• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

kamyab.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این ترم با مجلسی فرد زبان داشتم استاد بدی نیست تمرین نمی خواد ولی تمرین های کتابو هر جلسه از بچه ها می پرسه امتحان هم آسونه نمره ی خودتو میده میان ترم هم تاثیر نمیده هر جلسه هم حضور غیاب می کنه کلا از 15 فصل هم 10 تا درس می ده از همونا سوال می ده 5 ،6 نمره ی امتحان پایان ترم هم از فصل 1 2 3 4 بود @Ashley

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آبانگاه ازگمي-حمزه واسه دروس معارف چطوره؟؟؟خوب نمره میده عایا؟؟؟؟

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
معادلات در درجه اول دکتر طاهری بعد نجمه ملک محمدی بعد اساتید دیگه
تقسیط کل شهریه رو توی دوقسط میدی بخش اول موقع انتخاب واحد بخش دوم موقع امتحان پایان ترم

به ترتیب اولویت: دکتر طاهری معادلات + ریاضی 2 **نجمه ملک محمدی**رویا درودی مدیر گروه هستن** بقیه اساتید

خصلت بدشو به ما نگفت باید از خانومش سوال کنم بعد ج میدم:D
همه چی ممکنه
نجمه ملک محمدی از چه نظر خوبه؟؟؟درس یا نمره؟؟؟اگه حمزه ابانگاه ازگمی هم میشناید نظرتونو بگید لطفا...

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از بین مریم خادمی و نجمه ملک محمدی کدومو پیشنهاد میدید واسه محاسبات؟؟میخوام نمره بهتربده

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
از بین مریم خادمی و نجمه ملک محمدی کدومو پیشنهاد میدید واسه محاسبات؟؟میخوام نمره بهتربده
یه زمان بود کلاسای دکتر خادمی به روز دوم نمیرسید / الان اینقدر کلاس داره که فک کنم تو حذف و اضافه هم پر نشه o_O
با خادمی وردار (البته اگر شد ) شاید به راه راست هدایت شدی:general408:
یه سوال دیگه
وقتی نمره ها نیومده میشه انتخاب واحد کرد؟
بله ,
کارگاه عمومی کی خوبه ؟ گیر نده نمره بده .فقط هی نگین دلدار شیخی. تقریبا ترم اخرم (البته یه تابستون مونده) اما هنوز کارگاه نگرفتم
من دقیقا همین مشکلو با تربیت بدنیا دارم / هر ترم میگم ترم بعد ( آخرشم ترم آخر هم نیاز می کنمشون باهم ور میدارم :cool:)
من کارگاهو با آشتیانی ( یا همچین چیزی ) داشتم / تابستون بود + با کسی کاری نداشت / یه تیکه آهن انداختن جلمون گفتن بسابید تا تموم شه :general711::general711::general711:
آیا جمعه هم ممکنه نمره بیاد
مگه جمعه چیش از شنبه کمتره که نمره نیاد ؟؟؟:eek::eek::eek:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
شماره کارشناس گروه نرم افزار اونیکه پشت زمین چمنه رو می گم کی داره؟
پ.ن پیدا کردم فقط شماره دانشگاه چنده ؟ ینی اولش باید چند بگیریم بعد این داخلیه رو

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
پ.ن پیدا کردم فقط شماره دانشگاه چنده ؟ ینی اولش باید چند بگیریم بعد این داخلیه رو
33722831-5
33003540-7

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
شوما که باید داخلی بگیری برادر چون خیلی دور منزل :p:D

rezakarimi0000

Registered User
لایک‌ها
7
سلام تو را به خدا بگویید تا اینجا من معدلم 19.33 است ولی ریاضی هنوز نیومده ، در قسمت مشاهده آنلاین کارنامه دو تا درسم وارد شده ولی در قسمت مشاهده کارت ورود بر جلسه جز ریاضی همه نمراتم اومده میتونم انتخاب واحد کنم یا نه ترم یک هستم

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
نجمه ملک محمدی از چه نظر خوبه؟؟؟درس یا نمره؟؟؟اگه حمزه ابانگاه ازگمی هم میشناید نظرتونو بگید لطفا...
من این ترو که کذشت با خادمی محاسبات برداشتم اما سر کلاس نجمه ملک محمدی میرفتم صفحه زیرو بخون نظر دادم
http://tjhelp.ir/index.php?newsid=28
نجمه ملک محمدی صفحه زیر رو بخون
http://tjhelp.ir/index.php?newsid=274

من خودم به شخصه نجمه ملک محمدی
http://tjhelp.ir/index.php?newsid=274

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام تو را به خدا بگویید تا اینجا من معدلم 19.33 است ولی ریاضی هنوز نیومده ، در قسمت مشاهده آنلاین کارنامه دو تا درسم وارد شده ولی در قسمت مشاهده کارت ورود بر جلسه جز ریاضی همه نمراتم اومده میتونم انتخاب واحد کنم یا نه ترم یک هستم
شهریه رو بریز با معدل 17 به بالایی ها انتخاب واحد کن مشکلی نیست

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
باید نمرت تو کارنامه یاشه تا رکوردت باز شه ( ملاک نمره کارنامس ) / حالا " انتخاب واحد " رو بزن یه امتحانی بکن/ ( باید زود تر میرفتی پیش مدیر گروهت تا نمره هاتو تایید کنه )

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
اگر اینجا "مشاهده آنلاين كارنامه نمرات" نمره هات اومده ( حتی 1 واحد ) و 17 به بالایی ، پس شهریه رو بریز تا زمانت تموم نشده !!!!

rezakarimi0000

Registered User
لایک‌ها
7
اگه اومدیم معدل بعد از ظهر شد زیر 17 چی میشه رکود بسته میشه موقع انتخاب واحد رشته باید انتخاب واحد کنم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
:cool: اولین بار توی عمرم بعد 8 ترم یه بار جزو درسخونا روز اول انتخاب واحد کردم. اصن حس می کنم باید امضا بدم:p خیلی حال می ده روز اوله ولی من بازم عین وحشیا زیر دقیقه انتخاب واحد کردم بعد دیدم کلاسی کلن 1-2 نفر پر شده:eek: .:D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اگه اومدیم معدل بعد از ظهر شد زیر 17 چی میشه رکود بسته میشه موقع انتخاب واحد رشته باید انتخاب واحد کنم
بعد از ظهر چیه همین الان رکوردت بازه
سریعی پولو بریز انتخاب واجد کن
کار 2 دقیقس بعدشم ببندن فرقی نداره برات

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
در ضمن بعد از ظهر رکورد معدل بالاها هم بسته می شه فکر کنم. چون تایم ورودی قدیمیاس. اما بازم امتحان کن. موقعیت به این خوبی تازه درگیری؟

بالا