ارهکی منو تگ کرده بود ...
فرزاد تو منو تگ کردی ؟
آقا یدون جزوه یه برگه ای یکی برا معادلات یادمه داشت... یه لطفی میکنید بزاریدش دوباره هرچی میگردم پیدا نمیکنم
چاکرتمچطوری پسر :دی آقو توام الان میخای بخونی ؟ خخخ
ریاضی رو چیکار کردی ؟ خوب دادی ؟
اون برگه رو فکر کنم لردک گذاشت اگه اشتباه نکنم . بزا بهش بگم ببینم اون داره .....
چاکرتم
بله دیگه پس کی بخونم :دی فقط مشکل اینه جزوه ارفع رو دارم، برا نرگس طاهری رو نبودم سر کلاس فقط اولای ترم رو دارم
دیروز خوب بود والا امید دارم پاسم کنه : دی
@lordesiah دمت گرم بیا این جزوه یه برگه ایه رو بده اگه داری
دو سه جلسه اول بودم، حذف که نیس چیزی راستی؟
لردک نداره رفتم ازش پرسیدم
جزوه نرگس طاهری ماله کاربر پلمبر رو من ازش امانت گرفتم همشو اسکن شده بهش دادم و فکر کنم الان فایله آپلود شدشو داره
@plamber
من همش یه پسره سر کلاس بود فکر میکردم تویی خخخخ خیلی خر خون بود . پس کلا نبودی )
دو سه جلسه اول بودم، حذف که نیس چیزی راستی؟
ببین اون که ۴۷ صفحه اس رو دانلود کردم کاملترش هست؟ @plamber دستم به دامنت
ترم یک فیزیک1 و آزش رو با هم براشتی؟ فیزیک 1 مگه پیشنیاز آزش نیست؟ بگم که ممکنه برات دردسر بشه موقع فارغ التحصیلیدوستان من این ترم 19 واحد برداشتم که به حول و قوه ی الهی 7 واحدشو پاس کردم : | ( 12 واحدو با نرفتن سر جلسه امتحان حذف کردم )
امروز رفتم تو سایت دانشگاه قسمت مشاهده آنلاین کارنامه نمرات ، دیدم جلو ادبیات ( یکی از درسایی که حذفش کردم ) تو قسمت توضیحات زده غایب ( غیر موجه ) و پایین کارنامه نوشته تعداد مشروطی یدونه و تا الان همین ادبیات گند زده به معدلم ، اینم عکسش :
خواستم بدونم که اون سه تا درس دیگه هم مث همین ادبیات گند میزنه به معدلم ؟! : | مگه هر چند تا درسی که امتحانشو ندی حذف نمیشه ؟! : |
خدا به خیر کنه طاهری نمرات رو زود میده ترم گذشته 48 ساعت بعد امتحان نمرات اومد ببینیم شما چه کردیمن خودم یکی در میون میرفتم . اگرم چیزی رو حذف کرده متوجه نشدم ......
علم مواد گرانمایه خوب درس میده امتحان به نسبت سخت -یوسفی امتحان و نمره سخت گیر نیست.سلام ببخشید یکی راهنمایی کنه بهترین اساتید استاتیک کیند نمره زیاد برام مهم نیست خوب درس بدهند . علم مواد چطور، استاد جلیلی شانی در تاریخ تحلیلی چه طور نمره میده
دانشگاه رشته جدید آورده به اسم دینامیک ما خبر نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما ک اینجا هرچی سوال کردیم کسی جواب داد.این یکیو بخاطررضای خداجواب بدید
قاعدتا اینارو ک بچه های دینامیک باید بشناسن
فامیلیش مشکل اخلاقی داره نمیشه خوند به حرکی گفتم فامیلیو بخون جند بار توی دلش خوند بعدش گفتم چی شد جواب ندادنرم 1 کسی "کردتودشکي-ليلا" میشناسه ؟
دادا برو خدارو شکر کن 3 واحد اومده برا من هیچ کدوم نیومدهدانشگاه مگه هوله اینقدر زود انتخاب واحد گذاشته از 15 واحدی ک امتحان دادم فقط 3 واحد نتیجش اومده ! شنبه هم انتخاب واحده !!!!!!!!!!
دوستان طراحی و پیاده سازی بین عزت و صمیمی کدوم بهتره ؟
اگه سخت نباشه و مزایا و بازنشستگی و بیمه هم داشته باشه من پایه ام:general307:به چند دانشجوی فعال واسه سایت نیازمندیم
کار زیادی نداره شاید هفته ای سه بار بخواد کلا سر بزنید ولی خب تعداد افراد مهمه ؛ اگه پایه اید پ.خ بدید
فرقی ندارن بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنسلام تو را به خدا چند تا استاد استاتیک خوب بگید : مسعود ابراهیمی چظور و چه بدیه داره ، خورشیدوند چظور