سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم رشته برق دانشگاه تهران جنوب چطوره ؟ ممنون
آخه معمولا رشته های خوب سریع اشباه میشه مثل برق و عمران و ... خیلی اشباه شده ولی خب باید خوند دیگه شاید یه کاری یافتیمکلا رشته برق بازارش دیگه اشباه شده
اینو از من که خودم برقم و کی تو بازار کار گشتم بشنو . رشته برق وابستگی شدید به پویایی اقتصاد و صنعت تولید و کارخانه داره که متاسفانه مملکت ما آینده روشنی براش متصور نمیشه
اگه قراره برق بخونی و مثل خیلی های دیگه بری پیراشکی بفروشی و ذرت مکزیکی و..... بهتره به خودت سختی بیجا ندی
سلاااام
تفسیر قرآن رو با حمزه آبانگاه ازگمی بردارید
40 تا سوال میده 6 تاش تو امتحان میاد
امتحانش 15 نمرس و 5 نمره تحقیقه
خخخخخخخخیکم زود نگفتی ؟
منم اتفاقا این ترم باهاش تفسیر برداشتم . آدم جالبی به نظر میاد
سلام
راستی بچه این استاداچه جورین
محمدحسین نادری_امارواحتمالات
عظیم امین عطایی_معادلات
امین مصطفایی_ریاضی
اگه میشناسیدلطف کنیدبگیدمخصوصاازنظرنمره
موفق باشید
سلام . مخلصیم@M.N.E
کوجای عمو ؟ :دی
ای روزگار:general507:
اسپم؟عاقا من از همین تیریبون امادگی خودمو اعلام میکنم
باز چی شده ؟
تاپیک که خلوته بزنیم تو خط اسپم .چه خبر خوبی ؟بقیه بچه ها چطورن ؟ یکی حال منم بپرسه
چی داری که حس خوندنش نیست . این ترم برای منم اینجوری شده اصن حال و هوای درس نمیاد:general408:. اصن جوری ترم داغونه بچه ها حس فروم اومدنم ندارن:general306: همه از دم گروپای وایبر.اسپم؟عاقا من از همین تیریبون امادگی خودمو اعلام میکنم
حوصله ام سر رفته!حس درس ندارم!پیشنهادتون؟
باتشکر خوبم مرسی!از بقیه خبری ندارم!خبرا پیش شماستشما خوب هستید؟خوش میگذره؟
شما اینجوری ببین ما چجوری هستیم :|چی داری که حس خوندنش نیست . این ترم برای منم اینجوری شده اصن حال و هوای درس نمیاد:general408:. اصن جوری ترم داغونه بچه ها حس فروم اومدنم ندارن:general306: همه از دم گروپای وایبر.
قبلا هم فروشنده معتبر بودی ؟ :general611:شما اینجوری ببین ما چجوری هستیم :|
___
مسئله 2 باعث شده حس درس نداشته باشید ؟؟ یا کلا مطرح کردید ؟؟2 مسئله .
اول این که چرا اینطوری شده امروز با یکی حرف می زنی فردا بن شده .هی فرت و فرت بن می شن .
مسئله 2
:general611::general611::general611: امشب ساعت 6 داشتم می اومدم سمت خونه .ترمای قبل این موقع تقریبا 10 نفر رو می دیدی سمت دانشگاه اما امشب توی حیاط که پر بود هیچ، صف تاکسی از جلوی در سابق پارکینگ یکم به یونی نزدیک تر بود تا ایستگاه اتوبوس .بعد ای کاش صف بود .2-3 متر اول صف تک نفری بود بقیش همه رفقا 2-3 نفری کنار هم .حداقل 100 -150 نفر بودن:general611: ینی عین چی دانشجو گرفتنا. :general306:
تازه شدم ... سلامت باشیدقبلا هم فروشنده معتبر بودی ؟ :general611:
اگر تازه شدی مبارکه:general601:.
یچی نوشته بودی بعد پاک کردی .منم از نقل قولم پاک کردم