DORDORI
Registered User
توام که داری خراب میکنی کابوی تو دیگه چرا؟بیا پیش خودم :دی 14تا ترم پیش حذف کردم 9تا این ترم + 6تام میوفتم میشه 15تا ! تازه هنوز سه تاش مونده معلوم نیست بتونم پاس کنم یا نه :general707:
توام که داری خراب میکنی کابوی تو دیگه چرا؟بیا پیش خودم :دی 14تا ترم پیش حذف کردم 9تا این ترم + 6تام میوفتم میشه 15تا ! تازه هنوز سه تاش مونده معلوم نیست بتونم پاس کنم یا نه :general707:
لیست کلاسا که نیومده که بهت بگیم،هروقت لیست تابستون اومد بیا سوال کن.همه که ارائه نمیدن بعدم خیلی از اساتید عوض شدن.سلام دوستان واسه ترم تابستون میخوام درسای زیرو بردارم استاد خوب معرفی کنید(نمره بالا میخوام)
ریاضی2 فیزیک 1
ممنون از پاسخلیست کلاسا که نیومده که بهت بگیم،هروقت لیست تابستون اومد بیا سوال کن.همه که ارائه نمیدن بعدم خیلی از اساتید عوض شدن.
ثبت نام فک کنم دهم یازدم تیر باشه چون میخوان ترمو خبرشون زود شروع کنن.اصولا هم همه ی ورودیا توی یه روز انتخاب واحد میکنن.حذف و اضافه هم ندارهممنون از پاسخ
یه توضیحی میدید از کی ثبت نام شروع میشه چند واحد میشه بر داشت(اطلاعات کاملی از ترم تابستون ندارم)
دردریم چند واحدت مونده مگه؟؟؟منم هنوز مطمئن نیستم تمومه یا نه..این اخرین امتحانمو رفاقتی بیفتم یه ترم دیگه هم باشم کنار دوستان:دیلورام هم داره فارغ التحصیل میشه من هنوز موندم
کابوی چه کردی!!!!ولی کلا حذف بهتر از افتادنه کار خوبی کردیبیا پیش خودم :دی 14تا ترم پیش حذف کردم 9تا این ترم + 6تام میوفتم میشه 15تا ! تازه هنوز سه تاش مونده معلوم نیست بتونم پاس کنم یا نه :general707:
من خیلییییییییییییییییییییی خیلی خیلیدردریم چند واحدت مونده مگه؟؟؟منم هنوز مطمئن نیستم تمومه یا نه..این اخرین امتحانمو رفاقتی بیفتم یه ترم دیگه هم باشم کنار دوستان:دی
تموم میشه بالاخره..غصه نخور...من خیلییییییییییییییییییییی خیلی خیلی
فک کردی میذارم تنهایی تو این یونی بپوسی؟توام که داری خراب میکنی کابوی تو دیگه چرا؟
اره حذف بهتره. مشکلات زندگی نمیزاره درس بخونیم :دی حالا یه دوسالی وقت دارم ایشالا تموم میشه :|کابوی چه کردی!!!!ولی کلا حذف بهتر از افتادنه کار خوبی کردی
اول داشتم فکر می کردم من این درسا رو دارم یا نه که بعدش ببینم خلاصه دارم یا نه .بعد یکم دقت کردم یادم اومد من اصلا خلاصه ندارمکسی خلاصه یی از جزوه سیگنال و یا مدار 2 داره؟!
نرم افزاری دیگه چی میشه راجبت گفت زیاد جو میگیرتتوناول داشتم فکر می کردم من این درسا رو دارم یا نه که بعدش ببینم خلاصه دارم یا نه .بعد یکم دقت کردم یادم اومد من اصلا خلاصه ندارم
این معماری کتی هم مغز مارو پکونده .به رفیقم که با استاد دیگه معماری داره می گم آر تی ال نویسی بلدی می گه چه هست بعد فهمیدم انگار یه همچین چیزی درس نداده بهشون یا اگر گفته خیلی کم .بعد کتی نه تنها می گه بلکه باهاش طراحی سی پی یو بوسیله اون رو می گهنمی دونم چرا من نرم افزاری جوگیر شدم با این برداشتم؟
اول داشتم فکر می کردم من این درسا رو دارم یا نه که بعدش ببینم خلاصه دارم یا نه .بعد یکم دقت کردم یادم اومد من اصلا خلاصه ندارم
این معماری کتی هم مغز مارو پکونده .به رفیقم که با استاد دیگه معماری داره می گم آر تی ال نویسی بلدی می گه چه هست بعد فهمیدم انگار یه همچین چیزی درس نداده بهشون یا اگر گفته خیلی کم .بعد کتی نه تنها می گه بلکه باهاش طراحی سی پی یو بوسیله اون رو می گهنمی دونم چرا من نرم افزاری جوگیر شدم با این برداشتم؟
تا اونجایی که بنده در سایت دانشگاه ازاد خوندم ، 8 واحد میدن البته اونجا ذکر کرده بود که بسته به دانشگاه داره و هر دانشگاه میتونه در ارائه تعداد واحد مجزا تصمیم گیری کنه .ترم تابستون یکی منو راهنمایی کنه کی مشخص میشه ؟
من کی برم دنبالش برای گرفتن تابستون ؟ و اینکه بلخره چند واحد میدن یکی میگه 6 تا یکی میگه8 تا یکی میگه 10 تا !!
تا اونجایی که بنده در سایت دانشگاه ازاد خوندم ، 8 واحد میدن البته اونجا ذکر کرده بود که بسته به دانشگاه داره و هر دانشگاه میتونه در ارائه تعداد واحد مجزا تصمیم گیری کنه .
سلامدوستان با تجربه یه سوال مهم
برای اعتراض به نمرات برم پیش خود استاد یا اینترنتی بزنم بعد اگه اینترنتی بزنم نامه پیش کی میره چی بنویسم خوبه اصلا تاثیری داره؟