تا جایی که من شنیدم سمت کی نژاد نری بهتره بخصوص اگر دنبال نمره هستی. البته اینا شنیده هاسدرس پیشرفته با کدام استاد می تونم نمره خوب بگیرم ؟ کی نژاد یا پیرنیا ؟
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
تاريخ شروع انتخاب واحد : 16/06/1393 لغايت: 23/06/1393آقا بالاخره زمان بندی انتخاب واحد کیه؟
شروع شده؟
آقا بالاخره زمان بندی انتخاب واحد کیه؟
شروع شده؟
سلام
کسی میدونه چجوری میشه کلاس تداخلی برداشت؟ اصلا امکانش هست؟
فکر نکنم ... اگه میخواستن اینکارو کنن تو برنامشون یه درصد خطایی میذاشتناگر چند صدم کم داشته باشی می شه انتخاب واحد رو روز اول باز کرد ؟منظورم اینه با گروهی جایی صحبت کرد
شما چون ترم اخر هستی هر وقت بری رو چششون جا داری.کارتو راه میندازن.البته اگه کلاس خاصی مد نظرته بهتره تو ایام انتخاب واحد مراجعه کنی.من ترم آخر هستم، 2تا از دروس عمومیم مونده.
از اونجایی که نمیشه 2تا عمومی رو با هم برداشت برای گرفتن مجوز کی و چطور باید اقدام کنم؟ قبل از روز انتخاب واحد باید باشه؟
تقوی و فراز کیش خوبن، ستاری درس نمیده به هیچ وجه اما نمره میده، پیر مرادیانم اطلاعات ندارمکسی میدونه مدار الکترونیکی چه استادی خوبه؟ ستاری، پیرمرادیان، تقوی لاریجانی، فرازکیش. کدوم بهتره؟
خیلی ممنون.
هر ترم هرچی در میاریم میریزیم توی شکم این دانشگاه آخرشم مینویسه فلان قدر بدهکاری .اطلاعیه مهم امور مالی در خصوص افزایش شهریه نیمسال اول 94-93
به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند ، با عنایت به بخشنامه شماره 77/58383 مورخ 93/6/11 ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی ، مقرر گردید شهریه سال تحصیلی 94-93 با افزایش نرخ 15% برای کلیه دانشجویان ورودی جدید و دانشجویان در حال تحصیل اعمال شود.
تهران جنوب هم همینه ؟
این جا داشتن رو چشمشون اونقدری هست که برام کلاس تداخلی هم بردارن آیا؟
روشی که bghad1 لطف کردن گفتن (در مورد سیستم) عملیه؟ کسی امتحان کرده؟ بعدا به مشکل برنمیخورم؟
مرسی Ahrad جان. حالا ماکه هردوی این درسارو پاس کردیم راه دیگه ای نداره درسایی مثل اندیشه یا انقلاب برداریم؟!!سلام
دو درس وصایا وقران
بله!اگه واقعا حساب کنه واحداتو وببینه ترم اخر هستی وهیچ کاری نمیشه کرد جز تداخلی بهت میده.نمونه بارزش خودم.بچه ها شاید یادشون باشه.این جا داشتن رو چشمشون اونقدری هست که برام کلاس تداخلی هم بردارن آیا؟
روشی که bghad1 لطف کردن گفتن (در مورد سیستم) عملیه؟ کسی امتحان کرده؟ بعدا به مشکل برنمیخورم؟
من چقدر این کلمه رو دوست دارمیعنی هرکی اینو میگه نمیزارم ناامید از پیشم برهاما چه کنم که اینجا کار دیگه ای نه ازدست من بلکه از دست کس دیگه ای هم بر نمیادمرسی Ahrad جان. حالا ماکه هردوی این درسارو پاس کردیم راه دیگه ای نداره درسایی مثل اندیشه یا انقلاب برداریم؟!!