• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ببخشید اما من الان تو گیر و دار انتخاب رشته ام و لازم نیست وقتم رو با پست های اضافی حروم کنم من بدجور رفتم تو امپاس و به کمک دوستان احتیاج دارم و می خواستم بدونم ایا سخت افزار فرق زیادی با نرم داره توی دانشگاه ازاد مخصوصا تهران جنوب یا نه درس ها و زبان های برنامه نویسی همون ها هستش خواهش می کنم کمکم کنید

تا یه جاهایی یکی ولی از یه جاهایی غیر یکی
سخت افزاریا کمی برق + کمی نرم
نرم افزار کمی برق + خود نرم
سوالت رو بد پرسیده واسه همین الکس اونطوری ج داد فرق داشتنشون که فرق دارن توی این فرق داشتن دنبال چی هستی ؟ این مهمه تا ج بگیری

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اگر كه دليل انتخاب رشته كامپيوتر براى شما توليد نرم افزار و كلا برنامه نويسى و... بوده رشته نرم افزار براتون مناسبه و اگر رشته برق براتون جالبه و دوست داريد درساشون رو به طور سطحى بگذرونيد رشته سخت افزار خوبه.البته تجربه اندكم به من نشون داده كه افرادى كه سخت افزار ميخونن درك بهترى در زمينه سيستم هاى ديجيتال پيدا ميكنن. و در برنامه نويسى سيستمهاى ميكروكنترلرى موفق تر هستن.
از طرفى عده اى ترجيح ميدن كه برن تو زمينه شبكه كه براى اين كاراغلب كلاسهاى بيرون رو بايد رفت. و اگ زمينه علاقتون شبكست تو دانشگاه به جز ٣ واحد نظرى و يك واحد عملى كه اغلب به بطالت گذرونده ميشه چيزى به دست نمياريد

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ببخشید اما من الان تو گیر و دار انتخاب رشته ام و لازم نیست وقتم رو با پست های اضافی حروم کنم من بدجور رفتم تو امپاس و به کمک دوستان احتیاج دارم و می خواستم بدونم ایا سخت افزار فرق زیادی با نرم داره توی دانشگاه ازاد مخصوصا تهران جنوب یا نه درس ها و زبان های برنامه نویسی همون ها هستش خواهش می کنم کمکم کنید
دقیقا بگو هدفت چیه وتو ذهنت چیه ؟تا بشت بگم چه کار بکنی بهتره.
نرم افزار
الکترونیک
سخت افزار:از ترکیب دوتای بالایی به دست میاد:D
یه چیز مهم هم اینه که مهم ترین عامل که شاید 70 درصد علم شما بعد 4سال باشه.علاقه شماس که دنبال چی بری.
الان من افرادی رو میبینم که نرم افزار خوندن اما تو فروم های برق رو جدی دنبال میکنن!
یا الکترونیکیایی دیدم که رفتن زبونای برنامه نویسی خاصی رو یاد گرفتن ومیگیرن.
......................
حالا گرایشای اصلی برق
مخابرات:دروس خودشون به همراه الکترونیک
قدرت:دروس خودشون به همراه الکترونیک
الکترونیک: دروس خودشون به همراه مخابرات وقدرت
کنترل: خیلی شبیه الکترونیکه اما یکم از الکترونیکش کم کردن ودروس تخصصی خودشون رو بهش اضافه کردن

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
دقیقا بگو هدفت چیه وتو ذهنت چیه ؟تا بشت بگم چه کار بکنی بهتره.
نرم افزار
الکترونیک
سخت افزار:از ترکیب دوتای بالایی به دست میاد:D
یه چیز مهم هم اینه که مهم ترین عامل که شاید 70 درصد علم شما بعد 4سال باشه.علاقه شماس که دنبال چی بری.
الان من افرادی رو میبینم که نرم افزار خوندن اما تو فروم های برق رو جدی دنبال میکنن!
یا الکترونیکیایی دیدم که رفتن زبونای برنامه نویسی خاصی رو یاد گرفتن ومیگیرن.
......................
حالا گرایشای اصلی برق
مخابرات:دروس خودشون به همراه الکترونیک
قدرت:دروس خودشون به همراه الکترونیک
الکترونیک: دروس خودشون به همراه مخابرات وقدرت
کنترل: خیلی شبیه الکترونیکه اما یکم از الکترونیکش کم کردن ودروس تخصصی خودشون رو بهش اضافه کردن
البته سخت افزار به معناى واقعى از تركيب دو رشته الكترونيك و نرم افزار به دست نمياد.
اضافه ميكنم يك فارغ تحصيل سخت افزار براى ادامه تحصيل در ايران فقط يك انتخاب داره و اون فوق ليسانس رشته معمارى كامپيوتر هستش.كه اصل سخت افزار اونه.
تو دانشگاه هم يك سرى دروس مثل ريزپردازنده ١ و ٢ ارائه ميشه كه خاص سخت افزاره. برقى ها مفاهيمى مثل سيستم عامل و رابطه اون با سخت افزار رو نميخونن.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بچه ها سلام نرم افزار با سخت افزار کارشناسی پیوسته تو تهران جنوب چارت درسیش خیلی با هم فرق داره
ببین خیلی تفاوت ندارن شاید در حد 20 تا یا کمتر یا بیشتر واحد . اما سخت افزار کمی بیشتر برق و الکترونیک داره . من خودم نرم افزاره رشتم و قبلا علاقه ای به سخت افزار نداشتم واسه همین رفتم نرم ، ولی سخت افزار تو کشور ما خیلی بیشتر بدردت میخوره ;) با اینکه خیلی درساشون تفاوتی نداره اما سخت افزار بازار کار و ... اش بهتره .
ولی در کل زیاد رو سیستم آموزشی حساب نکن :oops: من به شخصه از سیستم آموزشی کشور متنفرم بخصوص دانشگاه آزاد ، فکرشو بکن رشته دندون پزشکی ریاضی 2 و معادلات دارن مثه ما o_O:rolleyes: قراره اینا انتگرال دو گانه از دهن مردم بگیرن ؟:general112::)

راستی چارت رشته ها رو میتونی از اینجا دانلود کنی :
http://azad.ac.ir/?siteid=1&siteid=1&siteid=20&pageid=447

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
البته سخت افزار به معناى واقعى از تركيب دو رشته الكترونيك و نرم افزار به دست نمياد.
اضافه ميكنم يك فارغ تحصيل سخت افزار براى ادامه تحصيل در ايران فقط يك انتخاب داره و اون فوق ليسانس رشته معمارى كامپيوتر هستش.كه اصل سخت افزار اونه.
تو دانشگاه هم يك سرى دروس مثل ريزپردازنده ١ و ٢ ارائه ميشه كه خاص سخت افزاره. برقى ها مفاهيمى مثل سيستم عامل و رابطه اون با سخت افزار رو نميخونن.
بله درسته.الان اون توضیحاتی هم که برای برق دادم. کامل نیست اما به ادم یه دید کلی میده.
برای یه بچه دبیرستانی نیازی نیست این همه توضیح داد فقط یه دید کلی بسه دی

send from 1100

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اتفاقا به نظرم اطلاعات هر چه بيشتر باشه بهتره.به هر حال داره براى آينده و زندگيش تصميم ميگيره.
يه نكته ديگه كه جواب دوستمون MNE ميگم اينكه اتفاقا بازار كار سخت افزار در ايران نسبت به نرم افزار كم تره. دوستان سخت افزارى من الان يا دنبال شبكه هستن يا دنبال يادگيرى دروس پايگاه داده و... براى كاريابى و يا تصميم دارن ارشد نرم افزار شركت كنن. اصلا شما صفحه كاريابى همشهرى رو باز كنى قسمت كامپيوتر رو ببينى همش متخصص شبكه و برنامه نويس و... ميخوان.
و قسمت مهندس برق رو كه نگاه كنى دروسى هستش كه سخت افزاريا خوندن و مثلا برنامه نويس ARM و AVR و FPGaميخوان. در حقيقت حس ميكنم كارفرما ها تو ايران زمينه كارى سخت افزار رو نميشناسن.
دوم اينكه كار بعنوان طراح سخت افزار و تراشه در ايران براى آدمهاى معمولى به نظرم ممكن نمياد.البته زياد هم دنبالش نرفتم ببينم وجود داره يا نه.[emoji53]

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
بله درسته.الان اون توضیحاتی هم که برای برق دادم. کامل نیست اما به ادم یه دید کلی میده.
برای یه بچه دبیرستانی نیازی نیست این همه توضیح داد فقط یه دید کلی بسه دی

send from 1100
يه سوال برقى ها درس vlsi دارن؟؟

codin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشین
من و یه سری از دوستامون داریم یک گروه برای تدریس خصوصی برنامه نویسی و دروس دانشگاه( مقطع لیسانس) مهندسی کامپیوتر و ایتی میزنیم.اما شدیدا تو این فکریم که این طرح اصلا میگیره یا اتلاف وقت و هزینه برامون داره؟دوستان نظر شما چیه؟اصلا از دانشکده خودتون میشه بگین به نظرتون استقبال میکنن؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام خسته نباشین
من و یه سری از دوستامون داریم یک گروه برای تدریس خصوصی برنامه نویسی و دروس دانشگاه( مقطع لیسانس) مهندسی کامپیوتر و ایتی میزنیم.اما شدیدا تو این فکریم که این طرح اصلا میگیره یا اتلاف وقت و هزینه برامون داره؟دوستان نظر شما چیه؟اصلا از دانشکده خودتون میشه بگین به نظرتون استقبال میکنن؟
سلام
وقت خودتونو حروم نکنین.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
يه سوال برقى ها درس vlsi دارن؟؟
اول بگو این چیه :Dتا بشت بگم
اما میدونم نداریم ولی تو ارشد الکترونیک یه چیزی داریم نمیدونم VHDLبود یا VLSIبود یا شایدمHDMI:general304:

کلا اینایی که گفتم رو توضیح بدی خوبه البت فک کنم یه بار غرغر توضیح داده بود.
شما fpga تو دوره لیسانس میخونید؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
کلا زدی فاز منفی ها
کلا محیط جالبیه اینجا! اگه بگم خوبه یه سریا میگن.............
اگه بگم خوب نیست دوباره یه سریا میگن...............
به هرحال من نظرمو گفتم

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام خسته نباشین

دانشگاه دولتی بهتر جواب میده
خیلی ها اینجا فقط برای مدرک گرفتن میان.دنبال یاد گیری نیستن.

کلا محیط جالبیه اینجا! اگه بگم خوبه یه سریا میگن.............
اگه بگم خوب نیست دوباره یه سریا میگن...............
به هرحال من نظرمو گفتم

همه جا همینه :دی
اخه یکی دو جا دیگه هم این اواخر دیدم نظرت کمی منفی بود

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
همه جا همینه :دی
اخه یکی دو جا دیگه هم این اواخر دیدم نظرت کمی منفی بود
:general304:تو از اون دسته داورایی که اگه یدونه برای این تیم پنالتی یا اخراجی گرفتی،دنبال یه موقعیتی که برای اون تیمم بگیری
الان یادم نیست که چی بوده که من منفی گفتم
اما اگه الان شما بخای مزدوج بشی من نظر مثبت میدم ها:pشک نکن!

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اول بگو این چیه :Dتا بشت بگم
اما میدونم نداریم ولی تو ارشد الکترونیک یه چیزی داریم نمیدونم VHDLبود یا VLSIبود یا شایدمHDMI:general304:

کلا اینایی که گفتم رو توضیح بدی خوبه البت فک کنم یه بار غرغر توضیح داده بود.
شما fpga تو دوره لیسانس میخونید؟
  • vlsi اصول طراحی تراشه ها با مقیاس بسیار بالا رو بحث میکنه.یعنی همونطور که توی اسمش هست مدارهای مجتمع در مقیاس بسیار بالا.(very large scale integrated circuit).یه سه واحدی vlsi داشتیم.
  • vhdl یه زبان توصیف برای سخت افزار و مدارهای دیجیتاله که قابلیت شبیه سازی هم داره.یه چیزی شبیه همون rtl که تو معماری میخونیم ولی این به زبان های برنامه نویسی سطح بالا شبیهه. ما یه سه واحدی اختیاری طراحی خودکار مدارهای دیجیتال داشتیم که زبان VHDL رو بهمون گفتن.verilog هم یه زبان دیگه برای اینکاره.تراشه های fpga رو با همینا برنامه ریزی میکنن.
  • HDML هم من وارد نیستم.مال حوزه نرم افزاره.:general406:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
:general304:تو از اون دسته داورایی که اگه یدونه برای این تیم پنالتی یا اخراجی گرفتی،دنبال یه موقعیتی که برای اون تیمم بگیری
الان یادم نیست که چی بوده که من منفی گفتم
اما اگه الان شما بخای مزدوج بشی من نظر مثبت میدم ها:pشک نکن!
=)))
من از اوون دسته داوراییم که حوصله داوری نداره الکی همه رو اخراج میکنه (مثل خیلی از اساتید دانشگاه که بد اموزی داشتن :دی)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
  • vlsi اصول طراحی تراشه ها با مقیاس بسیار بالا رو بحث میکنه.یعنی همونطور که توی اسمش هست مدارهای مجتمع در مقیاس بسیار بالا.(very large scale integrated circuit).یه سه واحدی vlsi داشتیم.
  • vhdl یه زبان توصیف برای سخت افزار و مدارهای دیجیتاله که قابلیت شبیه سازی هم داره.یه چیزی شبیه همون rtl که تو معماری میخونیم ولی این به زبان های برنامه نویسی سطح بالا شبیهه. ما یه سه واحدی اختیاری طراحی خودکار مدارهای دیجیتال داشتیم که زبان VHDL رو بهمون گفتن.verilog هم یه زبان دیگه برای اینکاره.تراشه های fpga رو با همینا برنامه ریزی میکنن.
  • HDML هم من وارد نیستم.مال حوزه نرم افزاره.:general406:
الان چارتو دیدم دوتای اول برای ارشده سومی هم HDMIیه نوع کابل بود:D

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوستان چه خبر ؟ اوضاع چطوره ؟