• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
وای بیچاره شدم ترو خدا کمک

آقا من فکر میکردم رکوردم ساعت 1 باز میشه . الان دیدم رکوردم بستس نگو از 9 تا 1 بوده . بیچاره شدم
چیکار کنم ؟
رکوردمم بستس
فکرکنم قبل حذف و اضافه یه ثبت نام با تاخیر هست اونجا میتونی برداری ولی اگه میخای کاری کنی باید بری دانشگاه بستگی به کرم مدیر گروهتون داره:D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
فکرکنم قبل حذف و اضافه یه ثبت نام با تاخیر هست اونجا میتونی برداری ولی اگه میخای کاری کنی باید بری دانشگاه بستگی به کرم مدیر گروهتون داره:D
تا کی بازه ؟ من از کرج برم تا برسم اونجا میشه ساعت 5 . هستن ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام..
شماره کلینی و دارم من داخلی 3368
شماره خلج و ندارم
سلام خوبی :(
شماره خدمات کامپیوتری رو نداری ؟
شماره یونی چنده که بعدش این داخلی رو باید بزنم ؟

Ashley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
آزاده زرباقیان کسی میشناسه برای زبان عمومی؟

MY EDU

Registered User
لایک‌ها
56
جواب سوال صفحه قبل مارو کسی میتونه جواب بده?

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
وای بیچاره شدم ترو خدا کمک

آقا من فکر میکردم رکوردم ساعت 1 باز میشه . الان دیدم رکوردم بستس نگو از 9 تا 1 بوده . بیچاره شدم
چیکار کنم ؟
رکوردمم بستس
یه لحظه شک کردم چرا خبری ازت نیستا گفتم شاید مشغولی
برو پشت زمین چمن تا رکوردتو باز کنن (البته با اصرار) اگه باز نکرد چاره ای نداری جز مدیر گروه تا درسای اصلی و تخصصی رو برداره (فقط اصرار کن تا برات درس برداره نزاره واسه ثبت با تاخیر چون چیزی گیرت نمیاد بعدشم واحدایی که میخوای برای ترم 7به بهد پیوسته هاس توی پبت با تاخیر بعید ظرفیت بدن) برات برای دروس پایه هم باید بری شکوه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینایی که ساعت 13 زمان انتخاب واحدشون بود فازشون چیه مهندسی طاهری رو توی 6 دیقه پرکردن:general707:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
یه لحظه شک کردم چرا خبری ازت نیستا گفتم شاید مشغولی
برو پشت زمین چمن تا رکوردتو باز کنن (البته با اصرار) اگه باز نکرد چاره ای نداری جز مدیر گروه تا درسای اصلی و تخصصی رو برداره (فقط اصرار کن تا برات درس برداره نزاره واسه ثبت با تاخیر چون چیزی گیرت نمیاد بعدشم واحدایی که میخوای برای ترم 7به بهد پیوسته هاس توی پبت با تاخیر بعید ظرفیت بدن) برات برای دروس پایه هم باید بری شکوه

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد . انگار به اذن پروردگار کور شده بودم ساعت شروع رو ندیدم
امروز که تا برسم یونی ساعت 5 و همه رفتن . فردا صوب باید برم :(

پ.ن
از بچه ها اگه سخص با مرامی وجود داره این واحدا رو برای من برداره تا تو ثبت با تاخیر ازش بگیرم
ریاضی مهندسی و ریاضی 2 نرگس طاهری
بررسی 1 و عایق با سیاهکلی

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد . انگار به اذن پروردگار کور شده بودم ساعت شروع رو ندیدم
امروز که تا برسم یونی ساعت 5 و همه رفتن . فردا صوب باید برم :(

پ.ن
از بچه ها اگه سخص با مرامی وجود داره این واحدا رو برای من برداره تا تو ثبت با تاخیر ازش بگیرم
ریاضی مهندسی و ریاضی 2 نرگس طاهری
بررسی 1 و عایق با سیاهکلی
یه کاری کن فردا صبح برو علوم پایه پیش درودی مدیر گروه بگو مشکل داشتم نتونستم انتخاب واحد کنم سرکار میرفتم ازین حرفا-بعد اصرار کن بهت واحدارو بدن-ظرفیت کلاس مهندسی و ریاضی 2 روی 25 تاس که هرکلاس 10 تا جاداره واسه حذف و اضافه تا برسه به 35 تا فقط با اصرار ازش یه جوری بگیر 6واحدی که میخوای

rezakarimi0000

Registered User
لایک‌ها
7
سلام یه سوالی اکثر کلاس های خوب پر شدند ظرفیت افزایش پیدا نمی کنه مثلا نرگس طاهری شانس من با این که معدلم بالا بود ولی نمره ریاضیم نیومده رکورد باز نکردند.

rezakarimi0000

Registered User
لایک‌ها
7
سلام یه سوالی اکثر کلاس های خوب پر شدند ظرفیت افزایش پیدا نمی کنه مثلا نرگس طاهری شانس من با این که معدلم بالا بود ولی نمره ریاضیم نیومده رکورد باز نکردند.

homanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان من امسال دانشگاه ازاد نجف اباد Itقبول شدم ولب الویتم تهران جنوب بود برا همین تکمیل ظرفیت شرکت کردم و الان تهران جنوب قبول شدم (جوابش دیروز اومد) از نظر محیطی تهران برام راحت تره حالا میخوام بدونم چه طور دانشگاهیه نسبت به نجف اباد بیام نیام؟ ازاد نجف اباد که خوب بود حالا یکی منو راهنمایی کنه بخ کمکتون نیاز دارم اصلا باید چه کار کنم ؟ ممنون میشم اگه یه کمک کوچیکم بکنید ممنون

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
با سلام خدمت دوستان من امسال دانشگاه ازاد نجف اباد Itقبول شدم ولب الویتم تهران جنوب بود برا همین تکمیل ظرفیت شرکت کردم و الان تهران جنوب قبول شدم (جوابش دیروز اومد) از نظر محیطی تهران برام راحت تره حالا میخوام بدونم چه طور دانشگاهیه نسبت به نجف اباد بیام نیام؟ ازاد نجف اباد که خوب بود حالا یکی منو راهنمایی کنه بخ کمکتون نیاز دارم اصلا باید چه کار کنم ؟ ممنون میشم اگه یه کمک کوچیکم بکنید ممنون
مبارکه چه رشته ای

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
میبینم که انرول درو شده ...:eek:
ایشالا فردا با ظرفیت 0 از الان باید انتخاب واحد کنم :general609:

homanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فناوری اطلاعات همون رشته خودم اگه میشه کمکم کنید

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
میبینم که انرول درو شده ...:eek:
ایشالا فردا با ظرفیت 0 از الان باید انتخاب واحد کنم :general609:
من داشتم ساعت 1 ظرفیت هارو نیگا میکردم یهو نابود شد.
حالا چی میخواستی برداری؟ فردا ساعت چند انتخاب واحدتونه؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
من داشتم ساعت 1 ظرفیت هارو نیگا میکردم یهو نابود شد.
حالا چی میخواستی برداری؟ فردا ساعت چند انتخاب واحدتونه؟
تازه فردا ساعت 9 رکوردم باز میشه ...:cool:
هر چی ظرفیت بدن میتونم بردارم مگر نه الان همه صفر شدن :D

بالا