lordesiah
Registered User
اینا به خودشون دو تا گل زدن کجای کاری؟!!توی اینرول زده شروع انتخاب واحد 10 ام توی پی دی اف که اینجا گذاشتن زده 16 ام .
اینا با خودشون چندچندن
اینا به خودشون دو تا گل زدن کجای کاری؟!!توی اینرول زده شروع انتخاب واحد 10 ام توی پی دی اف که اینجا گذاشتن زده 16 ام .
اینا با خودشون چندچندن
شروع انتخاب واحد : 10/04/1393 :general707: لغايت:16/04/1393توی اینرول زده شروع انتخاب واحد 10 ام توی پی دی اف که اینجا گذاشتن زده 16 ام .
اینا با خودشون چندچندن
اِ راست می گیشروع انتخاب واحد : 10/04/1393 :general707: لغايت:16/04/1393
چقد هولی، بزار تابستون تموم شه بعد
سلامسلام دوستان یه سوال داشتم. دانشجوهای مشروطی علاوه بر 14 واحد چه درسایی رو میتونن بردارن؟
امور مالیبچه ها یه سوال
این امور مالی بود یا نمیدونم حسابداری همونی که توی طبقه سوم هستش ودوتا زن نشستن.
اولا بگید اسمش چی چی بود
دوما کسی شمارشونو داره؟
تو سایت فنی قبلا یه جا شمارشون بود حالا نمیتونم پیداش کنم.
دادا این که فقط اموزش رو داره وحرفی از امور مالی نزده
برای من میزنه :آغاز مرحله درخواست وام کوتاه مدت (تقسیط) برای ثبت نام نیمسال اول 1394-1393
http://azad.ac.ir/?siteid=87&pageid=710&newsview=7583
میخوای با دانشکده تماس بگیر بعد وصل کنن به امور مالی یا....دادا این که فقط اموزش رو داره وحرفی از امور مالی نزده
برا منم همین پیغام رو میده شاید بخاطر بدهی باشه (مبلغی که توی قسمت پرداخت اینترنتی شهریه و جود داره ) بزا بقیه بچه ها بیان اعلام کنن ببینیم کسی تونسته تقسیط انجام بده یا نه.برای من میزنه :
براي شما وامي كه بتوانيد انتخاب كنيد وجود ندارد. اگر وام را قبلاً ثبت نموده ايد امکان ثبت مجدد وجود ندارد و مي توانيد آنرا در ليست وامهاي ثبت شده خود مشاهده نمائيد.
چرا ؟؟ چکار کنم ؟؟
مال من بدهی داره ولی مال ترم تابستون که برنداشتم ...برا منم همین پیغام رو میده شاید بخاطر بدهی باشه (مبلغی که توی قسمت پرداخت اینترنتی شهریه و جود داره ) بزا بقیه بچه ها بیان اعلام کنن ببینیم کسی تونسته تقسیط انجام بده یا نه.
حالا شماره دانشکده رو بدهمیخوای با دانشکده تماس بگیر بعد وصل کنن به امور مالی یا....
.
33722831-5حالا شماره دانشکده رو بده![]()