• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
سلام به همه
خدا قوت
اخرين نمرمونم اومد .حالا ديگه واقعا ازاد شدم.دنياي فارق التحصيلي عجب دورانيه.بس دنياي ناجوانمرديه دي

send from 1100
تبریک میگم ... :)
به حول قوه الهی و با دستان روکی تاریخ تحلیلی پاس شدم. :android21:
دوستان برای بستن دخیل به روکی به من یا احراد مراجعه کنین.

پ.ن: نمره نپرسین فقط :general710:
یه دخیل دست جمعی به روکی میخواستم ... احتمال مشروطی بالا :)

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان 1 سوال در مورد معرفی به استاد داشتم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه

اگه 26 واحد باقی داشته باشیم برای ترم اخر و معدل ترم ماقبل آخر هم بالای 17 باشه میشه 2 واحد رو معرفی به استاد همون ترم گرفت یا نه ؟

کلا با معرفی استاد میشه 24 واحد برداشت یا بیشتر میشه ؟ ممنون میشم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
به حول قوه الهی و با دستان روکی تاریخ تحلیلی پاس شدم. :android21:
دوستان برای بستن دخیل به روکی به من یا احراد مراجعه کنین.

پ.ن: نمره نپرسین فقط :general710:
شرمنده نمایندگی رسمی روکی اینجاست .لطفا شعبات بدون مجوز رو تعطیل کنید .با تشکر مسئول نمایندگی مرکزی تنها نمایندگی کشور .
اهراد داری می ری ؟ینی فارغ التحصیل شدی رفت ؟مبارک باشه .شیرینی خلاصی ندادیا .بیای پی تیا .نیای اینجا نابود می شه .اصن یه پیشنهاد حالا که از تی جی رفتی یه عکس از خودت بزار ببینیم اهراد جانمون کی بوده .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دوستان 1 سوال در مورد معرفی به استاد داشتم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه

اگه 26 واحد باقی داشته باشیم برای ترم اخر و معدل ترم ماقبل آخر هم بالای 17 باشه میشه 2 واحد رو معرفی به استاد همون ترم گرفت یا نه ؟

کلا با معرفی استاد میشه 24 واحد برداشت یا بیشتر میشه ؟ ممنون میشم
26 واحدت باقی مونده چرا میخوای دیگه معرفی به استاد برداری؟
ترم قبل بالای 17 شدی 24 واحدت رو بهت میدن باهاشون صحبت کن 2واحد رو هم بدن که دیگه معرفی نگیری صحبت کردی ؟

@ahrad :تبریک میگم :D

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
نمیدونم داستان این ترم چیه که 18 ام و20 ام امتحان داشتم درحد 18 خونده بودم اما وقتی سر جلسه رفتم همه چی عادی بود تا سوالات پخش شد بچه هایی که به سوالات نگاه میکردن چشاشون چهارتا میشد منم پیش خودم گفتم من که بلدم اما تا برگه سوالات رو بهم دادن یه نگا به سوال کردم دیدم اسم استاد درسته اما سوالات درحد جزوه و کتاب نیس خلاصه با هزار بدبختی فقط زخمیشون کردم .
مراقبا هم که روز اولی اومد و تموم جاهارو عوض کرد منم ردیف جلو بودم دقیقا محل پیاده رو جلوی میز اینقد استرس داد به بچها که میخواستم پاشم یه چیزی بهش بگم اما نشد طرف هیکلی بود.
اینایی که گفتم داستان نبود یا خاطره عین حقیقت بود.

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اگه امتحان دادین میشه بگین چیا اومده بود ؟ اگر هم هنوز معادلات امتحانش نرسیده بگید فردا عکس برگه امتحانی رو براتون بذارم .
اگه سوالات رو قرار بدی درسایت ممنون میشم. امتحان معادلات 1/4 هستش.

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان کسی اینجا بلده سوال الکترونیک حل کنه ؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
@ahrad
نری مثل لرد دیگه پیدات نشه:general503:
:دی
دوستانی که قصد فارغ التحصیلی دارین یه ایمیلی چیزی یه جایی از خودتون بجا بزارین بلکه بعدا لازممون شد!

:D الان تیکه بود که من پیدام میشه ؟؟:D اعتراف کن ...حیف که درگیرم والا قرار بود ازت اطلاعات بگیرم
ایمیلو به کی بدیم (بچه به این خوبی :general206:)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام مجدد به همه :general503:
دیگه تکی تکی نقل قول نمیکنم پستاتون رو خوندم هرچیش یادم موند میگم
اولا قربون همتون که اینقد با مرامید.:)

کشف راکی خیلی خیلی سخت بود.شما حساب کن!کسی که زیاد اینجا نمیاد وقتی هم میومد پستارو میخوند وفقط لایک میکرد.حالا پیدا کردن کسی که دستای کوچیکش خواص خاصی داشته باشه رو دیگه شما حسابشو بکن چقدر سخت بود!کاش از ترم یک کشف شده بود:general705:)
اینم بگم ایشون سرشون شلوغه واصلا وقت نمیکنن به کارای کوچیک رسیدگی کنن.برای دریافت قیمت وشماره حساب به من پخ بدید.:general711:

برای دسترسی به منم کافیه پخ بدید، یه نخسش:D میاد تو ایمیلم.بعد دیدن ایمیل سه سوت اینجام.:cool:
گذاشتن عکس من باعث دردسرهای شدیدی میشه.شما فرض کن از فردا چه ها نشه.یکی میگه احراد (همون کسی که انالیزور بود:general304: )همونی بود که دوم فوریه توی سلف پشت سرما نشسته بود وداشت غذا میخورد.اومد وبه ما فن دهم انالیزوری(فن استاد) رو به ما داده وهر کی میخواد باید 10میلیون بده تابهش یدیم:general304::general304::general304::general304:(من باس رمان نویس میشدم.قول میدم شبی یه فصل بنویسم ویه هفته ای یه کتاب:cool:)

درپایان بگم دراین مدت کلی جر وبحث ها وبعضی وقتا به دعوا کشیده شد.:Dبه هرحال من به ازادی بیان واندیشه معتقدم.باید بگم اگه فک میکنید به کسی بی احترامی وبی ادبی کردم منو ببخشید وحلالم کنید ومن از هیچ کدومتون هیچ کینه ای ندارم(اصلا من کی باشم که بخوام کینه ای بگیرم).
بعضی از بحث ها هم که کش دار میشد من بدم نمیومد چون به صورت ناخواسته انالیز هم میشدید:general711:بخشی ازاین انالیز در ای اس ا به چاپ خواهد رسید:D

شاید نرسم همه پستارو ازاین به بعد بخونم اما سعی میکنم سر بزنم.البت نباید این جملات بگم.به ادم حس خداحافظی دست میده:general503:ومن ازاین کار متنفرم:general208:
امضا:
احراد-21خرداد1393

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سلام مجدد به همه :general503:
دیگه تکی تکی نقل قول نمیکنم پستاتون رو خوندم هرچیش یادم موند میگم
اولا قربون همتون که اینقد با مرامید.:)

کشف راکی خیلی خیلی سخت بود.شما حساب کن!کسی که زیاد اینجا نمیاد وقتی هم میومد پستارو میخوند وفقط لایک میکرد.حالا پیدا کردن کسی که دستای کوچیکش خواص خاصی داشته باشه رو دیگه شما حسابشو بکن چقدر سخت بود!کاش از ترم یک کشف شده بود:general705:)
اینم بگم ایشون سرشون شلوغه واصلا وقت نمیکنن به کارای کوچیک رسیدگی کنن.برای دریافت قیمت وشماره حساب به من پخ بدید.:general711:

برای دسترسی به منم کافیه پخ بدید، یه نخسش:D میاد تو ایمیلم.بعد دیدن ایمیل سه سوت اینجام.:cool:
گذاشتن عکس من باعث دردسرهای شدیدی میشه.شما فرض کن از فردا چه ها نشه.یکی میگه احراد (همون کسی که انالیزور بود:general304: )همونی بود که دوم فوریه توی سلف پشت سرما نشسته بود وداشت غذا میخورد.اومد وبه ما فن دهم انالیزوری(فن استاد) رو به ما داده وهر کی میخواد باید 10میلیون بده تابهش یدیم:general304::general304::general304::general304:(من باس رمان نویس میشدم.قول میدم شبی یه فصل بنویسم ویه هفته ای یه کتاب:cool:)

درپایان بگم دراین مدت کلی جر وبحث ها وبعضی وقتا به دعوا کشیده شد.:Dبه هرحال من به ازادی بیان واندیشه معتقدم.باید بگم اگه فک میکنید به کسی بی احترامی وبی ادبی کردم منو ببخشید وحلالم کنید ومن از هیچ کدومتون هیچ کینه ای ندارم(اصلا من کی باشم که بخوام کینه ای بگیرم).
بعضی از بحث ها هم که کش دار میشد من بدم نمیومد چون به صورت ناخواسته انالیز هم میشدید:general711:بخشی ازاین انالیز در ای اس ا به چاپ خواهد رسید:D

شاید نرسم همه پستارو ازاین به بعد بخونم اما سعی میکنم سر بزنم.البت نباید این جملات بگم.به ادم حس خداحافظی دست میده:general503:ومن ازاین کار متنفرم:general208:
امضا:
احراد-21خرداد1393
احراد اشکمو دراوردی:general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503:البته کلی هم خندیدم:D
لایک اضافه نداره وگرنه 30-40 تا می زدم .اصن احساس کردم داری می ری دیار غربت .تو عمرم از فازغ التحصیل شدن یه نفر انقدر ناراحت(در عین خوشحالی)نشده بودم .
خب دیگه ناراحتی بسه .فقط سر زدن یادت نره:general705:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کنترل:general405::general405::general405:
@ahrad
نری مثل لرد دیگه پیدات نشه
:دی
دوستانی که قصد فارغ التحصیلی دارین یه ایمیلی چیزی یه جایی از خودتون بجا بزارین بلکه بعدا لازممون شد!
خب این پست هم که با من نبودی :D من مطمئنم تو زوتر از من میری حتی :/
:D :( :D :( :D :( :D :( :D :( :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کنترل:general405::general405::general405:

خب این پست هم که با من نبودی :D من مطمئنم تو زوتر از من میری حتی :/
:D :( :D :( :D :( :D :( :D :( :D
حالا میبینیم :دی منو تو و تکش هرکی زودتر تموم کرد باید شیرنی بده :دی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
حالا میبینیم :دی منو تو و تکش هرکی زودتر تموم کرد باید شیرنی بده :دی
:D قبول نیست خب من ورودی بالاتریم :D شاید زودتر برم :D
ولی خب باشه،شماها درهرحال زودتر میرین پس شیرینی گردن من نمیفته :general304::general404:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اینو تو تاپیک تیم ملی ایران پیدا کردم خیلی جالب بود
شاهنامه مسي و هاشم بيك زاده: نبرد لیونل و هاشُم
لیونل بدو گفت نام تو چیست /// به بالین تیمت که خواهد گریست
چه خوانی کرُی های بس آتشین /// که آخر شوی شرم را همنشین
شگفتا که اندر سرت مغز نیست /// از این رو سخن گفتنت نغز نیست
چه داری که چندان کنی های و هو /// صعود از گروهی؟!؟ زهی آرزو
نه اندرز ما را گذاری سپاس /// نه از روز پیکار داری هراس
بدو گفت هاشُم که از من تو نام /// چه پرسی که یاد آید از شاغلام