DORDORI
Registered User
وحشتناکترین امتحان عمرمو دادم
تبریک میگم ...سلام به همه
خدا قوت
اخرين نمرمونم اومد .حالا ديگه واقعا ازاد شدم.دنياي فارق التحصيلي عجب دورانيه.بس دنياي ناجوانمرديه دي
send from 1100
یه دخیل دست جمعی به روکی میخواستم ... احتمال مشروطی بالابه حول قوه الهی و با دستان روکی تاریخ تحلیلی پاس شدم. :android21:
دوستان برای بستن دخیل به روکی به من یا احراد مراجعه کنین.
پ.ن: نمره نپرسین فقط :general710:
شرمنده نمایندگی رسمی روکی اینجاست .لطفا شعبات بدون مجوز رو تعطیل کنید .با تشکر مسئول نمایندگی مرکزی تنها نمایندگی کشور .به حول قوه الهی و با دستان روکی تاریخ تحلیلی پاس شدم. :android21:
دوستان برای بستن دخیل به روکی به من یا احراد مراجعه کنین.
پ.ن: نمره نپرسین فقط :general710:
26 واحدت باقی مونده چرا میخوای دیگه معرفی به استاد برداری؟دوستان 1 سوال در مورد معرفی به استاد داشتم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه
اگه 26 واحد باقی داشته باشیم برای ترم اخر و معدل ترم ماقبل آخر هم بالای 17 باشه میشه 2 واحد رو معرفی به استاد همون ترم گرفت یا نه ؟
کلا با معرفی استاد میشه 24 واحد برداشت یا بیشتر میشه ؟ ممنون میشم
اگه سوالات رو قرار بدی درسایت ممنون میشم. امتحان معادلات 1/4 هستش.اگه امتحان دادین میشه بگین چیا اومده بود ؟ اگر هم هنوز معادلات امتحانش نرسیده بگید فردا عکس برگه امتحانی رو براتون بذارم .
چه درسی ؟وحشتناکترین امتحان عمرمو دادم
@ahrad
نری مثل لرد دیگه پیدات نشه:general503:
:دی
دوستانی که قصد فارغ التحصیلی دارین یه ایمیلی چیزی یه جایی از خودتون بجا بزارین بلکه بعدا لازممون شد!
احراد اشکمو دراوردی:general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503:البته کلی هم خندیدمسلام مجدد به همه :general503:
دیگه تکی تکی نقل قول نمیکنم پستاتون رو خوندم هرچیش یادم موند میگم
اولا قربون همتون که اینقد با مرامید.
کشف راکی خیلی خیلی سخت بود.شما حساب کن!کسی که زیاد اینجا نمیاد وقتی هم میومد پستارو میخوند وفقط لایک میکرد.حالا پیدا کردن کسی که دستای کوچیکش خواص خاصی داشته باشه رو دیگه شما حسابشو بکن چقدر سخت بود!کاش از ترم یک کشف شده بود:general705
اینم بگم ایشون سرشون شلوغه واصلا وقت نمیکنن به کارای کوچیک رسیدگی کنن.برای دریافت قیمت وشماره حساب به من پخ بدید.:general711:
برای دسترسی به منم کافیه پخ بدید، یه نخسش میاد تو ایمیلم.بعد دیدن ایمیل سه سوت اینجام.
گذاشتن عکس من باعث دردسرهای شدیدی میشه.شما فرض کن از فردا چه ها نشه.یکی میگه احراد (همون کسی که انالیزور بود:general304: )همونی بود که دوم فوریه توی سلف پشت سرما نشسته بود وداشت غذا میخورد.اومد وبه ما فن دهم انالیزوری(فن استاد) رو به ما داده وهر کی میخواد باید 10میلیون بده تابهش یدیم:general304::general304::general304::general304من باس رمان نویس میشدم.قول میدم شبی یه فصل بنویسم ویه هفته ای یه کتاب)
درپایان بگم دراین مدت کلی جر وبحث ها وبعضی وقتا به دعوا کشیده شد.به هرحال من به ازادی بیان واندیشه معتقدم.باید بگم اگه فک میکنید به کسی بی احترامی وبی ادبی کردم منو ببخشید وحلالم کنید ومن از هیچ کدومتون هیچ کینه ای ندارم(اصلا من کی باشم که بخوام کینه ای بگیرم).
بعضی از بحث ها هم که کش دار میشد من بدم نمیومد چون به صورت ناخواسته انالیز هم میشدید:general711:بخشی ازاین انالیز در ای اس ا به چاپ خواهد رسید
شاید نرسم همه پستارو ازاین به بعد بخونم اما سعی میکنم سر بزنم.البت نباید این جملات بگم.به ادم حس خداحافظی دست میده:general503:ومن ازاین کار متنفرم:general208:
امضا:
احراد-21خرداد1393
حالا میبینیم :دی منو تو و تکش هرکی زودتر تموم کرد باید شیرنی بده :دیکنترل:general405::general405::general405:
خب این پست هم که با من نبودی من مطمئنم تو زوتر از من میری حتی :/
قبول نیست خب من ورودی بالاتریم شاید زودتر برمحالا میبینیم :دی منو تو و تکش هرکی زودتر تموم کرد باید شیرنی بده :دی
نه :|انرول باز میشه ؟؟