plamber
Registered User
- نوشتهها
- 415
- لایکها
- 479
اول بگو چی و با چه استادی میخوای تا نظرم بدم ببین ظرفیت میدن یا نه؟تازه فردا ساعت 9 رکوردم باز میشه ...
هر چی ظرفیت بدن میتونم بردارم مگر نه الان همه صفر شدن
اول بگو چی و با چه استادی میخوای تا نظرم بدم ببین ظرفیت میدن یا نه؟تازه فردا ساعت 9 رکوردم باز میشه ...
هر چی ظرفیت بدن میتونم بردارم مگر نه الان همه صفر شدن
از عمومی ها هر چی شد ...اول بگو چی و با چه استادی میخوای تا نظرم بدم ببین ظرفیت میدن یا نه؟
خب بهت میدن اینا که چیزی نیس راحت گیرت میاد یا نهایتا با چند بار ریفرشاز عمومی ها هر چی شد ...
از پایه ها فیزیک 2 نمیدونم با کی
آز فیزیک 1 یا کارگاه
بقیه هم تخصصی هستند اگر لطف کنند استادی باز کنند بردارم
اینا که میدونند میخواند حذف کنند و استاد خوب برمیدارند خیلی نامردند ...ای کسانی که سیستم عامل شهابی برداشتین و میدونم آخرش میخاین حذف کنین بدانید که عذابی سخت در انتظار شماست:general504:
به من نرسید
هیچی یا ظرفیتشو پر می کنن ی باید با ی نفر دیگه برداری!سلام بچه ها یه سوال من ورودی 93 هستم فیزیک 2 می خواهم با کرانیان ور دارم حالا صفر ظرفیتش باید چیکار کنم به کی زنگ بزنم
از گروه بپرسید که چه دروس اختیاری را میتوانید بردارید ...دوستان کسی درمورد درس اختیاری کارآفرینی آی تی اطلاعی نداره؟
اخه من الان برداشتماز گروه بپرسید که چه دروس اختیاری را میتوانید بردارید ...
مدار هادی خوبه / یکی از یچه ها داشت هم از درسش راضی بود هم نمره + اخوین هم بهتره هم سختگیر تره ( اخلاقش هر دوشونم خوبه )1: مدار 1 علی اخوین - هادی
2: الکترومغناطیس رجبی توستانی
3: سیگنال احمد علمایی
بس که تبلیغ کردی مشتریش زیاد شد دیگه:general304::general304::general304:اینایی که ساعت 13 زمان انتخاب واحدشون بود فازشون چیه مهندسی طاهری رو توی 6 دیقه پرکردن:general707:
الان که فکر نکنم کسی باشه ...اخه من الان برداشتم
هرچیم که به دانشگاه میزنگم کسی بر نمیداره توی چارتمون هست وبراش هیچ پیش نیازی ننوشته یعنی ممکنه مشکلی داشته باشه ؟
99 درصد باز می کنند ولی مشکل اینجاست که چه کسی افزایش میدن چندتا افزایش میدن اون لحظه روی کدوم درسی و ...خیلی از کلاسا پر شده که!!!
کلاس باز میکنن؟
ممکنه برای هر استادی ظرفیت اضافه بشه ... ممکنه فردا هم اضافه بشه ولی حذف و اضافه معمولا همه اساتید افزایش دارن حالا به شما برسه یا نه رو نمیشه گفت ...سلام میشه به هر دو سوالم پاسخ دهید:
یعنی ممکنه ظرفیت اضافه کنن مثلا برای نرگس طاهری یا نه، احمد رودک چطور درس دادنش و نمره دادنش در مقایسه با سارا احمدی و ایوب غریب خواجه