• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
جنوب فقط فنیش قویه / به همین خاطره رتبش 4ه
این جا استادای خیلی خوبی داره مثلا شیدفر/ ولی دانشگاهو دانشجوهاش میسارن ( البته که سخت افزار دانشگاه هم مهمه که tj هیچی نداره) که اکثرا پی چیز دیگن یا اوناییم که ترم 5 6 رو رد کردن ، مجبورن بخونن ولی در اصل آب تو هاون میکوبن/ وقتی هم استادا میبینن این جوریه ، اوناهم شل میشن ( حالا اسمش هرچی میخواد باشه ، البته هنوز هستن کسایی که خیلی محکم میرن جلو ) در نتیجه میشه این ///
ولی باز به قول یکی از اساتید باز این جا واحد جنوبه .
به نظرم هر جا بری خودتی و یه کتاب و یه برگه امتحان پس جایی برو که اون چیزایی رو که خودت نمیتونی انجام بدی و یا نداری ، برات فراهم کرده باشه ///

تهران شمال هم قبلا همه چیش قوی نبود ولی انگار جدیدا قوی شده

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
آره قبول دارم ولی در کل دانشگاه خوبی هست تا حدود یک سال دیگه هم همه دانشکده ها میرن حکیمیه و واقعا هم حکیمیه از لحاظ معماری عالیه خدایی واقعا خوب ساختن
فکر نکنم يه سال دیگه برسن.ساختمون هاش مونده، هنوز توشون تکمیل نشده میرداماد الان خوبیش اینه وسطه شهره . ولی به نظر من اونجا بدی داره که وسط بیابونه. باید ماشین شخصی باشه . ولی خب محیطش بزرگه. معماری داخلیش که پِرت زیاد داره.
معماری میخواین فقط آزاد قزوین. یه دانشکده داشت خیلی شاخ بود. الان یادم نیست ولی خب اونجام سخت میگیرن و مسیرش دوره.
خلاصه پولشو که از ما گرفتن ولی فکر نکنم به ماها برسه.

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
ولی تهران شمال یه سری استاد خوب داره، ولی مدیر گروهش که ماله نرم افزار پیوسته هست سگیه ها :| ولی مثلا مدیر گروه تکنولوژی نرم و آی تی هم خوب هستش. این ماجرائه تهران جنوب هم بگم، یه دوست داشتم میومد اونجا ، اشتباه انتخاب دانشگاه کرد به جای تهران شمال زد جنوب :( ، بدبخت ترم ۱ دیر ثبت نامشون کردن،(ناپیوسته) بعد ۳ جلسه از ترم گذشته بود، میرفت سر کلاس مثلا دیفرانسیل یا گسسته، هیچی نمیفهمید، گروه هم کاری براش نکرد. دیگه سر درس شیوه ارائه یارو گیر داده بود بهش میگفت مقاله ۲۰۱۱ به بعد بیار :| =)) اخرش هم بیخیال شد رفت علمی کاربردی.

بحث عباسپور شد، روانی کم شده بود تو دانشگاه ما، ۲ ترم اومد اینجا بعد شوتش کردن رفت.
همه جا روانی داره ولی خب کم و زیاد داره.
من از اولش وضعیت رو میدونستم که وقتم رو نمیذاشتم تو دانشگاه.
مهم تر اینه قبلش هدفت چیه از اومدن دانشگاه.
اگه اشتباه نکنم این ترم از تهران جنوبم پرتش کردن بیرون.
میانگین بگیریم اینجا از هر 10 نفر 8 تا روانی داره.
من که مقاله هام همه به ساله به لطفه استادا :دی

یعنی اصلا به درد نمیخوره و اومدن کار اشتباهی هست چون همچین همه میگن جنوب آدم فکر میکنه خبریه والا با این تعریفات شما منم پشیمون شدم آخه میخواستم انتقالی بگیرم بیام جنوب یعنی اصلا به درد نمیخوره ؟

اگه هدفت فقط یادگیری تئوریه و معدل پایین و بی امکاناتی و ... برات مهم نیست بیا جنوب در غیر این صورت دورشو خط بکش.نظر من اینه

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر نکنم يه سال دیگه برسن.ساختمون هاش مونده، هنوز توشون تکمیل نشده میرداماد الان خوبیش اینه وسطه شهره . ولی به نظر من اونجا بدی داره که وسط بیابونه. باید ماشین شخصی باشه . ولی خب محیطش بزرگه. معماری داخلیش که پِرت زیاد داره.
معماری میخواین فقط آزاد قزوین. یه دانشکده داشت خیلی شاخ بود. الان یادم نیست ولی خب اونجام سخت میگیرن و مسیرش دوره.
خلاصه پولشو که از ما گرفتن ولی فکر نکنم به ماها برسه.
میرداماد آخه ساختمونش داغونه ولی اونجا خیلی خوبه ساختمونش الان یه ساختمون جدید تکمیل شده حدود یک سال یا دو سال دیگه به نظر من میبرن اونجا همه رو

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه اشتباه نکنم این ترم از تهران جنوبم پرتش کردن بیرون.
میانگین بگیریم اینجا از هر 10 نفر 8 تا روانی داره.
من که مقاله هام همه به ساله به لطفه استادا :دی

اگه هدفت فقط یادگیری تئوریه و معدل پایین و بی امکاناتی و ... برات مهم نیست بیا جنوب در غیر این صورت دورشو خط بکش.نظر من اینه

آخه پس کجا بهتره از جنوب ؟ شمال یا مرکز ؟

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من میخوام بیام جنوب اونم فنیش اما شنیدم میگن هر جا میخواهی برو جنوب نیا اما میگن جنوب خیلی قویه منم بچه درس خونی هستم برای همین میخواستم بیام جنوب یه چیزی یاد بگیرم من الان موندم میترسم بیام جنوب بگم چه غلطی کردم تهران مرکز یا شمال برم چطوره ؟ میخوام یه چیزی یاد بگیرم حقیقتش همه دنبال مدرکن اما من میخوام چیزی یاد بگیرم

Last edited:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اقا از من بشنو اینجا امکانات نیست اداری بد برخورد اساتید مزخرف زیاد و ... فقط بچه های اینجا توشون بامرام کم نیست .حالا تصمیم با خودت

araz93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هشتادی نداریم ؟ من 94 شم دیدم حتی سرشم بالا بوده..........:general206::general304:
من یه چی گفتم حالا شما دیه کشش نده :general401::general404::general307:
ااااا آقا ینی چی کشش نده؟؟؟
مسئله به این مهمی روکه نباید به سادگی ازکنارش بگزریم!
باید راجع بهش بحث وتبادل نظر کنیم تا به نتیجه برسیم. پاک کردن صورت مسئله چیزی رو حل نمیکنه

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این خبر های چرت و پرت رو ول کنید. تنها رتبه بندی که مهمه اونیه که خارج از کشور میدن و بین المللی هست و تازه اونم بر اساس امکانات و تعداد مقاله و سایت و ...
خوبی هم از نظر هر کسی یه چیزه، من خوبی رو تو هتل بودن میبینم:D یکی دیگه دوست داره استاد همه سر فصل ها رو بگه،...
بهترین دانشگاه ایران هم هیچ آش دهن سوزی نیست وقتی تو ۱۰۰ سال پیش گیر کردن.فقط مزیتش اینه پول یامفت نمیده آدم :| و بخواد بره مقداری براش کار راحت تره.
خلاصه خودتون رو خیلی زیاد درگیر نکنید.
عزیز خب رتبه بندی که الکی نمیشه حتما یه چیزی بوده که دانشگاه تهران 100 گرفته از 100 و دانشگاه ها هم بر اساس کیفیت , امکانات , اساتید و ... رده بندی میشن الکی که رتبه بندی نمیکنن حتما یه چیزی بوده که دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اول شده

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
عزیز خب رتبه بندی که الکی نمیشه حتما یه چیزی بوده که دانشگاه تهران 100 گرفته از 100 و دانشگاه ها هم بر اساس کیفیت , امکانات , اساتید و ... رده بندی میشن الکی که رتبه بندی نمیکنن حتما یه چیزی بوده که دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اول شده
خب من حرفی که زدم بر اساس مشاهداتم هست. بعدم شما کی دیدی چیزی اینجا بر اساس منطق باشه. تو همین ازاد ها که میگین آزاد قزوین از نظر استاد-مقالات-امکانات (دیگه هر کی یه بار رفته میدونه چیه، مثلا ۲تا فست فود و استخر و سالن و...داره ) از علوم تحقیقات هم بهتره. ازش در اومدن هم واقعا کار سختیه.
بعد تو این رتبه بندی اومده زیر تهران شمال یا غرب.
شاید باورتون نشه من همین الان ۲ تا درس دارم که انقدر سایتومن مذخرفه طرف گفته لپتاپ بیارین هر جلسه. درس طراحی وب و پایگاه که اختیاری هست به اصطلاح ولی بر اثر کمبود امکانات فقط همین ها ارائه میشه. شبکه ارائه نمیشه.
دست مدیر گروه هم نیست . من نمیدونم این شهریه ۱۷۰۰ این ترم من تو جیب کی رفته مثلا . بعد با این تفاسیر الان تهران شمال شاخه امکاناتش مثلا؟
همین امروز ثبت نام دانشجو های بدون کنکور رشته کارشناسی رباتیک بود. رباتیییییک :| کسی میرداماد اومده باشه دیده چقدره، ما خودمون جا نمیشیم اونجا. یعنی انقدر هردنبیل طرف پا شده اومده ثبت نام. تازه من شنیدم نرم افزار پیوسته هم بودن بدون آزمون ! مطمئن نیستم.
اتفاقی که میوفته ترم ۳ به ۴ نکشیده یا نصفشون یا انصراف میدن یا اخراج میشن.
انقدر باند بازی و رشوه تو این محیط ها هست.سر همین استاد ندادن به گروه های مختلف ، تا گنده تر هاش‌.
دیگه یه رتبه بندی دادن که چیزی نیست. برای همین میگم زیاد روش فکر نکنین. تا چند وقت دیگه ارشد هم بدون کنکور میشه انقدر دانشجو کم میارن ، کما اینکه الانشم شاید شده باشه. کلا دکون راه انداختن و هر کی برای یاد گرفتن میره دانشگاه یا نظرش بر میگرده رو مدرک گرایی یا پشیمون میشه.
معیار رو هم هر چیزی بگیری قزوین اول هست مگر اینکه بذاری رو هردنبیل بودن.

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب من حرفی که زدم بر اساس مشاهداتم هست. بعدم شما کی دیدی چیزی اینجا بر اساس منطق باشه. تو همین ازاد ها که میگین آزاد قزوین از نظر استاد-مقالات-امکانات (دیگه هر کی یه بار رفته میدونه چیه، مثلا ۲تا فست فود و استخر و سالن و...داره ) از علوم تحقیقات هم بهتره. ازش در اومدن هم واقعا کار سختیه.
بعد تو این رتبه بندی اومده زیر تهران شمال یا غرب.
شاید باورتون نشه من همین الان ۲ تا درس دارم که انقدر سایتومن مذخرفه طرف گفته لپتاپ بیارین هر جلسه. درس طراحی وب و پایگاه که اختیاری هست به اصطلاح ولی بر اثر کمبود امکانات فقط همین ها ارائه میشه. شبکه ارائه نمیشه.
دست مدیر گروه هم نیست . من نمیدونم این شهریه ۱۷۰۰ این ترم من تو جیب کی رفته مثلا . بعد با این تفاسیر الان تهران شمال شاخه امکاناتش مثلا؟
همین امروز ثبت نام دانشجو های بدون کنکور رشته کارشناسی رباتیک بود. رباتیییییک :| کسی میرداماد اومده باشه دیده چقدره، ما خودمون جا نمیشیم اونجا. یعنی انقدر هردنبیل طرف پا شده اومده ثبت نام. تازه من شنیدم نرم افزار پیوسته هم بودن بدون آزمون ! مطمئن نیستم.
اتفاقی که میوفته ترم ۳ به ۴ نکشیده یا نصفشون یا انصراف میدن یا اخراج میشن.
انقدر باند بازی و رشوه تو این محیط ها هست.سر همین استاد ندادن به گروه های مختلف ، تا گنده تر هاش‌.
دیگه یه رتبه بندی دادن که چیزی نیست. برای همین میگم زیاد روش فکر نکنین. تا چند وقت دیگه ارشد هم بدون کنکور میشه انقدر دانشجو کم میارن ، کما اینکه الانشم شاید شده باشه. کلا دکون راه انداختن و هر کی برای یاد گرفتن میره دانشگاه یا نظرش بر میگرده رو مدرک گرایی یا پشیمون میشه.
معیار رو هم هر چیزی بگیری قزوین اول هست مگر اینکه بذاری رو هردنبیل بودن.

شما الان تهران جنوب هستید ؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

علوم تحقیقات گل سر سبد دانشگاه ازاد هاس.و مستقیما تحت نظر جاسبی نظارت میشد.حالا هم نمیدونم کی مدیریتش میکنه ولی تا جایی که میدونم پول تو این دانشگاه درست خرج میشه.
امکانات خوب میدن.
هر دانشجو اینترنت 5 مگا بایت دارن(40 مگابیت) هر چند که سخت وصل میشن.نه مثل این دانشگاه که کلا وصل نمیشه وصلم بشه دست اینترنت همراه اول و ایرانسل و تو کندی از پشت میبنده.
محیط سر سبزه نه مثل این خراب شده که چمناش خاک شده بوته هاش از شدت حرص نشدن مثل جنگل امازون شده.
صندلی ها راحت تر و سالم ترن
از لحاظ مقاله میدونم اوونجا تعداد بیشتری مقاله میدن و طبق رده بندی های داخل کشور کمیت در رتبه تاثیر داره نه کیفیت

برو شمال یا مرکز به جای جنوب
اگه رشتت کامپیوتر یا ای تیه قزوین هم برو ولی اینجا نیا.

در مورد رتبه بندی.اینجا چیش الکی نبوده که اوونم الکی نباشه ؟ :)

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
علوم تحقیقات گل سر سبد دانشگاه ازاد هاس.و مستقیما تحت نظر جاسبی نظارت میشد.حالا هم نمیدونم کی مدیریتش میکنه ولی تا جایی که میدونم پول تو این دانشگاه درست خرج میشه.
امکانات خوب میدن.
هر دانشجو اینترنت 5 مگا بایت دارن(40 مگابیت) هر چند که سخت وصل میشن.نه مثل این دانشگاه که کلا وصل نمیشه وصلم بشه دست اینترنت همراه اول و ایرانسل و تو کندی از پشت میبنده.
محیط سر سبزه نه مثل این خراب شده که چمناش خاک شده بوته هاش از شدت حرص نشدن مثل جنگل امازون شده.
صندلی ها راحت تر و سالم ترن
از لحاظ مقاله میدونم اوونجا تعداد بیشتری مقاله میدن و طبق رده بندی های داخل کشور کمیت در رتبه تاثیر داره نه کیفیت

برو شمال یا مرکز به جای جنوب
اگه رشتت کامپیوتر یا ای تیه قزوین هم برو ولی اینجا نیا.

در مورد رتبه بندی.اینجا چیش الکی نبوده که اوونم الکی نباشه ؟ :)
بابا علوم و تحقیقات تکه به خدا همه چیش بیسته

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در ضمن اینو بگم تهران شمال در آینده که به ما قد نمیده یه چیز خوفی میشه

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
شما الان تهران جنوب هستید ؟
نه . من شمالم. در هر صورت رتبه بندی کلا مهم نیست . دیگه هر کسی بسته به سلیقش باید بزنه و محل کار و زندگیش.
البته جنوب رو نمیزدم هیچوقت چون گفتم معیارم چیه.
یه مثال دیگه، مثلا یکی هم از جنوب شرقی تهران بخواد بره علوم تحقیقات پدرش در میاد رسما.

Last edited:

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
آفرین معلومه با برنامه پیش میری :general304::general307:
شما تاحالا یه دستی خوردی اگه خورده باشی احتیاط میکنی فقط احتیاط:general404:
ااااا آقا ینی چی کشش نده؟؟؟
مسئله به این مهمی روکه نباید به سادگی ازکنارش بگزریم!
باید راجع بهش بحث وتبادل نظر کنیم تا به نتیجه برسیم. پاک کردن صورت مسئله چیزی رو حل نمیکنه
واقعا مسئله دوس داشتنییه اما نمیزارن ادامه بدیم تا به یه نتیجه قابل قبول و منطقی برسیم دوستان پیشنهاد دادن دیگه ادامه ندیم که نکنه یه موقع به دخترای اینجا بر بخوره که من ندیدم دختری اعتراض کنه یا انتقاد الکی بحثو جمع کردیم رفت حیف شد

amir7363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه . من شمالم. در هر صورت رتبه بندی کلا مهم نیست . دیگه هر کسی بسته به سلیقش باید بزنه و محل کار و زندگیش.
البته جنوب رو نمیزدم هیچوقت چون گفتم معیارم چیه.
یه مثال دیگه، مثلا یکی هم از جنوب شرقی تهران بخواد بره علوم تحقیقات پدرش در میاد رسما.
خب درسته اما دانشگاه آزاد خوب هم مهمه اساتید و امکانات و ... خوب داشته باشه نه مزخرف باشه که نمیشه تحمل کرد !

بالا