k-boy
Registered User
به به چه هدف والایی دوستان الگوبرداری کنن :دیهدفم از دانشگاه گرفتن مدرك معتبر توى رشته نرم كه هم خارج هم ايران معتبر باشه كار دارم اما يه چيز منو نسبت به تى جى اذيت ميكنه اونم شنيدم كه استادا چيزى ياد نميدن هر چقدر هم تلاش كنى نمى تونى معدل بالاى ١٨ بيارى راستى يه سؤال ديگه اگه بيام تى جى ارشد ميتونم برم دانشگاه دولتى شنيدم ميگن ازاد ها نميتونن ارشد دولتى بخونن ممنون ميشم اگه مرحمت بفرماييد پاسخ بديد اخه دلم بيشتر با تى جى است
Sent from my iPad using Tapatalk
چیزیکه یاد میدن ولی یاد نمیگری :دی استادای خوب و بد زیاد داره. طبیعیه که استاد خوب برای کارش ارزش قائل باشه و الکی نمره نده. بخونی نمره بالا میگیری. البته اگه بخونی که به قول معروف اگرو کاشتن سبز نشد :دی
خب یکم از عاقات یاد بگیر. :دینه.کی گفته آقای ما رشته ش برق بود،معدلشم 17شد.البته بازیگوشی هم زیاد کرد ولی درسخون بود و نمره های خوبی گرف.حتی از استاد داغونا.هشت ترمه هم تموم کرد.شما اگه قصدت خوندن باشه و هدفدار بیای حتما میتونی معدل بالا بگیری.البته اصولا معدل بالا آوردن راحت نیست ولی در طول ترم خوندن راه حلشه.
درضمن
آزاد باشی ارشد نتونی سراسری بخونی؟! چه ربطی داره؟!
خیلی از دوستای من امسال ارشد دادن سراسری،رتبه های خیلی خوب هم قبول شدن و میخوان برن
احتمالا اونیکه این حرفو زده به تمسخر گفته و منظورش این بوده که دانشگاه آزادیا هیچ پخی نیستن و نمیتونن سراسری قبول بشن که برای این فرد متاسفم
منزل کجاس دقیقا؟ کنجکاو شدم :دی 1 ساعت تا کرج , 2ساعت تا تی جینه گفته بود تو مصاحبه بفهمن ازادى ردت ميكن البته خودم هم باورم نشد با اين وجود خدا بخواد سال ديگه ميام تى جى چون قزوين كه دوره كرج هم راش از خونمون ١ساعت طول ميكشه تى جى نهايت ٢ ساعت تازه از ٩٠ درصد دانشجو هاى كرج دخترن يعنى واويلا دوستان ديگه نظر داشتن بگن چون تجربه شما برام خيلى با ارزشه ببخشيد طولانى شد
Sent from my iPad using Tapatalk