• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها کمک! چون قبلا یه بار اینجا صحبتشو کردیم اخر به نتایجی رسیدیم که من یادم نیست:(
من یه پروژه ای رو که قبلا یه نفر ساخته بود ونمرشو گرفته بود وبعدش ترکیده بود واین حرفا..
گرفتم وزندش کردم واز روز اولشم بهتر وچند نفری به عنوان پروژه بردن(البت از هرکدوم مبلغ دریافت شد:general707:)
حالا یکی گیر داده تحلیل مدار و...
من بایت این پول جدا گرفتم اما چون خیلی چونه زد حال ندارم بنویسم.:Dاز تو نت دقیقا همون چیزایی که میخواستم بنویسم رو پیدا کردم اما هیف پی دی افه
پس یه مبدل پی دی اف به ورد میخوام که بدرد بخوره وسرش به تنش بیرزه .اگه متنو به هم میریزه عیب نداره اما بریده بریده نکنه کلماتو! متنم مخلوط فارسی وانگلیسیه.فارسیو کامل برگردونه بسه خودم بقیشو ویرایش میکنم
این سه تام متحان کردم یکی از یکی دیگه اشغال تر!
Able2Doc Professional 7
Xilisoft PDF to Word Converter 1.0.2
PDF OCR 4.2

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بچه ها کمک! چون قبلا یه بار اینجا صحبتشو کردیم اخر به نتایجی رسیدیم که من یادم نیست:(
من یه پروژه ای رو که قبلا یه نفر ساخته بود ونمرشو گرفته بود وبعدش ترکیده بود واین حرفا..
گرفتم وزندش کردم واز روز اولشم بهتر وچند نفری به عنوان پروژه بردن(البت از هرکدوم مبلغ دریافت شد:general707:)
من بایت این پول جدا گرفتم اما چون خیلی چونه زد حال ندارم بنویسم.:Dاز تو نت دقیقا همون چیزایی که میخواستم بنویسم رو پیدا کردم اما هیف پی دی افه
پس یه مبدل پی دی اف به ورد میخوام که بدرد بخوره وسرش به تنش بیرزه .اگه متنو به هم میریزه عیب نداره اما بریده بریده نکنه کلماتو! متنم مخلوط فارسی وانگلیسیه.فارسیو کامل برگردونه بسه خودم بقیشو ویرایش میکنم
Able2Doc Professional 7
PDF OCR 4.2

PDF OCR خرابه؟پس پاکش کنم :دی
با خود ورد 2013چرا بازش نمیکنی؟

یه سایت هایی هم هست انلاین این کارو میکنن تمیزه نسبتا کارشون.فارسی و تست نکردم بدونم :دی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
يه نكته ديگه كه جواب دوستمون MNE ميگم اينكه اتفاقا بازار كار سخت افزار در ايران نسبت به نرم افزار كم تره. دوستان سخت افزارى من الان يا دنبال شبكه هستن يا دنبال يادگيرى دروس پايگاه داده و... براى كاريابى و يا تصميم دارن ارشد نرم افزار شركت كنن. اصلا شما صفحه كاريابى همشهرى رو باز كنى قسمت كامپيوتر رو ببينى همش متخصص شبكه و برنامه نويس و... ميخوان.
و قسمت مهندس برق رو كه نگاه كنى دروسى هستش كه سخت افزاريا خوندن و مثلا برنامه نويس ARM و AVR و FPGaميخوان. در حقيقت حس ميكنم كارفرما ها تو ايران زمينه كارى سخت افزار رو نميشناسن.
دوم اينكه كار بعنوان طراح سخت افزار و تراشه در ايران براى آدمهاى معمولى به نظرم ممكن نمياد.البته زياد هم دنبالش نرفتم ببينم وجود داره يا نه.[emoji53]
شبکه مخصوص نرم افزاریا نیست ، یه تخصصه که هم نرم ها میتونن هم سخت ها ؛ مثه برنامه نویسی که سخت ها هم میخونن دیگه . همشهری اینا معمولا کارای دم دستی و ... گیر میاد واسه نرم افزاریا . ولی جاهای درست و حسابی اگه بخوای استخدام بشی معمولا سخت افزار رو بیشتر میگیرن البته اگه دانشگاه آزاد بگیرن ;)
الان برنامه نویسی دیگه هر کسی دسترسی به نت داره میره یاد میگیره انقدر دست تو کامپیوتر و وب و اینا زیاد شده من که هیچ امیدی ندارم چند سال دیگه بازار کاری باشه واسمون و فکر میکنم سخت افزاریا بهتر باشه واسشون .
البته من زیاد تو این زمینه بازار کار و اینا تحقیق و بررسی نکردم بیشتر نظراتم حاصل شنیده ها و صحبت اطرافیام بوده ولی پیش هر کسی این صحبتا رو داشتیم اینجوری بود حتی بوده کسی که میخواست منو ببره تو جایی مشغول کنه آخرش گفت راستی سختی یا نرم گفتم نرم گفت سخت میخوایم :):rolleyes:

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
منم نگفتم شبكه مخصوص نرم يا سخته. كلا تخصصيه كه اينجا تو دانشگاه به دست نمياد.
تو زمينه طراحى سيستم و مثلا دستگاههاى embedded كار هست. البته يه سرى تخصص هست كه فارغ تحصيل سخت افزار خودش بايد بره دنبالش. كه ديگه يه مقدار بين رشته اى تر ميشه.مثل BMS
يه فرد بى آشنا از توى همشهرى ميره كار ميبينه.[emoji22]
ميتونم بپرسم كجا ميخواستى برى كه سخت افزار ميخواستن؟؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
منم نگفتم شبكه مخصوص نرم يا سخته. كلا تخصصيه كه اينجا تو دانشگاه به دست نمياد.
تو زمينه طراحى سيستم و مثلا دستگاههاى embedded كار هست. البته يه سرى تخصص هست كه فارغ تحصيل سخت افزار خودش بايد بره دنبالش. كه ديگه يه مقدار بين رشته اى تر ميشه.مثل BMS
يه فرد بى آشنا از توى همشهرى ميره كار ميبينه.[emoji22]
ميتونم بپرسم كجا ميخواستى برى كه سخت افزار ميخواستن؟؟
من نمیخواستم برم طرف خودش پیشنهاد داد خودشم اینو گفت . ولی با این اوضاعی که داره پیش میاد خدا میدونه چی میشه ... ! من که خیلی امیدی ندارم :oops:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
از دوستان هر کی ریاضی 2 با محسن شاهرصایی تابسنون برداشته اعلام کنه خیلی واجبه.

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
Able2Doc Professional 7
PDF OCR 4.2
چنین نرم افزاری وجود نداره برای فایل های فارسی!:(چون فونت های اون پی دی افو نداره. اینو کسی داره بهت میگه که نیمی از عمرشو تو این کار گذاشته.:general609:
مخصوصا که فارسی و لاتین با هم باشه!مگه چند صفحه است؟خودت تایپ کن.
اینو هم امتحان کن بعضا جواب داده pdfGrabber،
Adobe Acrobat XI Pro نرم افزار قویه بیشتر برای ویرایش متن.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
چنین نرم افزاری وجود نداره برای فایل های فارسی!:(چون فونت های اون پی دی افو نداره. اینو کسی داره بهت میگه که نیمی از عمرشو تو این کار گذاشته.:general609:
مخصوصا که فارسی و لاتین با هم باشه!مگه چند صفحه است؟خودت تایپ کن.
اینو هم امتحان کن بعضا جواب داده pdfGrabber،
Adobe Acrobat XI Pro نرم افزار قویه بیشتر برای ویرایش متن.
بنده هم نیمی از عمرم رو پای این کار گذاشتم وبالغ بر245678921345برنامه رو تست کردم:D(عدد رو چرا نمیخونید؟!)
اون موقع نرم افزاری که فارسی تنها رو برگدونه رو پیدا کردم
نرم افزاری که انگلیسی تنها رو هم برگردونه پیدا کردم
مخلوط جفتشون برگردونه رو پیدا نکردم.البته بود اما متنو میریخت به هم.
اما
.
.بازم اما
.
.
.
من قرار بود 3 شنبه تحویل بدم اما راهشو پیدا کردم وشنبه اماده شد ودیروزم فرستادم رفت
حالا با چه نرم افزاری و چه طور؟بماند!:cool:
شنیدید میگن احراد یا راهی خواهد یافت یا میاد تو این تاپیک مطرح میکنه تا راهی یافته بشه اگه نشد میگه جهنم:general304:

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
بنده هم نیمی از عمرم رو پای این کار گذاشتم وبالغ بر245678921345برنامه رو تست کردم:D(عدد رو چرا نمیخونید؟!)
اون موقع نرم افزاری که فارسی تنها رو برگدونه رو پیدا کردم
نرم افزاری که انگلیسی تنها رو هم برگردونه پیدا کردم
مخلوط جفتشون برگردونه رو پیدا نکردم.البته بود اما متنو میریخت به هم.
اما
.
.بازم اما
.
.
.
من قرار بود 3 شنبه تحویل بدم اما راهشو پیدا کردم وشنبه اماده شد ودیروزم فرستادم رفت
حالا با چه نرم افزاری و چه طور؟بماند!:cool:
شنیدید میگن احراد یا راهی خواهد یافت یا میاد تو این تاپیک مطرح میکنه تا راهی یافته بشه اگه نشد میگه جهنم:general304:
خوب راهشو به ما هم بگو نصف دیگه عمرمونو نذاریم پاش!بذاریم پای درس حداقل;)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
تو این هوای داغ فکر میکردم فقط من قاطی ام:cool:
اینجا اومدم دیدم الکس پاچه میگیره :general211:یکی دیگه HDMI رو فرو کرده تو VLSI اصن وضع داغون :eek:
چن روز دیگم امتحانا شروع میشه معماری کتیرو چیکارش کنم :general208::general208::general208::general208:
خدایا...هیچی ولش کن:general705:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تو تقویم آموزشی زده :
تاريخ شروع امتحانات : 01/06/1393 لغايت: 09/06/1393
اون موقع خبر داری که اموزش وکادر اداری کرکره مغازشونو میدن به کار ارباب رجوع رسیدگی کنن یا نه؟
توی ایام امتحانات ترمای عادی حدود نیم ساعت میومدن
الان طبیعتا تعداد بچه ها ودروس کمه نیاز به همشون نیست

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اون موقع خبر داری که اموزش وکادر اداری کرکره مغازشونو میدن به کار ارباب رجوع رسیدگی کنن یا نه؟
توی ایام امتحانات ترمای عادی حدود نیم ساعت میومدن
الان طبیعتا تعداد بچه ها ودروس کمه نیاز به همشون نیست
نه متاسفانه خبر ندارم ...

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان تو زمینه مشروطیت کی اطلاعات داره چند تا سوال داشتم؟

som20

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان،من دو ترم پیش درس پایگاه داده برداشتم که حذف کردم و بعد ترم بعدش درس پایگاه و آزپایگاه را با هم همنیاز کردم،ولی بازم درس پایگاهو حذف کردم و فقط آز پایگاهو پاس کردم،آیا این ترم نمره آز پایگاه من حذف میشه؟؟؟؟؟؟

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام دوستان،من دو ترم پیش درس پایگاه داده برداشتم که حذف کردم و بعد ترم بعدش درس پایگاه و آزپایگاه را با هم همنیاز کردم،ولی بازم درس پایگاهو حذف کردم و فقط آز پایگاهو پاس کردم،آیا این ترم نمره آز پایگاه من حذف میشه؟؟؟؟؟؟
یه ترم میمونه طبق قوانین
ولی من شنیدم تا زمانی که درس و بر میدارین حذف نمیکنن.
خراب کاری کردی؟ بگو بینم :)

بالا