نیطح پایدد ب
درباره رشتت چیارو بلدی اونارو لیست کن و رزومش کن با پروژه هات یه روزنامه بردار اونایی که سابقه نمیخواد و با چیزایی که بلدی هم خونی داره رزومتو بفرست
اینو که میگم به خودم ج داده ولی دیر اقدام کردم اگه 1سال پیش که تموم کرده بودم دنبالش بودم الان عینه بچه ادم سرکار بودم ولی الان تقریبا همه چی داره یادم میره و ...
کم نیاریااا
کاریم نداشته باش کی چی فکر میکنه ... معوملا تو کار همه واسه هم میزنن و پرحرفی میکنن
اینو میدونی نه ؟!! (البته بچه های کامپیوتر تا جاییکه میدونم واسه هم نمیزنن حالا برقی ها چجورین!! )
پ.ن : تایید تکش
سلام لردی عزیز ودیگر دوستان
من با اینکه فارغ التحصیل شدم ولی باز گاهی به اینجا یه سری میزنم -امیدوارم حال همتون خوب باشه
در مورد کار یه سری تجربه داشتم شاید بدرد دوستان بخوره
اول اینکه هیچ موقع تو خونه نشینید تا یه کار خوب سراغتون بیاد بلکه بهتر اینه که ابتدا جذب یه جایی بشید حتی شاید خیلی جای سطح پایینی باشه یه مدت که کار کنید هم دید تون نسبت به کار بهتر میشه وهم مطمئن باشید پیشنهاد های بهتری بهتون میشه
در دوسال ابتدا اصلا دنبال کسب در امد نباشید وفقط سعی کنید بخوبی خودتون رو تو بازار کار نشون بدید مطمئن باشید توی این وضعیت کساد وبیکاری هنوز کارفرماهایی هستن که دنبال افراد با استعداد میگردن شاید اون شخص شما باشید!
از سربازی هم اصلا نترسید توی سربازی با یکسری از جامعه فارغ التحصیلان جاهای دیگه اشنا میشید که ممکنه خیلی بتونن کمکتون کنن مخصوصا اگه تهران بیفتید
بسته به رشتتون سعی کنید با شرکت تو دوره های تکمیلی مثل مجتمع فنی تهران وشرکتهای دیگه به اونچه تو کارتون نیاز دارید خودتونو مسلح کنید این همون چیزیه که باید الوده کار بشید تا بفهمید به چه چیزی احتیاج دارید
سعی کنید تو محل کارتون اچار فرانسه باشید ومثلا اگه تو محل کارتون یه پرینتر مشکل پیدا کرد نگید بمن چه تو شرکتهای خصوصی دنبال این جور نیروها ی همه فن حریف میگردن نه کسایی که دست تو جیب میگن به ما چه
اوایل کار اگر مشکل مالی داشتید ونخواستید دست جلوی بابایی دراز کنید میتونید آژانس رو هم امتحان کنید به شرط اینکه بد شانسی نیارید وخاله نامزدتون رو سوار کنید تا به همه اهل عالم خبر بده!
مطمئن باشیدبا یکم تلاش خدا هم کمکتون میکنه واز او مدد بخواهید
با تشکر