• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
از کامیار جنوب(یا همچین اسمی)خبری نیست.کلی از ریجسترارو دادم دست اون:Dبعدش دیگه نیومد
انصافا داشت خوب فعالیت میکرد و جواب هر سوالی بود اگه بلد بود پاسخ میداد ازطرفی هم ترمش پایین بود واینده خوبی داشت.اصلا تصمیم داشتم کم کم جامو بدم به اون:general404: اما حیف...
اعتیاد به پی تی طی چند مرحله انجام میشه! کامیار داره دوره های آخرو سپری میکنه. با موفقیت بگذرونه دیگه مثل منو تو نمیشه از اینجا جمعش کرد :دی

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم راستش پارسال کارشناسی پیوسته برق کنترل قبول شدم خواستم ببینم جو دانشگاه چجوریاست فعلن که دارم برا کنکور شرکت می کنم اگه تهران دولتی قبول نشم مجبورم ازاد انتخاب کنم خواستم ببینم جو دانشگاه چجوریه کلا یک بار اون موقع که قبول شدم اومدم ساختمونش مثل مدسه های خودمون می موند البته بزرگتر مسیرش به نسبت واحد های دیگه بهتر بود برام راستی دانشگاه گیر هم میدن منظورم برادرای عزیز است البته الانشم غیر از خودم همه بهم میگن برادر

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم راستش پارسال کارشناسی پیوسته برق کنترل قبول شدم خواستم ببینم جو دانشگاه چجوریاست فعلن که دارم برا کنکور شرکت می کنم اگه تهران دولتی قبول نشم مجبورم ازاد انتخاب کنم خواستم ببینم جو دانشگاه چجوریه کلا یک بار اون موقع که قبول شدم اومدم ساختمونش مثل مدسه های خودمون می موند البته بزرگتر مسیرش به نسبت واحد های دیگه بهتر بود برام راستی دانشگاه گیر هم میدن منظورم برادرای عزیز است البته الانشم غیر از خودم همه بهم میگن برادر
خب میخواستی ساختمونش شبیه کجا باشه؟سازمان بنادر وکشتیرانی عایا؟؟؟:eek:
درس بخونی خوبه واگه هدفی غیر مدرک وتحصیل واینا داشته باشی با مغز میخوری زمین البته نه اینجابلکه همه جا همین طوره!
فضاشم اصل گیر بازار نیست.در صورتی که سوالای بیشتر داری به ساختومن 5 طبقه اخر مراجعه کن:general711:

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نظر شما اینجا نرم بهتره یا همون برق با توجه به استادها من هرکدوم بیام یه سررشته ای توش دارم ولی اگه بیام نهایت بتونم روزی2فوقش 4 ساعت درس بخونم بیشتر کار میکنم به خاطر همین هم هست قصد رفتن به دولتی شهرستان ندارم پارسال قبول میشدم شیراز و قزوین ولی نخواستم برم حالا اگه ناراحت نمیشی یکم بیشتر توضیح بدید چون اصلا اطلاعی ندارم اصلا خدا خواست ما اومدیم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بازم منم با کلی ؟
اینو داریم
کد:
flash byte M0[]={0xFF,0xEE,0xCC,0xDD,0x99,0xDD,0xCC,0xEE}; 

for(j=1;j<5;j++)
         {
         PORTA=M0[j];
         delay_ms(40);
        }
for(j=5;j<8;j++)
         {
         PORTA=M0[j];
         delay_ms(40);
        }

1)فور اول چی رو میریزه تو خروجی؟
2)فور دوم چی رو میریزه تو خروجی؟
3)از لحاظ برنامه نویسی این کد مشکل عمده ای داره عایا؟؟؟

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
به نظر شما اینجا نرم بهتره یا همون برق با توجه به استادها من هرکدوم بیام یه سررشته ای توش دارم ولی اگه بیام نهایت بتونم روزی2فوقش 4 ساعت درس بخونم بیشتر کار میکنم به خاطر همین هم هست قصد رفتن به دولتی شهرستان ندارم پارسال قبول میشدم شیراز و قزوین ولی نخواستم برم حالا اگه ناراحت نمیشی یکم بیشتر توضیح بدید چون اصلا اطلاعی ندارم اصلا خدا خواست ما اومدیم
برا چی ناراحت بشم.اونارو کلی گفتم.
همه رشته هاش عین همه.به نظر من این که کدوم بهتره مهم نیست.مهم اینه که 1)شما کدومو بیشتر دوست داری2)کارت باکدوم بیشتر در ارتباطه
اونی رو بخون که به کارت کمک کنه،نه اونی رو بخون که بعد گرفتن مدرک تازه بگردی دنبال کار مرتبط باهاش.
دنبال اسم وگندگی اسمش نباش.که مارفتیم دنبالش والان الافیم:general607:
در ضمن اگه شما روزی 2-4ساعت درس خوندی.مطمن باش نفر اول دانشگاهی:D

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مرسی بابت راهنمایی راستی سوال اصلی بچه ها چجوریان کلاسا خشکه یا نه ؟ راستش بچه های دانشگاه از استاداش برام مهم تره

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مرسی بابت راهنمایی راستی سوال اصلی بچه ها چجوریان کلاسا خشکه یا نه ؟ راستش بچه های دانشگاه از استاداش برام مهم تره
خواهش میکنم
خشکی کلاس دست بچه ها نیست،دست استاده.استاد داشتیم سر کلاس نمیزاشت نفس بکشی چه برسه به خوشمزه بازی.استادم داریم خودش انقدر چرت پرت میگه که روده بر شی.
بچه هام مثل یک کلاس مدرسس توش خوش ذات بدذات مهربون بدجنس خوش قلب و... هست اما بچه هاش درکل چنگی به دل نمیزنن(به جز بچه های اینجا که دست چین شدن از بین 4-5هزار نفر)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بازم منم با کلی ؟
اینو داریم
کد:
flash byte M0[]={0xFF,0xEE,0xCC,0xDD,0x99,0xDD,0xCC,0xEE};

for(j=1;j<5;j++)
         {
         PORTA=M0[j];
         delay_ms(40);
        }
for(j=5;j<8;j++)
         {
         PORTA=M0[j];
         delay_ms(40);
        }

1)فور اول چی رو میریزه تو خروجی؟
2)فور دوم چی رو میریزه تو خروجی؟
3)از لحاظ برنامه نویسی این کد مشکل عمده ای داره عایا؟؟؟
1- اگه تو سی هم اندیس های آرایه از صفر شروع شه ج سوال اول میشه (محتوای خونه های 1تا 4 اگه مقدار خونه 5 هم میخوای باید توی for مساوی بذاری واسش)
EE
CC
DD
99
2- DD
CC
EE
3- بنظره من مشکل خاصی نیست ولی باید نوع j رو تعریف کنی

اگه متوجه نشدی بپرس

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
1- اگه تو سی هم اندیس های آرایه از صفر شروع شه ج سوال اول میشه (محتوای خونه های 1تا 4 اگه مقدار خونه 5 هم میخوای باید توی for مساوی بذاری واسش)
EE
CC
DD
99
2- DD
CC
EE
3- بنظره من مشکل خاصی نیست ولی باید نوع j رو تعریف کنی

اگه متوجه نشدی بپرس
ها دقیقا میخواستم همین کد اجرا بشه.:general707:
لردی! این دانشگاه بامبولاش زیاده. استاد به من گفت همه چیتو بیار.حالا به جز خود پروزه من باس چی رو ببرم؟

فایل داکیومنت همون ورد
فایل پی سی بی
فایل شماتیک
فایل برنامه نویسی
همیناس؟ من دیگه چیزی یادم نمیاد:cool:میترسم برم یه بامبولی درارن:general208:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ها دقیقا میخواستم همین کد اجرا بشه.:general707:
لردی! این دانشگاه بامبولاش زیاده. استاد به من گفت همه چیتو بیار.حالا به جز خود پروزه من باس چی رو ببرم؟

فایل داکیومنت همون ورد
فایل پی سی بی
فایل شماتیک
فایل برنامه نویسی
همیناس؟ من دیگه چیزی یادم نمیاد:cool:میترسم برم یه بامبولی درارن:general208:
داکیومنت هم ورد هم پی دی اف ... فایل پی سی بی و شماتیک که برای شماهاس
فایل برنامه نویسی رو کلشو ببر یهو ناخواسته چیزیو جا نذاری
اگه فابل دیتابیس داری بک آپ بگیر اونم ببر
اگه با برنامه ای نمودار پروژه کشیدی اونم باید ببری (شاید همون شماتیک شما بشه)
اگه میخوای ازش امضا بگیری سی دی هم ببر (استاد من میگفت باید قبل امضا سی دی رو چک کنم بعد امضا کنم )
و در آخر موفق باشی پیشاپیش به جمع رها شدگان خوش اومدی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
داکیومنت هم ورد هم پی دی اف ... فایل پی سی بی و شماتیک که برای شماهاس
فایل برنامه نویسی رو کلشو ببر یهو ناخواسته چیزیو جا نذاری
اگه فابل دیتابیس داری بک آپ بگیر اونم ببر
اگه با برنامه ای نمودار پروژه کشیدی اونم باید ببری (شاید همون شماتیک شما بشه)
اگه میخوای ازش امضا بگیری سی دی هم ببر (استاد من میگفت باید قبل امضا سی دی رو چک کنم بعد امضا کنم )
و در آخر موفق باشی پیشاپیش به جمع رها شدگان خوش اومدی
خوب شد یادم انداختی پس یه سی دی خامم ببرم برا امضا.
استادای ما90درصدشون ردیفن .امضا میکنن بره:general406:البت اگه من گیر اون 10درصد نیفتم
درضمن تا نمرش نیاد منو جز گیره افتاده های باتلاق تی جی بدونید:general208:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خوب شد یادم انداختی پس یه سی دی خامم ببرم برا امضا.
استادای ما90درصدشون ردیفن .امضا میکنن بره:general406:البت اگه من گیر اون 10درصد نیفتم
درضمن تا نمرش نیاد منو جز گیره افتاده های باتلاق تی جی بدونید:general208:
ته سی دی رو نبند که اگه کتابخونه اوکی نداد بتونی ویرایش شده اش رو تهش بذاری (در صورتی که سی دی موجود نباشه و حتما هم سی دی ببر دی وی دی نبری )
حواست به فرمت داکیومنتت هم باشه اسم داکیومنتات هم باید شماره دانشجوییت باشه و شماره صفحه هم وسط پایین صفحه ، چکیده و مقدمه هم داشته باشی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ته سی دی رو نبند که اگه کتابخونه اوکی نداد بتونی ویرایش شده اش رو تهش بذاری (در صورتی که سی دی موجود نباشه و حتما هم سی دی ببر دی وی دی نبری )
حواست به فرمت داکیومنتت هم باشه اسم داکیومنتات هم باید شماره دانشجوییت باشه و شماره صفحه هم وسط پایین صفحه ، چکیده و مقدمه هم داشته باشی
برا استاد سی دی خام میببرم امضا کنه بعد میرم درستش میکنم برا کتابخونه
اتفاقا الان داشتم میخوندم شرایطشو
این ته سی دی کجاس؟:general607:اون 10سال پیشم من کلی ور رفتم اما اخر نفهمیدم چطوریه.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
برا استاد سی دی خام میببرم امضا کنه بعد میرم درستش میکنم برا کتابخونه
اتفاقا الان داشتم میخوندم شرایطشو
این ته سی دی کجاس؟:general607:اون 10سال پیشم من کلی ور رفتم اما اخر نفهمیدم چطوریه.
موقع رایت سی دی معمولا جایی که قراره واسه سیدی اسم بذاری چندتا گزینه داره که یکی از گزینه هاش اونه مثه شکل زیر که تیک خورده

فایل های ضمیمه

• upload_2014-6-6_0-33-41.png
    upload_2014-6-6_0-33-41.png
    100.3 KB · نمایش ها: 9

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
موقع رایت سی دی معمولا جایی که قراره واسه سیدی اسم بذاری چندتا گزینه داره که یکی از گزینه هاش اونه مثه شکل زیر که تیک خورده
اره یه چیزایی از دور یادمه.اون موقع یادمه تهش باز میموند وفایل دومم رایت میشد.اما یادم نیست مشکلش چی بود.یا فایل اولی دیگه نبود یا کلا سی دی میپکید.
الان به این روش فایل اولین بار رایت کردی چی میشه؟یعنی بعد رایت دوم فایل اول قابل خوندنه یا نه؟
راستی چند بار میشه این کارو روی یه سی دی انجام داد
یه چی دیگم یادم اومد بپرسم
اولا این ب نازنین خیلی بی خوده. همه کلمات انگار به هم میچسبونه:general208:مثلا"دیود نورانی " توقسمت "انی"اخر جمله،انگار الف به نون چسبیده.راهی داره؟یا ولش کنم

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اره یه چیزایی از دور یادمه.اون موقع یادمه تهش باز میموند وفایل دومم رایت میشد.اما یادم نیست مشکلش چی بود.یا فایل اولی دیگه نبود یا کلا سی دی میپکید.
الان به این روش فایل اولین بار رایت کردی چی میشه؟یعنی بعد رایت دوم فایل اول قابل خوندنه یا نه؟
راستی چند بار میشه این کارو روی یه سی دی انجام داد

آره قبلا واسه منم همین بلا سرش میومد گاهی دوتاشو نشون میداد پاهی یکی درمیون
نمیدونم چند بار میشه
ولی واسه سی دی پروژه خودم همین اتفاق افتاد تهشو که نبسته بودم کمکم کرد و باید فایل های قبلی رو پاک میکردم که واسه پاک کردن فایل های قبلی هم همون قسمت که میخوای فایلی اضافه کنی فایل های قبلی رو پاک میکنی (فضاشون از بین نمیره ها فقط دیگه نشونشون نمیده)

ویرایش : ولش کن چون توی پرینت و وقتی وضوح صفحه بیشتر از 50 باشه (پایین وردت) درسته و معلومه که خطای دید ماست

Last edited:

saeed_abdilar

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان کسی از پرند اخلاقی چیزی میدونه ؟
امتحان گرفتن و نمره دادنش ؟ زیاد سخت میگیره (هم نمره و هم امتحان) ؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان :) ...
ایشالا که امتحانات را تا اینجا خوب داده باشید ...
یه دو تا سوال دارم مال گسسته هست ، اگر لطف کنید یه توضیح بدید اینجا چجوری باید حل بشه ممنون میشم ...
1 - یک مدار ترکیبی با چهار ورودی و دو خروجی طراحی کنید که وقتی ورودی کوچکتر و مساوی از عدد 5 است خروجی عدد 1 و بین 5 و 10 است عدد 2 و بزرگتر و مساوی عدد 10 عدد 3 را نمایش دهد .
2 - یک مدار ترکیبی با سه ورودی x , y , z و دو خروجی A ,B طراحی کنید که خروجی جمع باینری از این سه بیت است .

بالا