• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
کسی خلاصه یی از جزوه سیگنال و یا مدار 2 داره؟!
منم جفتشو دارم مخم داره میپوکه الانی مدار 2 رو تموم کردم ولی اگه سوال بدی نمیتونم حل کنم میدونم این فرازکیش جوگیر ورمیداره سوالای خرکی کتاب دسور و میده همگی تو گل گیر کنن
ولی نمیدونم این برومند چی کار میکنه تازه میخام شروع کنم خوندنو
موندم شاید یکیشو حذف کنم:confused:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

دوستان با تجربه یه سوال مهم
برای اعتراض به نمرات برم پیش خود استاد یا اینترنتی بزنم بعد اگه اینترنتی بزنم نامه پیش کی میره چی بنویسم خوبه اصلا تاثیری داره؟

فرمالیتست . هیچ وقت نمره کسی رو عوض نمیکنن . دیده شده پایین تر رفته اما بالاتر نه ، دلیل داره ... !

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم جفتشو دارم مخم داره میپوکه الانی مدار 2 رو تموم کردم ولی اگه سوال بدی نمیتونم حل کنم میدونم این فرازکیش جوگیر ورمیداره سوالای خرکی کتاب دسور و میده همگی تو گل گیر کنن
ولی نمیدونم این برومند چی کار میکنه تازه میخام شروع کنم خوندنو
موندم شاید یکیشو حذف کنم:confused:
فرازکیش امتحان پایان ترمش خیلی سخته
اعصاب آدمو بهم میریزه
ترم پیش سوالاش همش باید مینوشتی و ماتریساشم غول آسا
تازه یه سری سوالا هم نکته داشت که سر کلاس نگفته بود

سیگنالو که اصن نخوندم ولی امیدم بهش بیشتره

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
برای اعتراض به نمرات برم پیش خود استاد یا اینترنتی بزنم بعد اگه اینترنتی بزنم نامه پیش کی میره چی بنویسم خوبه اصلا تاثیری داره؟

نامه اعتراض پیش کی میره؟
برم پیش استاد بهتره پس ؟
استادو چطور پیدا کنم؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

نامه اعتراض پیش کی میره؟
برم پیش استاد بهتره پس ؟
استادو چطور پیدا کنم؟

اینترنتی فایده نداره.
نگاه نمیکنن.
پیش استادم بری اوونم برای اینکه نمره منفی براش ثبت نشه کاری نمیکنه.
استادو موبایلشو یه جوری از بچه هاتون بگیر باهاش در تماس باش.

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
2 سوال ذهنمو پر کرده : یکی از آشناهای خیلی دور ما تو همین TJ مشغول به کسب علمه اما ایشون فهمیدم ک الان ترم 14 امی هست ک تو دانشگاس و فعلا هم قصد تموم کردن هم نداره مثل این که / 1- این آقا چرا تشریف نمیبره سربازی ؟ 2- دانشگاه چجوری اجازه داده این آقا تو این خراب شده بمونه ؟ اونجور ک من شنیدم نهایت میذارن 12 ترم بمونی این چجوری مونده هنوز ؟

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان کامپیوتری
کی شماره پیرنیا رو داره ؟ اگه داره لطف کنه پ.خ کنه
ممنون

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
2 سوال ذهنمو پر کرده : یکی از آشناهای خیلی دور ما تو همین TJ مشغول به کسب علمه اما ایشون فهمیدم ک الان ترم 14 امی هست ک تو دانشگاس و فعلا هم قصد تموم کردن هم نداره مثل این که / 1- این آقا چرا تشریف نمیبره سربازی ؟ 2- دانشگاه چجوری اجازه داده این آقا تو این خراب شده بمونه ؟ اونجور ک من شنیدم نهایت میذارن 12 ترم بمونی این چجوری مونده هنوز ؟
تا جاییکه میدونم اینا هی میرن **** وظیفه هی میگن من هنوز دانشجوام :D
دانشگاه هم که داره پول میگیره و بیرونشون نمیکنه :D

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
دل کندن از TJ خیلی سخته :(
شاید دلیلش همین باشه :D

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
یه پروژه سی شارپ دارم ... کی میتونه انجامش بده ؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

هنوز هستن از افرادی که ورودی 84-85 اند و همچنان درس میخونن.تا زمانی که پول بدی دانشجویی تو این خراب شده:دی
در مورد 12 ترمه بودن.این محدویت مربوط به اقایون و بنا به وضعیت **** وظیفه اشون هست تا سقف 6 سال باید تموم کنن.بیشتر از این باید برن وظیفه و پس از دورشون میتونن درسشون رو ادامه بدن یا اینکه معاف باشن و بدون فاصله به تحصیل ادامه بدن.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هنوز هستن از افرادی که ورودی 84-85 اند و همچنان درس میخونن.تا زمانی که پول بدی دانشجویی تو این خراب شده:دی
در مورد 12 ترمه بودن.این محدویت مربوط به اقایون و بنا به وضعیت **** وظیفه اشون هست تا سقف 6 سال باید تموم کنن.بیشتر از این باید برن وظیفه و پس از دورشون میتونن درسشون رو ادامه بدن یا اینکه معاف باشن و بدون فاصله به تحصیل ادامه بدن.
ورودی 90 به بعد 5 سال شدن فکر کنم.

rahaiiiiiiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کسی میتونه این سوال رو برای من حل کنه؟

فایل های ضمیمه

• 4660724780838920903.jpg
    4660724780838920903.jpg
    26.7 KB · نمایش ها: 22

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
یه پروژه سی شارپ دارم ... کی میتونه انجامش بده ؟
چی شد اخر؟پروژه ت انجام شد؟
--------
شرط میبندم اون حادثه ی فجیعی که برای مهندسی نرم من افتاد نه تنها برای شما بلکه برای هیچ کدوم از دانشجویان پرتوان و کوشا در چند دوره ی اخیر ارائه ی این درس ملعون هم نیفتاد!!:confused:...
بگذریم... پاس شد:|

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
--------
شرط میبندم اون حادثه ی فجیعی که برای مهندسی نرم من افتاد نه تنها برای شما بلکه برای هیچ کدوم از دانشجویان پرتوان و کوشا در چند دوره ی اخیر ارائه ی این درس ملعون هم نیفتاد!!:confused:...

مبارکه شیرینشو بده :)
سر نرم 2 میبینمت

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
انقد به این بنده خداها گیر ندین یه وقت خدایی نکرده سر خودتون نیاد ... !

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
--------
خدا رو شکر . من که شخصا بعد از امتحان رو نمره بالا حساب میکردم بعد از بازجویی که سر ارایه پروژه داشت رسما به پاس شدن قانع شدم !

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
0.636273001380492567_parsnaz_ir.jpg

بالا