استاتیک پیش نیاز مقاومت و دینامیک و ترتعاشات و درسای دیگس طبیعیه سخت بگیره .
سارا احمدی چه درسی ؟واسه ریاضی 2 اگه میگی بدک نیست بردار
دادا یه چیز بگم ناراحت نشو اما اون 20 درصدی که گفتم رو فعالیت نکردی
حالا از دوستات ببین اونا چند شدن .
یه احتمال دیگه ام میره که اول ترم دکتر طاهری گفت زیر نظر گرفتن منو و روم حساس شدن شاید بخاطر اون دستو بالشو بستن
ای بابا حیف شد کهچند شدی ؟
به من طاهری داد 8
خدایی دیگه حداقل 10 رو باید با اون کار کلاسی و.... میداد
به نظرم طاهری فقط ترم اول خوب بود . دیگه نمره خوب نمیده
ولی درس رو خوب میده خدایی
غریب خواجه درس دادنش بد نیست، آدم بدی هم نیست. نمره دادنش معمولیه نمره خودتو میده. یعنی براحتی میندازه :دی با نرگس طاهری بردار اگه بهت رسید.ایوب غریب خواجه چطور تو ریاضی 2 و یدالله توزنی فیزیک 2 چطور
پس شما بالای 6 نمره توی برگه نوشتی که شدی 11 چون 10 نداره اصلا توی لیستش کف نمره قبولی 11 واسه این استادای بابا حیف شد که
به من 11 داده. کار کلاسی که در جریانی، صفر بودم. فکر کنم 7-8 نوشته بودم تو برگه. بدشانسی آوردی
ببینم معادلاتو چه میکنه
آره دیگه میگم که مینیمم 7-8 نوشتم. ماکزیمم 15-16 lolپس شما بالای 6 نمره توی برگه نوشتی که شدی 11 چون 10 نداره اصلا توی لیستش کف نمره قبولی 11 واسه این استاد
:general208:غریب خواجه درس دادنش بد نیست، آدم بدی هم نیست. نمره دادنش معمولیه نمره خودتو میده. یعنی براحتی میندازه :دی با نرگس طاهری بردار اگه بهت رسید.
دوستان آمار با کی بردارم؟ آقابیگ - رحمان فرنوش - مهرزاد قربانی - قنبرزاده - محمدحسین قهرمانی - مشکانی فراهانی - معتمدالشریعتی - سمیه میره - غلامحسین یاری
دیگه چطوری جواب بدیم؟ ریاضی2 رو نرگس طاهری بردارممنون اگه میشه سریع جواب بدهید سلام باز هم برای ریاضی 2 سارا احمدی، احسان محبیان فر، ایوب غریب خواجه ، حمید صفدری کدو بهتند
استاتیک مسعود ابراهیمی درس دادنش چظوره
ایشالا ترمهای بعد باو سرت سلامت داداش:general208:
واقعا من خیلی بد شانسم........
مهندس نوش جانت همین که شما پاس شدی برا ما انگاری نهار دادیآره دیگه میگم که مینیمم 7-8 نوشتم. ماکزیمم 15-16 lol
ولی آقا دانشگاه یه قرار بزاریم یه ناهار بدم بهت انصافا با این استاد معرفی کردنت :دی
ضمنا رفیق دمت گرم یدونه استاد برا آمار بگو. در حد دکتر طاهری هم نبود اشکال نداره :دی
با احمدی بردارممنون اگه میشه سریع جواب بدهید سلام باز هم برای ریاضی 2 سارا احمدی، احسان محبیان فر، ایوب غریب خواجه ، حمید صفدری کدو بهتند
استاتیک مسعود ابراهیمی درس دادنش چظوره
آقابیک خیلی باحاله ولی باید بشناسدتون تا نمره بالا بگیریدغریب خواجه درس دادنش بد نیست، آدم بدی هم نیست. نمره دادنش معمولیه نمره خودتو میده. یعنی براحتی میندازه :دی با نرگس طاهری بردار اگه بهت رسید.
دوستان آمار با کی بردارم؟ آقابیگ - رحمان فرنوش - مهرزاد قربانی - قنبرزاده - محمدحسین قهرمانی - مشکانی فراهانی - معتمدالشریعتی - سمیه میره - غلامحسین یاری
5 نمره تحقیق + 15 نمره کتبی که کتبیشو 36 تا سوال میگه 6 تاش میادآبانگاه ازگمي-حمزه واسه دروس معارف چطوره؟؟؟خوب نمره میده عایا؟؟؟؟
عزیز دل یه ابراهیمی گرفتی دستت ول کنم نیستی خب بردار:general405: (ابراهیمی یا خورشیدوند زیاد فرقی ندارن باید استاتیکو گاز بزنی تا ترم های بعد وادروس اصلی بتونی نمره خوب بگیری)مسعود ابراهیمی درس دادنش چطور ریاضی 2 جز طاهری کی خوب درس میده
ناراحت نشو یه چی گفتم (اخه یکی اومده پیشم داره روی مخم راه میره ول کنم نیس)اقا من درس خوندم ناسلامتی رتبه کنکورم 5400 شد فقط می خواهم ببینم کدومشون ابراهیمی یا خورشیودند بهتر درس میدهند قصد اذیت شما را ندارم.، ایوب غریب بهتر یا سارا احمدی؟