Master Game
Registered User
- نوشتهها
- 483
- لایکها
- 91
حسینی هاشمی عالیه حرف نداره شک نکن سریع برش دار تا پر نشده سوالاش از جزوشهواسه دینامیک حسینی هاشمی بهتره یا جباری؟؟؟؟؟؟؟
اول هاشمی
بعد جباری
حسینی هاشمی عالیه حرف نداره شک نکن سریع برش دار تا پر نشده سوالاش از جزوشهواسه دینامیک حسینی هاشمی بهتره یا جباری؟؟؟؟؟؟؟
الان چه استادایی ارایه دادن ؟ممنون اگه لطف کنید بگید ببخشید یعنی غریب خواچه خوب درس میده و نمره خودت میده یا کمتر میده صفدری هم همینطوره
رودک چه طور درس دادنش و نمره دادنش و رضا میرزایی و مهدی شهرابی ؟
مالکی فرد برای ریاضی 2 چطوره هم درس دادن و هم نمره
na too saate edari zang zadam akhe.shoma IT hastin?khbabar nadarin?الان که فکر نکنم کسی باشه ...
شما فردا بپرس ضرر نداره
به سلامتی کدوم راه افتاده ؟؟فرزاد پارکینگ دانشگاه دوباره راه افتاده.
بله ولی باید منم بپرسم خبر ندارم ...na too saate edari zang zadam akhe.shoma IT hastin?khbabar nadarin?
علم مواد یوسفی بعد گرانمایهسلام دوستان
برا علم مواد کی رو بردارم!؟
انقلاب و اندیشه اسلامی چی؟
نقشه کشی صنعتی؟
شرمنده میدونم قبلا گفتین بازم بگین وقت برگشتن به صفحات قبل رو ندارم :|||
سارا احمدی میشه گفت نرمالهریاضی 2 غریب خواجه رودک سارا احمدی کدوم برای درس دادن بهتر اند و نمره دادن
علم مواد یوسفی چطور
تا پرنشده بردار 4 واحده بالای 16 میشی معدل میره بالاواسه دینامیک حسینی هاشمی بهتره یا جباری؟؟؟؟؟؟؟
خیر نمیشه این کارو کرد-حذف و اضافه امکان تغییر استاد نیست فقط میتونی درسی رو حذف یا اضافه کنی (اسمش روشه حذف و اضافه )یه سئوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
مثلا من الآن معادلات دیفرانسیل یا ریاضی عمومی 2 رو با احمد رودک برداشتم
تو حذف و اضافه "شاید" از شانسم معادلات دیفرانسیل و ریاضی 2 نرگس طاهری ظرفییتش زیاد شد.
حالا میتونم ریاضی 2 احمد رودک رو حذف کنم و ریاضی 2 طاهری رو بردارم؟
سلام دوستان
این چه وضعشه!برن بمیرن با این دانشگاهشون!
دوستان نمره معادلاتم نیومده خبر ندارم پاس میشم یا نه!الان با کرمی برداشتم کرمی خوب نمره میده؟باهاش برداشتم!
ریاضی مهندسی ارغند خوبه؟
ریاضی 1 ترم پیش با ساعت چی داشتم حذف کردم. ریاضی 1 کدوم استاد خوب درس می ده؟