mahsa728
Registered User
- نوشتهها
- 226
- لایکها
- 400
خیلی ممنون منو از یه فاجعه نجات دادینعلیک سلام
کرمی رو دست نزن
ارغندو من هم شنیدم و هم خوندم که آخرین گزینه باشه
محبیان فر خوبه؟با محبیان فر برداشتم
خیلی ممنون منو از یه فاجعه نجات دادینعلیک سلام
کرمی رو دست نزن
ارغندو من هم شنیدم و هم خوندم که آخرین گزینه باشه
خیلی ممنون منو از یه فاجعه نجات دادین
محبیان فر خوبه؟با محبیان فر برداشتم
اگه گفته از 7 تا .... میشه تو اون تاریخش رفت ولی پیشنهاد من اینه که همین فردا برو ، یهو دیدی یه چیزا و کارایی خواستن که تا آخر ترمم نتونی جور کنی براشون :general703::general307:دوستان برای ثبت نام و تطبیق واحد باید برم ساختمان مرکزی؟ ادرسش کجاست؟ بعد تو سایت گفته ثبت نام تکمیل ظرفیت از 7 یعنی فقط 7ام میشه یا 2روز بگذره بازم میشه؟
باتشکرخواهش میکنم
آره بزن ، بزن تا از دست نرفته
آشنام کلی تعریفشو میکنه:general105:
صفر کردن / جا داره از تلاش و پشت کارت قدردانی بشه :general711:این شماره صفر کردن چنده هر جا زنگ میزنم بر نمیدارند ....
کرمی ، کرمی ،که میگن ، مجید کرمی ه ها ( همونی که جزوش روهمه میخونن )سلام دوستان
این چه وضعشه!برن بمیرن با این دانشگاهشون!
دوستان نمره معادلاتم نیومده خبر ندارم پاس میشم یا نه!الان با کرمی برداشتم کرمی خوب نمره میده؟باهاش برداشتم!
ریاضی مهندسی ارغند خوبه؟
اول باید بری فنی / پشت زمین چمندوستان برای ثبت نام و تطبیق واحد باید برم ساختمان مرکزی؟ ادرسش کجاست؟ بعد تو سایت گفته ثبت نام تکمیل ظرفیت از 7 یعنی فقط 7ام میشه یا 2روز بگذره بازم میشه؟
باتشکر
حالا از چه نظر تعریف میکنه؟نمره یا درس یا هر دو!
اخه نمیتونم تا اون موقع تا انصراف بدم اینا کار داره شنبه میتونم برم. میگم یعنی نرم انصراف بدم بد بگن دیر اومدی دیگه نمیشهاگه گفته از 7 تا .... میشه تو اون تاریخش رفت ولی پیشنهاد من اینه که همین فردا برو ، یهو دیدی یه چیزا و کارایی خواستن که تا آخر ترمم نتونی جور کنی براشون :general703::general307:
اره خب میدونم این همونهنمره!نمره واسم مهمه نمره میده؟کرمی ، کرمی ،که میگن ، مجید کرمی ه ها ( همونی که جزوش روهمه میخونن )
درودیوسفی بهتر یا گرانمایه چه از نظر نمره و چه از نطر درس
ظرفیت میدند ولی ممکنه یه دونه یه دونه بدند بشین پای سیستم بلند نشو خالی شد بردارییکی میگفت که وقتی ظرفیت کلاس به 35 برسه دیگه یه نفر هم ظرفیت نمیدن...
درست میگفت؟ و اینکه حالا از کجا بفهمم که ظرفیت کلاس الان چقدره؟
وقتی قبول شدی هر موقع بری میشه به این چیزا توجه نکن هر موقع بری باید قبول کنند تا ه ثبت نام با تاخیر هم هست حالا بازم میتونی یه زنگ بزنی سوال کنیدوستان برای ثبت نام و تطبیق واحد باید برم ساختمان مرکزی؟ ادرسش کجاست؟ بعد تو سایت گفته ثبت نام تکمیل ظرفیت از 7 یعنی فقط 7ام میشه یا 2روز بگذره بازم میشه؟
فکر کنم غریب خواجه نمره خودتو میدهاره خب میدونم این همونهنمره!نمره واسم مهمه نمره میده؟
من با غریب خواجه داشتم درسو گرفتم بلدم در حد 11 12 نمره اینا نوشتم بنظرتون غریب خواجه پاسم میکنه؟
کرمی خوب درس میده نمره خودتو میدهسلام دوستان
این چه وضعشه!برن بمیرن با این دانشگاهشون!
دوستان نمره معادلاتم نیومده خبر ندارم پاس میشم یا نه!الان با کرمی برداشتم کرمی خوب نمره میده؟باهاش برداشتم!
ریاضی مهندسی ارغند خوبه؟
پس اگه یکی دیگست نمیشناسمش من اون کرمی اصلیه رو میگمپس کرمی نمره خود ادم رو میده بدرد نمیخوره
دوستان از زنا کدوما نمره میدن؟
نجفی توانی خوبه؟
این مجید کرمی نیستش ها!حامد کرمیه!شبیخون خوردم عایا؟