مزیت داره میبینی سوالا در چه حده
با روحانی امتحان چی داری؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
:D چون خودم اینفرمی امتحان دادم تشویقت میکنم امتحان بدی
خلاصه ریسکش مجانیه یا میفتی یا میلیمتری پاس میشی ولی به مزیت داره میبینی سوالا در چه حده
با روحانی امتحان چی داری؟
من زیاد اهل ریسکم ولی از اول ترم نه تنها نخوندم بلکه یا سر کلاس نبودم یا اگر بودم اصلا گوش ندادم در نتیجه با سطح دانش فعلیم ماکزیمم 2 می شم پس امتحان دادن الان من با این سطح آمادگی شانس پاسی نداره و در واقع ریسک نیست حماقته .سوالات رو ترم بعد میشه گیر آورد 1- با عباسپور تقریبا یکیه 2- دوستان امتخان می دن از اونا می پرسم .مسئله بعد اینه اگر من با امداد غیبی پاس کنم ماکزیمم 10 هست و چون وقت نمی شه معماری بخونم نه تنها احتمال افتادن معماری وجود داره در صورت پاسی معماری بالای 11-12 نمی شم .در نتیجه معدل نابود می شه و من می خوام معدل رو بیارم بالا و حیفه معدلی که احتمال داره بالای 17 -18 باشه رو بیارم پایین 15
اما چرا معدل می خوام ؟1-معدل کلن خوبه2-کل بیاد بالای 17 و بتونم روز اول انتخاب واحد کنم 3-در کنکور ارشد موثره 4-مدرک فارغ التحصیلی که همش 10-11 باشه معدلشم 14 ارزش خیلی کمی داره(مدرک خودمون چقدر ارزش داره دیگه اونجوری باشه اصن کشک)5-نفر اول ترم پیش نمی تونه این ترم از 70 درصد بچه ها پایین تر بشه آبروریزیه6-افراد خاص از نمره کم من ناراحت می شوند و خودشون حذف کردن 7-اگر دیتابیس یه ترم دیگه برم سر کلاس مطلب بیشتری یادم می گیرم و در آینده برام مفیده اگر روش وقت بزارم 8-...
دیتابیس دارم .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
من زیاد اهل ریسکم ولی از اول ترم نه تنها نخوندم بلکه یا سر کلاس نبودم یا اگر بودم اصلا گوش ندادم در نتیجه با سطح دانش فعلیم ماکزیمم 2 می شم پس امتحان دادن الان من با این سطح آمادگی شانس پاسی نداره و در واقع ریسک نیست حماقته .سوالات رو ترم بعد میشه گیر آورد 1- با عباسپور تقریبا یکیه 2- دوستان امتخان می دن از اونا می پرسم .مسئله بعد اینه اگر من با امداد غیبی پاس کنم ماکزیمم 10 هست و چون وقت نمی شه معماری بخونم نه تنها احتمال افتادن معماری وجود داره در صورت پاسی معماری بالای 11-12 نمی شم .در نتیجه معدل نابود می شه و من می خوام معدل رو بیارم بالا و حیفه معدلی که احتمال داره بالای 17 -18 باشه رو بیارم پایین 15
اما چرا معدل می خوام ؟1-معدل کلن خوبه2-کل بیاد بالای 17 و بتونم روز اول انتخاب واحد کنم 3-در کنکور ارشد موثره 4-مدرک فارغ التحصیلی که همش 10-11 باشه معدلشم 14 ارزش خیلی کمی داره(مدرک خودمون چقدر ارزش داره دیگه اونجوری باشه اصن کشک)5-نفر اول ترم پیش نمی تونه این ترم از 70 درصد بچه ها پایین تر بشه آبروریزیه6-افراد خاص از نمره کم من ناراحت می شوند و خودشون حذف کردن 7-اگر دیتابیس یه ترم دیگه برم سر کلاس مطلب بیشتری یادم می گیرم و در آینده برام مفیده اگر روش وقت بزارم 8-...
دیتابیس دارم .
رک باشم کمی ...
اگه در این حدی که توضیح دادی تعطیلی درباره این درس پس نرو
5- :D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
حذف نامحدوده . یکی و دو تا و سه تا هم نداره برادر من :D
این است عاقبت کسانیکه بازیگوشی میکنند با رفقا و درس نمیخونند :D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
لورام هم داره فارغ التحصیل میشه من هنوز موندم :( :( :( :(

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بهت پیام می دم.
بیا پیش خودم :دی 14تا ترم پیش حذف کردم 9تا این ترم + 6تام میوفتم میشه 15تا ! تازه هنوز سه تاش مونده معلوم نیست بتونم پاس کنم یا نه :general707:

بالا