دوستان بابت این ۴تا استاد راهنمایی کنید چقدر باید بلد باشم هرکدومو تا پاسم کنن
مریم خادمی مهندسی
هادی مدار۱
آمار احتمالات مهندسی میرخان
پیشاپیش ممنونم
ایمان آهنیان بوددکتر مریم خادمی http://tjhelp.ir/index.php?newsid=28 (به نظرم جز استادای خیلی خوب و دلسوز )
استاد هادی (اگر سویچینگ هم درس میده ) : نظر کاملا شخصی درس خوب میده ولی یکم بی سر ته من اخر نفهمیدم چی شد رنج نمرش خوبه (در حد 14-15 نوشتم ولی شدم 16) زیاد هم حساس نیست .
مورد 3 وم : http://tjhelp.ir/index.php?newsid=244
مورد 4 !!! ؟
چی میخای؟سلام بچه ها کسی این ترم با قوامی نظریه نداره؟؟؟؟؟؟؟/
یا حتی ترمای پیش؟؟؟؟؟؟
خیلی واجبه لطفا کمک کنید
تهران جنوبم چه جنگ جوهایی داشته (فاطی کمکاندو) اما بهش میاد مبارکه.:general601:فاطی کماندو خیلی بد صحیح میکنه مواظب باش
وقتشو بیشتر کنیناینم پیشنهاد من.سلام به همگی ... دلمون تنگ شده بود واسه اینجا :general406::general307:
احراد گل که هر روز تقریبا سر میزنه به سایت و فعاله تو سایت تی جی هلپ واقعا دمش گرم . یه سوال ، بنظرتون بخش جزوات رو راه بندازیم تو سایت ؟ هزینه برداره واسه همین باید از یه جا هزینه جور بشه که تبلیغات نمیشه کرد بخاطر رنک پایین سایت و این صحبتا ؛ بنظرتون کمک مالی یا همون دونیت راه بندازیم تو سایت ؟ یا ضایست ؟ کلا پیشنهادی چیزی دارین بچه ها ؟ ممنون میشم
راه انداختن که من خیلی وقته راه انداختم دیدم خبری ازت نشد خودم زیر پستام یه سری نمونه سوال گذاشتم تا جایی که تونستم یه سری هم توی وبلاگمه بازم دارم تهیه و آماده میکنم تا زیر پستام قرار بدم.سلام به همگی ... دلمون تنگ شده بود واسه اینجا :general406::general307:
احراد گل که هر روز تقریبا سر میزنه به سایت و فعاله تو سایت تی جی هلپ واقعا دمش گرم . یه سوال ، بنظرتون بخش جزوات رو راه بندازیم تو سایت ؟ هزینه برداره واسه همین باید از یه جا هزینه جور بشه که تبلیغات نمیشه کرد بخاطر رنک پایین سایت و این صحبتا ؛ بنظرتون کمک مالی یا همون دونیت راه بندازیم تو سایت ؟ یا ضایست ؟ کلا پیشنهادی چیزی دارین بچه ها ؟ ممنون میشم
اره اینم میشه اما یکم نامنظم میشه ...راه انداختن که من خیلی وقته راه انداختم دیدم خبری ازت نشد خودم زیر پستام یه سری نمونه سوال گذاشتم تا جایی که تونستم یه سری هم توی وبلاگمه بازم دارم تهیه و آماده میکنم تا زیر پستام قرار بدم.
در مورد هزینه فکر نکنم جواب بده این که پولی باشه کسی طرفش نمیاد یا بعید میدونم بیان دانشجوها.
کاری که من میکنم اینه درمورد هر استادی که نظری میدم آخرش از همون استاد اگه سوال امتحانی دارم قرار میدم
برای ریاضی 2,معادلات دیفرانسیل,محاسبات عددی,مقاومت مصالح 1,توربین گاز,توربوماشین,انتقال حرارت 2,مکانیک سیالات 2,نیروگاه های حرارتی,ریاضی مهندسی,ارتعاشات مکانیکی,حرارت مرکزی و تهویه مطبوع و چند تا درس دیگه که دارم آماده میکنم یه سری توی وبلاگه بقیه رو هم آماده میکنم وزیر پستام توی tjhelp.ir قرار میدم.
اونطور که شنیدم خوب نمره میدهسلام. دوستان کسی ریاضی 1 با ابراهیم ساعت چی داشته؟؟ فردا ریاضی 1 دارم می خوام ببینم چی بخونم که پاس کنم ؟؟؟
فرم باید پر کنی برو پشت زمین چمن فرمشو میدن بهت. البته میتونی کلن کاری نکنی تا قبل از ثبت نام ترم بعد بری :دیمیشه یه ترم مرخصی گرفت؟ اگه میشه باید بری کجا و چیکار کنی؟