• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
عجب ترمی شده این ترم برای من .موندم تو 2 راهی .یه راه اینه که روز 31 ام امتحان روحانی و کتیرایی (معماری) رو توی ی روز بدم .اگر بخونم شاید شاید بتونم معماری 13-14 و 10 از روحانی بگیرم که احتمالش کمه .معدلم فعلا دور و بر 17-18 می چرخه .راه دوم اینه که معماری رو بخونم فقط و یه نمره بالای 16-17 یا بیشتر ازش بگیرم .حالا اگر دنبال معدل بالا باشم باید یکیش رو بخونم اگر بخوام 8 ترمه تموم کنم امتحان بدم بهتره .از طرفی چون خیلی خیلی کم بلدم احتمال افتادنم 70 درصده .اصن من چی کار کنم ؟موندم

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
عجب ترمی شده این ترم برای من .موندم تو 2 راهی .یه راه اینه که روز 31 ام امتحان روحانی و کتیرایی (معماری) رو توی ی روز بدم .اگر بخونم شاید شاید بتونم معماری 13-14 و 10 از روحانی بگیرم که احتمالش کمه .معدلم فعلا دور و بر 17-18 می چرخه .راه دوم اینه که معماری رو بخونم فقط و یه نمره بالای 16-17 یا بیشتر ازش بگیرم .حالا اگر دنبال معدل بالا باشم باید یکیش رو بخونم اگر بخوام 8 ترمه تموم کنم امتحان بدم بهتره .از طرفی چون خیلی خیلی کم بلدم احتمال افتادنم 70 درصده .اصن من چی کار کنم ؟موندم
خب یک ده آباد به از صد شهر خراب . کتی رو بخون اونو حذف کن با یه آدم حسابی ور دار ترمای بعد گیرت نیومد یه موقعی که سرت خلوت تره پاس کن ;)

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام.
دوستان امروز ازمن سرجلسه امتحان تقلب گرفتن ولی مطمئن نیستم مراقب ضمیمه کرد یا نه، بعد از اینکه برگه تقلب رو گرفت ازم گذاشت تا آخر جلسه بشینم و بنویسم.
بنظرتون چی میشه؟ دفعه اول تعهد نمیگیرن ازم؟

از شدت استرس دارم میمیرم :general208:
هر سر میام توی این تاپیک یه سری سوال ناب میپرسم : ))

سلام حسین جان.خوبی؟
کاریت نداره.اگه میخواست اذیت کنه نمیذاشت بنویسی حتی.
ضمیمه هم نکرده چون در اوون صورت بالای ورقت مینوشت تقلب همونجا.

روحانی و حذف کن اگه نظر من رو میخواهی و فقط کتیرایی بخون.
به هر حال اگه هر دو رو بدی هم روحانی میفتی هم نمره معماریت کم میشه

امروز سلاجقه رو فاز انداختن بود.هر کی پروژه داد گفت ضغیف و میفتی :|.
با اوون امتحان سخت و مزحرفش.تستشو بالا تر از 7 نداشتیم (نرم 2) :|
امتحان دومم که به خاطر ایشون گند زدم.
امتحانی که میشد 18-19 بشم به خاطرش میفتم :|

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
روحانی و حذف کن اگه نظر من رو میخواهی و فقط کتیرایی بخون.
به هر حال اگه هر دو رو بدی هم روحانی میفتی هم نمره معماریت کم میشه

امروز سلاجقه رو فاز انداختن بود.هر کی پروژه داد گفت ضغیف و میفتی :|.
با اوون امتحان سخت و مزحرفش.تستشو بالا تر از 7 نداشتیم (نرم 2) :|

امتحان دومم که به خاطر ایشون گند زدم.
امتحانی که میشد 18-19 بشم به خاطرش میفتم :|

ترمیم که من داشتم همین وضع بود بعدا معلوم شد کلا روالش همینه تا نمره نیاد خیلی معلوم نیست میفتی یا نه

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
سلام حسین جان.خوبی؟
کاریت نداره.اگه میخواست اذیت کنه نمیذاشت بنویسی حتی.
ضمیمه هم نکرده چون در اوون صورت بالای ورقت مینوشت تقلب همونجا.

سلام داداش، قربون شما.
خدا از دهنت بشنوه، ایشالا که همینطوری بشه.
من چنتا فرمول نوشته بودم روی کاغذ بعد اومدم سرجلسه دیدم اکثرشون به برگه سوال ضمیمه شده :D اومدم یکیشون رو که ننوشته شده رو ببینم که لو رفتم :دی
یه چیز دیگه که برام جالب بود مراقب وقتی دید دارم آخر جلسه بلند میشم که برم رفت جولو در کلاس وایساد، من معذرت خواهی کردم و خواهش کردم که برگه رو ضمیمه نکنه.
گفت مگه فولانم؟ برای هر برگه تقلب به من 10 تومن پاداش میدن :دی

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
نیطح پایدد ب
درباره رشتت چیارو بلدی اونارو لیست کن و رزومش کن با پروژه هات یه روزنامه بردار اونایی که سابقه نمیخواد و با چیزایی که بلدی هم خونی داره رزومتو بفرست
اینو که میگم به خودم ج داده ولی دیر اقدام کردم اگه 1سال پیش که تموم کرده بودم دنبالش بودم الان عینه بچه ادم سرکار بودم ولی الان تقریبا همه چی داره یادم میره و ...
کم نیاریااا
کاریم نداشته باش کی چی فکر میکنه ... معوملا تو کار همه واسه هم میزنن و پرحرفی میکنن :D اینو میدونی نه ؟!! (البته بچه های کامپیوتر تا جاییکه میدونم واسه هم نمیزنن حالا برقی ها چجورین!! )

پ.ن : تایید تکش
سلام لردی عزیز ودیگر دوستان
من با اینکه فارغ التحصیل شدم ولی باز گاهی به اینجا یه سری میزنم -امیدوارم حال همتون خوب باشه
در مورد کار یه سری تجربه داشتم شاید بدرد دوستان بخوره
اول اینکه هیچ موقع تو خونه نشینید تا یه کار خوب سراغتون بیاد بلکه بهتر اینه که ابتدا جذب یه جایی بشید حتی شاید خیلی جای سطح پایینی باشه یه مدت که کار کنید هم دید تون نسبت به کار بهتر میشه وهم مطمئن باشید پیشنهاد های بهتری بهتون میشه
در دوسال ابتدا اصلا دنبال کسب در امد نباشید وفقط سعی کنید بخوبی خودتون رو تو بازار کار نشون بدید مطمئن باشید توی این وضعیت کساد وبیکاری هنوز کارفرماهایی هستن که دنبال افراد با استعداد میگردن شاید اون شخص شما باشید!
از سربازی هم اصلا نترسید توی سربازی با یکسری از جامعه فارغ التحصیلان جاهای دیگه اشنا میشید که ممکنه خیلی بتونن کمکتون کنن مخصوصا اگه تهران بیفتید
بسته به رشتتون سعی کنید با شرکت تو دوره های تکمیلی مثل مجتمع فنی تهران وشرکتهای دیگه به اونچه تو کارتون نیاز دارید خودتونو مسلح کنید این همون چیزیه که باید الوده کار بشید تا بفهمید به چه چیزی احتیاج دارید
سعی کنید تو محل کارتون اچار فرانسه باشید ومثلا اگه تو محل کارتون یه پرینتر مشکل پیدا کرد نگید بمن چه تو شرکتهای خصوصی دنبال این جور نیروها ی همه فن حریف میگردن نه کسایی که دست تو جیب میگن به ما چه
اوایل کار اگر مشکل مالی داشتید ونخواستید دست جلوی بابایی دراز کنید میتونید آژانس رو هم امتحان کنید به شرط اینکه بد شانسی نیارید وخاله نامزدتون رو سوار کنید تا به همه اهل عالم خبر بده!
مطمئن باشیدبا یکم تلاش خدا هم کمکتون میکنه واز او مدد بخواهید
با تشکر

Last edited:

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام بچه ببخشید میپرم وسط حرفتون یک سوال داشتم به نظر شما ارزش داره من از کرج پاشم بیام تی جی دانشگاه یا برم ازاد کرج یا ازاد قزوین امسال احتمال زیاد دولتی قبول میشم ولی اگه تهران قبول نشم نمیرم و میام ازاد پارسالم تی جی کارشناسی پیوسته برق قبول شدم حالا می خواهم نظر شما رو بدونم خواهشا احساسی نظر ندید نظر شما خیلی مهمه ممنون

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کابوی قربون شکلت.داخلی برق.پشت زمین چمن
کلینی و طالبی دفترشون تو یه پارتیشنه (همون پشت زمین چمن). شمارشو نمیدونم ولی زنگ بزنی احتمالا همونجا بده با طالبی صحبت کنی...

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان كسى نظرى نداره

Sent from my iPad using Tapatalk

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام بچه ببخشید میپرم وسط حرفتون یک سوال داشتم به نظر شما ارزش داره من از کرج پاشم بیام تی جی دانشگاه یا برم ازاد کرج یا ازاد قزوین امسال احتمال زیاد دولتی قبول میشم ولی اگه تهران قبول نشم نمیرم و میام ازاد پارسالم تی جی کارشناسی پیوسته برق قبول شدم حالا می خواهم نظر شما رو بدونم خواهشا احساسی نظر ندید نظر شما خیلی مهمه ممنون
اقا خواهش این چه حرفیه؟ :general208::general208::general208::general211::general211::mad::mad::mad: :دی
مشکل مسیره؟ خیلیارو داریم که از کرج میان بستگی به خودت داره. ولی اگه با مسیر مشکل نداری یا بیا تی جی یا برو قزوین.
اما اگه کارت جوره و میخوای مدرکو گرفتی بری سر کار برو کرج که هم بتونی به کارت برسی هم نمرتو بیاری.
کلا بستگی به خودت داره باید یکم از خودتو و هدفت از دانشگاه رفتن بگی تا دوستان آنالیز کنن و طبق نیازت نسختو بپیچن :دی

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هدفم از دانشگاه گرفتن مدرك معتبر توى رشته نرم كه هم خارج هم ايران معتبر باشه كار دارم اما يه چيز منو نسبت به تى جى اذيت ميكنه اونم شنيدم كه استادا چيزى ياد نميدن هر چقدر هم تلاش كنى نمى تونى معدل بالاى ١٨ بيارى راستى يه سؤال ديگه اگه بيام تى جى ارشد ميتونم برم دانشگاه دولتى شنيدم ميگن ازاد ها نميتونن ارشد دولتى بخونن ممنون ميشم اگه مرحمت بفرماييد پاسخ بديد اخه دلم بيشتر با تى جى است

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
قزوین شنیدم پوست آدمو قلفتی میکنن
دوست من از شهریار پامیشد میومد تی جی.خیلیای دیگه هم مثه اون میومدن
فقط یه دختره بود چون پسرخالش توی همین دانشگاه بود و خیلی دختره ناز و ادا داشت و موضوعو واسه خودش گنده میکرد،انتقالی گرفت رفت کرج :|
فک کنم اینجا بهتر باشه.کمتر مسخرت میکنن که ااااا،آزاد میری.چون کرج رو پایینتر از تی جی میدونن.
پارسال قبول شدی که فک کنم امسال با همون ثبت نامت کنن

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
هدفم از دانشگاه گرفتن مدرك معتبر توى رشته نرم كه هم خارج هم ايران معتبر باشه كار دارم اما يه چيز منو نسبت به تى جى اذيت ميكنه اونم شنيدم كه استادا چيزى ياد نميدن هر چقدر هم تلاش كنى نمى تونى معدل بالاى ١٨ بيارى راستى يه سؤال ديگه اگه بيام تى جى ارشد ميتونم برم دانشگاه دولتى شنيدم ميگن ازاد ها نميتونن ارشد دولتى بخونن ممنون ميشم اگه مرحمت بفرماييد پاسخ بديد اخه دلم بيشتر با تى جى است

نه.کی گفته :) آقای ما رشته ش برق بود،معدلشم 17شد.البته بازیگوشی هم زیاد کرد ولی درسخون بود و نمره های خوبی گرف.حتی از استاد داغونا.هشت ترمه هم تموم کرد.شما اگه قصدت خوندن باشه و هدفدار بیای حتما میتونی معدل بالا بگیری.البته اصولا معدل بالا آوردن راحت نیست ولی در طول ترم خوندن راه حلشه.
درضمن
آزاد باشی ارشد نتونی سراسری بخونی؟! چه ربطی داره؟!
خیلی از دوستای من امسال ارشد دادن سراسری،رتبه های خیلی خوب هم قبول شدن و میخوان برن
احتمالا اونیکه این حرفو زده به تمسخر گفته و منظورش این بوده که دانشگاه آزادیا هیچ پخی نیستن و نمیتونن سراسری قبول بشن که برای این فرد متاسفم :)

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه گفته بود تو مصاحبه بفهمن ازادى ردت ميكن البته خودم هم باورم نشد با اين وجود خدا بخواد سال ديگه ميام تى جى چون قزوين كه دوره كرج هم راش از خونمون ١ساعت طول ميكشه تى جى نهايت ٢ ساعت تازه از ٩٠ درصد دانشجو هاى كرج دخترن يعنى واويلا دوستان ديگه نظر داشتن بگن چون تجربه شما برام خيلى با ارزشه ببخشيد طولانى شد

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نه گفته بود تو مصاحبه بفهمن ازادى ردت ميكن البته خودم هم باورم نشد با اين وجود خدا بخواد سال ديگه ميام تى جى چون قزوين كه دوره كرج هم راش از خونمون ١ساعت طول ميكشه تى جى نهايت ٢ ساعت تازه از ٩٠ درصد دانشجو هاى كرج دخترن يعنى واويلا دوستان ديگه نظر داشتن بگن چون تجربه شما برام خيلى با ارزشه ببخشيد طولانى شد

بنظرم یه روز پاشو بیاد دانشگاه توی این چندروز تا 2 تیر که امتحانا هست.از بچه ها سوال کن.راه و رفت آمد رو هم میسنجی
یه دختره اون هفته یی اومده بود داشت از همه سوال میکرد راجبه رشته هاشونو استاد و اینا

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
راستی بچه ها یه سوال مهم الان هزینه یک ترم مهندسی نرم تو تی جی چقدره خیلی ممنون میشم پاسخ بدین اگه نظری یا پیشنهادی به من دارید بگید نظر تک تک شما می تونه به من کمک کنه

بالا