• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بیا پیش خودم :دی 14تا ترم پیش حذف کردم 9تا این ترم + 6تام میوفتم میشه 15تا ! تازه هنوز سه تاش مونده معلوم نیست بتونم پاس کنم یا نه :general707:
توام که داری خراب میکنی کابوی :( تو دیگه چرا؟ :(

meatboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان واسه ترم تابستون میخوام درسای زیرو بردارم استاد خوب معرفی کنید(نمره بالا میخوام)
ریاضی2 فیزیک 1

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام دوستان واسه ترم تابستون میخوام درسای زیرو بردارم استاد خوب معرفی کنید(نمره بالا میخوام)
ریاضی2 فیزیک 1
لیست کلاسا که نیومده که بهت بگیم،هروقت لیست تابستون اومد بیا سوال کن.همه که ارائه نمیدن بعدم خیلی از اساتید عوض شدن.

meatboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لیست کلاسا که نیومده که بهت بگیم،هروقت لیست تابستون اومد بیا سوال کن.همه که ارائه نمیدن بعدم خیلی از اساتید عوض شدن.
ممنون از پاسخ
یه توضیحی میدید از کی ثبت نام شروع میشه چند واحد میشه بر داشت(اطلاعات کاملی از ترم تابستون ندارم)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ممنون از پاسخ
یه توضیحی میدید از کی ثبت نام شروع میشه چند واحد میشه بر داشت(اطلاعات کاملی از ترم تابستون ندارم)
ثبت نام فک کنم دهم یازدم تیر باشه چون میخوان ترمو خبرشون زود شروع کنن.اصولا هم همه ی ورودیا توی یه روز انتخاب واحد میکنن.حذف و اضافه هم نداره
البته امسال شاید چون گفتن درسای بیشتری ارائه میدن تفکیک ورودی هم بکنن،نمیدونم
معلوم نیست امسال 8واحد میدن یا 10 واحد ولی بیشتر شایعه که امسال 8 واحد میدن،اگه معدل 17 به بالا باشی 10 واحد

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
لورام هم داره فارغ التحصیل میشه من هنوز موندم :( :( :( :(
دردریم چند واحدت مونده مگه؟؟؟منم هنوز مطمئن نیستم تمومه یا نه..این اخرین امتحانمو رفاقتی بیفتم یه ترم دیگه هم باشم کنار دوستان:دی

Last edited:

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
بیا پیش خودم :دی 14تا ترم پیش حذف کردم 9تا این ترم + 6تام میوفتم میشه 15تا ! تازه هنوز سه تاش مونده معلوم نیست بتونم پاس کنم یا نه :general707:
کابوی چه کردی!!!!ولی کلا حذف بهتر از افتادنه کار خوبی کردی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دردریم چند واحدت مونده مگه؟؟؟منم هنوز مطمئن نیستم تمومه یا نه..این اخرین امتحانمو رفاقتی بیفتم یه ترم دیگه هم باشم کنار دوستان:دی
من خیلییییییییییییییییییییی :( خیلی خیلی :( :( :( :( :(

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
توام که داری خراب میکنی کابوی :( تو دیگه چرا؟ :(
فک کردی میذارم تنهایی تو این یونی بپوسی؟ :(
کابوی چه کردی!!!!ولی کلا حذف بهتر از افتادنه کار خوبی کردی
اره حذف بهتره. مشکلات زندگی نمیزاره درس بخونیم :دی حالا یه دوسالی وقت دارم ایشالا تموم میشه :|

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
کسی خلاصه یی از جزوه سیگنال و یا مدار 2 داره؟!
اول داشتم فکر می کردم من این درسا رو دارم یا نه که بعدش ببینم خلاصه دارم یا نه .بعد یکم دقت کردم یادم اومد من اصلا خلاصه ندارم:D
این معماری کتی هم مغز مارو پکونده .به رفیقم که با استاد دیگه معماری داره می گم آر تی ال نویسی بلدی می گه چه هست بعد فهمیدم انگار یه همچین چیزی درس نداده بهشون یا اگر گفته خیلی کم .بعد کتی نه تنها می گه بلکه باهاش طراحی سی پی یو بوسیله اون رو می گه:eek:نمی دونم چرا من نرم افزاری جوگیر شدم با این برداشتم؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اول داشتم فکر می کردم من این درسا رو دارم یا نه که بعدش ببینم خلاصه دارم یا نه .بعد یکم دقت کردم یادم اومد من اصلا خلاصه ندارم:D
این معماری کتی هم مغز مارو پکونده .به رفیقم که با استاد دیگه معماری داره می گم آر تی ال نویسی بلدی می گه چه هست بعد فهمیدم انگار یه همچین چیزی درس نداده بهشون یا اگر گفته خیلی کم .بعد کتی نه تنها می گه بلکه باهاش طراحی سی پی یو بوسیله اون رو می گه:eek:نمی دونم چرا من نرم افزاری جوگیر شدم با این برداشتم؟
نرم افزاری دیگه :D چی میشه راجبت گفت :D زیاد جو میگیرتتون :D
کتی یک عااااالمه آر تی ال میگه مخ آدم نابود میشه.بقیه استادا درس نمیدن یا اگه م میگن یه 2 3 تا نمونه دست گرمی به بچه ها میدن

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

RTL که خیلی راحته :)
بجاش ارشد راحتی.
هیچ کدوم بچه های ما قد رفیقم که با کتی داشت نتونستن ج بدن.

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
ترم تابستون یکی منو راهنمایی کنه کی مشخص میشه ؟
من کی برم دنبالش برای گرفتن تابستون ؟ و اینکه بلخره چند واحد میدن یکی میگه 6 تا یکی میگه8 تا یکی میگه 10 تا !!
تا اونجایی که بنده در سایت دانشگاه ازاد خوندم ، 8 واحد میدن البته اونجا ذکر کرده بود که بسته به دانشگاه داره و هر دانشگاه میتونه در ارائه تعداد واحد مجزا تصمیم گیری کنه .

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
تا اونجایی که بنده در سایت دانشگاه ازاد خوندم ، 8 واحد میدن البته اونجا ذکر کرده بود که بسته به دانشگاه داره و هر دانشگاه میتونه در ارائه تعداد واحد مجزا تصمیم گیری کنه .

مهم واحد خودمونه بقیش مهم نیس . جای دیگه هم مهمان نمیدن

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38

دوستان با تجربه یه سوال مهم
برای اعتراض به نمرات برم پیش خود استاد یا اینترنتی بزنم بعد اگه اینترنتی بزنم نامه پیش کی میره چی بنویسم خوبه اصلا تاثیری داره؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان با تجربه یه سوال مهم
برای اعتراض به نمرات برم پیش خود استاد یا اینترنتی بزنم بعد اگه اینترنتی بزنم نامه پیش کی میره چی بنویسم خوبه اصلا تاثیری داره؟
سلام
همون اینترنتی.البت بگم تاثیرش 0.0001درصده.
روشهای دیگه هم اینه که به استاد ایمیل بزنی یا بتونی پیداش کنی.
اما راه قانونیش همون اینترنتیه.

بالا