این دی نیم او گاد. ای ام بک.کلی حرف داشتم وحال ندارم بنویسیم.
اما پستاتون رو خوندم ویک جا جواب میدم
-توی تقسیط شهریه مبلغ رو میشه دستی تغییر داد اما 100 درصد مطمن باشید از اون چیزی که هست بیشتر نمیشه.یعنی اون مبلغ حداکثره واگه زیاد ور برید.مبلغ کمتر مقدار دهی خواهد وهیچ کس هم براتون کاری نمیتونه بکنه!نمونشم یه بچه ارشد چون شهریه اونا2 تومنی میشه تقسیطشون احتمالا باید حدود 1 تومن بشه!پیش خودش اومده بود زرنگی کنه مبلغش رو تغییر داده بود وبراش مبلغ 100 هزار تومن تایید شده بود ومثل اون حیونه پشیمون بود.
-تکش تو هم اگه کاردانی تنظیم برداشتی دیگه نمیخواد برداری(مگه از تنظیم دراومده باشی
) اگه مدرک کاردانیت هم اورده باشی توی اینرول تطبیق میخوره ومیتونی ببینی.
-تکش به تاریخ امتحانات توجه کردی؟ دقیقا شده انتخاب واحد من البته من برای ترم اولم این کارو کرده بودم!!
ریاضی 2 امروز فردا صنعتی وپس فردا دیفرانسیل!!!!حالا بماند که دو دوتا توی یه روز برداشتی.اینو شاید درست کنی
-برای تربیت بدنی اولویت رو بدید بهبدنسازی بعد تنیس
-برای تنیس روی میز حمید طباطبایی دوستم داشت میگفت بد نیست.
-جباری توی ازمایشگاه کسی رو نمیندازه وناراحت میشه وغصش میگیره اگه کسی حذف کنه! اگه معمولی باشید براتون بد نمیگذره.گرچه بماند سر از کنترل 10 کیلو من اب کردم.اما اینم بگم هرچی بشید بیشتر بهتون میده! اینطور بگم یه استاد با وجدانیه اما خب معایبی هم داره!
-شهریه هم زیاد شد؟15 درصد؟ناراحتید؟ فدای سرم
از ماست که برماست! اون ترمی که منم بودم ویکمی زیاد کردن یادتونه من اینجا گفتم اما چون مبلغش کم بود.تره هم برا حرفم خورد نکردید!حالا حقتونه!
اول یه ذره اضافه کردن دیدن نه خیالی نیست گفتن زیاد ترش بکنیم بازم خیالی نیست!حالا شاید ترم بعد هم دوباره......
-اگه همون دفعه قبلی هرکی میزدید.ماشینی اتیش میزدید.خود سوزی میکردید .خیابون دم دانشگاهو میبستید
الان بهتون شیر وکیک هم میدادن!
-درباره بهناز فرنام:تنها استاد خانومی بود که توی کل عمرم برداشتم .اونم محاسبات عددی بود.کلی هم در زمان انتخاب واحد تلاش کردم که تغییری بدم اما هر طوری میچیدم فقط کلاسای ایشون خالی بود!
خیلی استاد باهوشیه.قبلا دربارش نوشتم اگه برگردم با تمام کمال باز با ایشون کلاس میگیرم .بین گروه ریاضی که یکی از یکی اشغال تر بود این خانوم طلا بود وبه غول مجری کشتی این خانوم ،خانومی میکرد
-چرا کلاسی که هست اما توی مساهده کلاسا نمیاره؟این کلاسا رزرو شدن ومعمولا عمومین اگه همه اون کلاسا پرشن یکی یکی اینا باز میشن واگه نه که هیچی
حرومتون حرومتون حرومتون.دو انگشتی این همرو براتون تایپ کردم اما امیدوارم به دردتون خورده باشه ودیر نشده باشه.
بچه ها من این چند روز سرم شلوغ بود ودنبال کارای فارغ التحصیلیم بود وبرگه فراغت از تحصیلم رو هم گرفتم ونامه از اداره مشمولینم گرفتم!
چرا میخندی؟ زهر مار خندیدن نداره که!حالا که میخندی منم میخدم
:general304::general404::general707:
عملا من دیگه اونجا دانشجو نیستم از مراحل فارغ التحصیلی و اینا هم انشاالله اگه عمری باشه ودل مشغولیام کم بشه براتون مینویسم البته اگه اینجا بنویسم احتمالا بعد مدتی بره زیر وخاک بخوره
فدایی دارید همتون
امضا احراد