takesh
Registered User
- نوشتهها
- 5,312
- لایکها
- 4,325
آقا شماره خدمات کامپیوتری و گروه برق رو کی داره ؟
فکرکنم قبل حذف و اضافه یه ثبت نام با تاخیر هست اونجا میتونی برداری ولی اگه میخای کاری کنی باید بری دانشگاه بستگی به کرم مدیر گروهتون دارهوای بیچاره شدم ترو خدا کمک
آقا من فکر میکردم رکوردم ساعت 1 باز میشه . الان دیدم رکوردم بستس نگو از 9 تا 1 بوده . بیچاره شدم
چیکار کنم ؟
رکوردمم بستس
تا کی بازه ؟ من از کرج برم تا برسم اونجا میشه ساعت 5 . هستن ؟فکرکنم قبل حذف و اضافه یه ثبت نام با تاخیر هست اونجا میتونی برداری ولی اگه میخای کاری کنی باید بری دانشگاه بستگی به کرم مدیر گروهتون داره
سلام..آقا شماره خدمات کامپیوتری و گروه برق رو کی داره ؟
سلام خوبیسلام..
شماره کلینی و دارم من داخلی 3368
شماره خلج و ندارم
یه لحظه شک کردم چرا خبری ازت نیستا گفتم شاید مشغولیوای بیچاره شدم ترو خدا کمک
آقا من فکر میکردم رکوردم ساعت 1 باز میشه . الان دیدم رکوردم بستس نگو از 9 تا 1 بوده . بیچاره شدم
چیکار کنم ؟
رکوردمم بستس
یه لحظه شک کردم چرا خبری ازت نیستا گفتم شاید مشغولی
برو پشت زمین چمن تا رکوردتو باز کنن (البته با اصرار) اگه باز نکرد چاره ای نداری جز مدیر گروه تا درسای اصلی و تخصصی رو برداره (فقط اصرار کن تا برات درس برداره نزاره واسه ثبت با تاخیر چون چیزی گیرت نمیاد بعدشم واحدایی که میخوای برای ترم 7به بهد پیوسته هاس توی پبت با تاخیر بعید ظرفیت بدن) برات برای دروس پایه هم باید بری شکوه
یه کاری کن فردا صبح برو علوم پایه پیش درودی مدیر گروه بگو مشکل داشتم نتونستم انتخاب واحد کنم سرکار میرفتم ازین حرفا-بعد اصرار کن بهت واحدارو بدن-ظرفیت کلاس مهندسی و ریاضی 2 روی 25 تاس که هرکلاس 10 تا جاداره واسه حذف و اضافه تا برسه به 35 تا فقط با اصرار ازش یه جوری بگیر 6واحدی که میخوایاصلا نمیدونم چرا اینجوری شد . انگار به اذن پروردگار کور شده بودم ساعت شروع رو ندیدم
امروز که تا برسم یونی ساعت 5 و همه رفتن . فردا صوب باید برم
پ.ن
از بچه ها اگه سخص با مرامی وجود داره این واحدا رو برای من برداره تا تو ثبت با تاخیر ازش بگیرم
ریاضی مهندسی و ریاضی 2 نرگس طاهری
بررسی 1 و عایق با سیاهکلی
مبارکه چه رشته ایبا سلام خدمت دوستان من امسال دانشگاه ازاد نجف اباد Itقبول شدم ولب الویتم تهران جنوب بود برا همین تکمیل ظرفیت شرکت کردم و الان تهران جنوب قبول شدم (جوابش دیروز اومد) از نظر محیطی تهران برام راحت تره حالا میخوام بدونم چه طور دانشگاهیه نسبت به نجف اباد بیام نیام؟ ازاد نجف اباد که خوب بود حالا یکی منو راهنمایی کنه بخ کمکتون نیاز دارم اصلا باید چه کار کنم ؟ ممنون میشم اگه یه کمک کوچیکم بکنید ممنون
فناوری اطلاعات همون رشته خودم اگه میشه کمکم کنیدمبارکه چه رشته ای
من رشتم مکانیکه-فناوری اطلاعات همون رشته خودم اگه میشه کمکم کنید
من داشتم ساعت 1 ظرفیت هارو نیگا میکردم یهو نابود شد.میبینم که انرول درو شده ...
ایشالا فردا با ظرفیت 0 از الان باید انتخاب واحد کنم :general609:
تازه فردا ساعت 9 رکوردم باز میشه ...من داشتم ساعت 1 ظرفیت هارو نیگا میکردم یهو نابود شد.
حالا چی میخواستی برداری؟ فردا ساعت چند انتخاب واحدتونه؟