rezakarimi0000
Registered User
- نوشتهها
- 107
- لایکها
- 7
یه سوال دیگه معادلات دیفرانسل سخته چون پیش نیازش ریاضی 1 بردارم یا زوده الان؟
سلام
بچه ها این استادا رو نه اینجا نه تو تی جی هلپ پیدا نکردم . اگه میشناسید راهنمایی کنید
اینا برای دروس عمومی هستن
سليمي-عليرضا
نجفي-محمدحسين
فاضلي مهرآبادي-محمدعلي
مصلح زاده-مصطفي
باقري-محمدرضا
اصلي-عبدالرحيم
آقا این اصلانی چرا این جوریه ؟؟؟:general106:توربوماشین اصلانی
غریب خواجه درس دادنش بد نیست، آدم بدی هم نیست. نمره دادنش معمولیه نمره خودتو میده. یعنی براحتی میندازه :دی با نرگس طاهری بردار اگه بهت رسید.
دوستان آمار با کی بردارم؟ آقابیگ - رحمان فرنوش - مهرزاد قربانی - قنبرزاده - محمدحسین قهرمانی - مشکانی فراهانی - معتمدالشریعتی - سمیه میره - غلامحسین یاری
من ترم گذشته 8 واحد باهاش ورداشتم یعنی از زندگی سیر شدم (اطلاعاتش زیاده اما خیلی خستس)آقا این اصلانی چرا این جوریه ؟؟؟:general106:
برای اولین بار تو زندگیم بوی افتادن رو تو 5 دیقه بعد شروع امتحان چشیدم / فقط 3 بار سوالا رو خوندم تا بفهمم این چه درسیه !!!!
برا ما برقیا ترمو ،2 واحده / بعد امتحانش از ترمو 1 شما هم سختتر بود / حالا نمره دادنش چه جوریه ؟ پاس میکنه ؟
ریاضی2 و معادلات = فقط نرگس طاهریکرمعلی و کرمی + صمد رشید + شیوا نوحی + آرمند و ابو ماهیگیر برا ریاضی ۲ و معادلات چجوریاس?
برا آز رضا جمشیدی یا سید علی رادفر?
برا فیزیک زینب آزادی مطلق ، شهرام متقیانی یا مرتضی نوری?
ادبیات فیض یا منگلی یا صادقی?
اندیشه و اخلاق شمس آبادی یا وفاپور یا محمد احمدی?
آره، به این کار عادت میکنی :دیاقا یه سوال من ترم اول هستم ریاضی 1 رو حذف کردم ترم بعد ریاضی 1 و 2 رو با هم میتونم بردارم؟
اقا یه سوال من ترم اول هستم ریاضی 1 رو حذف کردم ترم بعد ریاضی 1 و 2 رو با هم میتونم بردارم؟
جدا برای ارایه بده؟چرا؟بچه ها کسی اطلاعاتی از حمید شهبازی نداره واسه طراحی پیاده سازی چه جوری درس میده؟ سخت گیره یا نه؟؟
شیوه که بد تعریف میکردن ازش
میتونه آقا گمراه نکن بچه مردمو :دیفک نکنم بتونی چون تو کارنامت اسمش نیومده ولی اگه میفتادی میتونستیD: