برای ما 8 صبح تا 8 صبح فرداش !اولین و آخرین ساعت انتخاب واحد چنده مثلا مال من 9 صبحه قبلشم هست؟
من با مالکی فرد ترم پیش دیفرانسیل داشتم.خوب درس میده . یه میان ترم آسون گرفت. یه تحقیق آسون 1 نمره ای میده خودش هم میگفت هر کی 6 بگیره من بهش 10 میدم. ترم پیش امتحان معادلات سخت بود من باهاش شدم 12 . خودم به خاطر درس دادن خوبش باهاش محاسبات عددی برداشتم.آقا کسی این دوتا بنده خدارو نمیشناسه یه نظری بده؟!!! الان تو شرایطی هستم که منتظرم یه نفر یکیشونو تایید کنه باش بردارم!
اینقد دست دست کردی تا وام تقسیط مهلتش تموم شد (معمولا از زمان شروع تقسیط حداکثر 3الی 4 روز مهلت ثبت تقسیط هست الان 7 روز از شروعش میگذره و کاری نمیشه کرد باید تمام شهریه رو بریزی برا انتخاب واحد )کمک کنید
دوستان من الان اومدم درخواست تقسیط شهریه بدم زده نمیتونید ثبت کنید درحالی که تا چند ساعت پیش که سر زدم میشد ثبت کرد الان که اومدم ثبت کنم و پرداخت کنم زده نمیتونید ثبت کنید چی شد یک دفعه فردا انتخاب واحد دارم کمک کنید.............................
داداش دمت گرم. خانواده ای رو از بلاتکلیفی نجات دادی!من با مالکی فرد ترم پیش دیفرانسیل داشتم.خوب درس میده . یه میان ترم آسون گرفت. یه تحقیق آسون 1 نمره ای میده خودش هم میگفت هر کی 6 بگیره من بهش 10 میدم. ترم پیش امتحان معادلات سخت بود من باهاش شدم 12 . خودم به خاطر درس دادن خوبش باهاش محاسبات عددی برداشتم.
اینقد دست دست کردی تا وام تقسیط مهلتش تموم شد (معمولا از زمان شروع تقسیط حداکثر 3الی 4 روز مهلت ثبت تقسیط هست الان 7 روز از شروعش میگذره و کاری نمیشه کرد باید تمام شهریه رو بریزی برا انتخاب واحد )
فکر نکن درست بشه یا دانشگاه برات کاری کنه چون میگه توی زمانش باید مراجعه می کردی ...ای بدبختی
صبح درست نمیشه؟
کاش ثبت میکردم من فکر میکردم همون موقع که درخواست میدم باید پرداخت کنم
شانس نداریم تا چند ساعت پیش باز بود
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
فکر نکن درست بشه یا دانشگاه برات کاری کنه چون میگه توی زمانش باید مراجعه می کردی ...
به فکر تهیه پول باش سریع تر ...
معادلات با طاهری بردار - انقلاب با باقری یا عباسیدوستان چطورن؟
مدار 1 ................................. محمد مهدی جباری
الکترومغناطیس .................. نسرین امیری
ریاضی مهندسی .............. محمد ارغند
معادلات ............................... حمید صفدری
انقلاب اسلامی .................. محمد حسین نجفی
ریاضی مهندسی با ارغند برندار دوستم ترم پیش باهاش داشت و اصلا راضی نبوددوستان چطورن؟
مدار 1 ................................. محمد مهدی جباری
الکترومغناطیس .................. نسرین امیری
ریاضی مهندسی .............. محمد ارغند
معادلات ............................... حمید صفدری
انقلاب اسلامی .................. محمد حسین نجفی
بین بد و بدتر گیر افتادی پس بد رو انتخاب کن خورشیدوند برداردوستان عجله ای لطفا جواب بدید!
بین خورشیدوند و مسعودی برای استاتیک کدوم بهتره؟