plamber
Registered User
- نوشتهها
- 415
- لایکها
- 479
صبر کن ظرفیت میدن تازه روز دوم انتخاب واحدهگوهری ظرفیت نداره متاسفانه
صبر کن ظرفیت میدن تازه روز دوم انتخاب واحدهگوهری ظرفیت نداره متاسفانه
دستت درد نکنه دل جوونی رو شاد کردی. من این 2تا رو پاس شم خداوکیلی شیرینی محفوظه
الآن فقط نمیدونم آز مدار1 رو با جباری برداشتم در چه حد خبط بزرگی کردم. انتخاب دیگه هم ندارم البته باید یطوری واحد پر میکردم :general208: خداییش این ترم کلن بد ارائه دادن.
ذاکری درس دادنش خوبه نمره خودتم میدهمنم تائیید میکنم حرف شمارو اما بازم خانم ها دل رحم ترن.
با فرناز چی داشتی؟
مرسی لرد. جا داشت تهش مینوشتی ستاد روحیه دهی به دانشجویان :general107:بنظر منم مشکل برنامت جباریه ... ولی چاره ای نداری باهاش میسازی
میخوام محاسبات با فرناز فرشاد مقدم بردارم آیا تائیید میکنی؟ذاکری درس دادنش خوبه نمره خودتم میده
من محاسبات ندارم با این استاد هم اصلا نداشتم ... نمیتونم تایید کنم الان که رد شدی انتخاب میکنی ؟؟میخوام محاسبات با فرناز فرشاد مقدم بردارم آیا تائیید میکنی؟
مرسی لرد. جا داشت تهش مینوشتی ستاد روحیه دهی به دانشجویان :general107:
هادی عالیه........جباری فقط سر کلاساش برو یه گزارش الکیم بهش بده زیر 16 نمیشیبرا من شد این، چطوره:
جلیلی بهتره ولی امکان داره امتحانشو تشریحی بگیره که واسه تاریخ تحلیلی ناجور میشه گوهری خیلی بهتره...........جلیلی شانی و علیرضا سلیمی برای تاریخ تحلیلی چطورند؟
نجفی و عباسی برای انقلاب؟
صبر کن ظرفیت میدن تازه روز دوم انتخاب واحده
بلهبرای ظرفیت دادن با کجا باید تماس گرفت؟ گروه؟
با جودکی بردار -بدنسازیسلام دوستان
ببخشید برای تربیت بدنی 2 کی خوبه ؟
فوتبال نمیخوام باشه ، یا بدنسازی یا تنیس باشه
میشه یه استاد بهم معرفی کنید و کد ها رو هم بگید چطوری ؟
دمت گرم ، نمره چطوری میده ؟ خودت چند شدی ؟ سخت نمیگیره داداش ؟با جودکی بردار -بدنسازی
نمره خوب میده و اذیت نداره-رفیقم 19 باهم میرفتیم-دمت گرم ، نمره چطوری میده ؟ خودت چند شدی ؟ سخت نمیگیره داداش ؟
نه دمت گرم فقط تشکر کردم. کلن آدم باحالی بود 2-3 جلسه ای که سر کلاسش رفتم، ولی یبار پشت سرش رفتم تو دیگه راه نداد خاطره بد موند برامروحیه دادم دیگه گفتم باهاش میسازی ... اینطور که شنیدم استاد بدی نیست فقط خیلی از ما نرم افزاریا خوشش نمیاد
خیلی هم "نکبت" میگه ... واسه مدار 1 کمتر کسیو دیده بودم باهاش افتاده باشه
آزمایشگاه که دیگه رله است دانشجو خودشه و خودش
دمت گرم. ایرج چطوریه مثلا سر کلاس انگلیسی حرف میزنه؟ بعد انگلیسی جوابشو بدی لج میکنه؟ کلن انگلیسی بلدم اگه قلقی داره بگید راهی داره یه نمره درست درمون بگیرم یه ترم مشروط نشم :general304:هادی عالیه........جباری فقط سر کلاساش برو یه گزارش الکیم بهش بده زیر 16 نمیشی
رفیعی میگن بد نیست ...طاهریم که دوستان میگن خوبه
فراهانی عالی ........فقط ایرجو اگه کلن آدم حساب نکنی میندازه به آقایونم زیاد خوب نمره نمیده در کل چاره دیگه ای نیست
آره خیلی از کلاسا با اینکه ظرفیت داره و کلاس پر هستم ننوشته، ولی موقع انتخاب واحد نمیاد تو لیست که بشه برداشت. قبلن وضعیتشو میکردن رو کلاس پر که برا روزهای بعدی نگه دارن.بچه ها چرا مشاهده کلاس برخی دروس کلاس هیچی نمیاره ؟ مثلا عمومی ها حتی یدونه هم کلاس نیست ولی یه سری دیگه رو میاره !!
خیلی عجیبه . برا شمام اینجوریه؟
آره خیلی از کلاسا با اینکه ظرفیت داره و کلاس پر هستم ننوشته، ولی موقع انتخاب واحد نمیاد تو لیست که بشه برداشت. قبلن وضعیتشو میکردن رو کلاس پر که برا روزهای بعدی نگه دارن.
نه از بروزر نیست. من با IE و کروم تست کردم همینه.به نظر مرور گر هم مشکل داره.چون کلا کلاس انتخاب میکنم نمیاد هیچی
از چه مرورگری استفاده کنم بدون مشکل باشه؟
نه از بروزر نیست. من با IE و کروم تست کردم همینه.