iMohammad74
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 6
یه سوال : الآن من هنوز چندتا از درسام از جمله ریاضی یک هنوز نیومده چیکار کننم ؟ برای انتخاب واحد مشکل پیش نمیاد ؟
خودتو معرفی کن واسه آموزش بگو کی هستی حتما برات باز میکنن ما هم ترم یک بودیم همین کارو کردیم رفتیم اموزش گفتن باز میکنیم الان بعد هشت ترم هنوزم که هنوزه دارن باز میکنن (اینجا تهران جنوبه موقع انتخاب واحد همه قیافه میگیرن حتی اون مرتیکه تیک من که میاد استادارو حضور میزنه )ا
باوووو ما که هشتم داریم رو حساب نکردی
آقا من و دوستم فردا دغریم میریم اعتراض بابت کمبودن ظرفیت کلاسا
پیش کی باید برم اعتراض کنم?
انتخاب واحد ما حتی فردا هم نیست و پس فرداست ، پیش کی برم تا شاید برامون ظرفیت باز کنه?
چون نمره هام در حد معدل ۱۷ هست اگه بگم نرگس طاهری رو برام باز کنه میکنه?
حالا بازار سیا راه ننداز ,منم ترم پیش یدونه ریاضی 2 برداشتم توی حذف اضافه حذفش کردم اصلا نمیدونم چی شد فکر کنم طرف ذوق مرگ شد توی حذف تضافه کلاس دکتر طاهری گیرش اومد:general404:نرگس طاهری نمره های معادلات رو هم زد. با 10.5 پاسم کرده. یعنی بخدا اندازه 6-7 تا از استادهای مرد دانشگاه مرده! یدونه باشه ایشالا :دی
دادا چی فکر کردی من که شما رو جای بد نمیبرم مبارکه
پ.ن. یک دونه معادلات نرگس طاهری دارم تو حذف اضافه حذفش میکنم اگه کسی خواست هماهنگ باشه باهام.
اسم شفیعی آدمواز زندگی سیر میکنه (یکم رفته بودم با استاد کارداشتم دیدم همین شفیعی موسوی تلو تلو کونان اومد ساختمون 5 اگه درست دیده باشم 6 تا برگه دستش دادن برا درس معادلات -فکر کنم اونا رو تا برسه جلو ماشینش همه رو بندازه هیشکی پاس نکنهواقعن نتونستم جلو خودمو بگیرم!
دوست عزیز شما قبل از اینکه دیگران رو گمراه کنی یبار با شفیعی موسوی یا محسن راد درس بگیر، اون عذاب رو تجربه کن ببینم دیگه همچین حرفی میزنی؟ :دی
تموم شد!!!!!!!!!!!!!!سلام برا ریاضی مهندسی نرگس طاهری یا خادمی
نمره معادلاتم اومد پاس شدم دمش گرم خود نمره ام رو دادش 2 ترم بود این درسو برمیداشتم ولی نمیرفتم امتحان بدم ( حتی تابستون! )بلاخره این پروژه عظیم رو به پایان رسوندم! خداییش خوب درس میده...من با غریب خواجه معادلات داشتم ، جزورو خیلی مرتبو تمیز میگفت ولی من چون حواسم نبود وعینه ماشین فقط مینوشتم یادم نیس درس دادنش چطور بود بعدشم دقیقا نمره خودتو میده اصلا تو کاره پاس کردن و حتی با 9 انداختن نیس...
منم خرسند ،در حده ی دور اونم روخونی و بدون حله نمونه سوال رفتم امتحان دادم اونم شیک انداختم (سوالا خیلی شبیه مثالایه جزوش بود)، ترمه بعدشم با غفوری برداشتم،از حرفاش تقریبا چیزی متوجه نمیشدم ،جالب درس نمیداد و ادبیات درس دادنش یکم متفاوت بود خلاصه یکم بیشتر از ترم قبل خوندم (البته همون جزوه غریبو) پاسم کرد ولی در کل به این نتیجه رسیدم که اگه خوب بخونی و مثالایه همون جزوه غریبو بلد باشی نمره عالی میگیری...
گرچه خودش آدمه
خوبه.منم تعریفشو شنیدمریاضی مهندسی با مریم خادمی برداشتم...چه جوریاس؟
من ترم قبل با ایوب تو تهران شمال داشتم حضور غیاب فقط چند جلسه اول بقیه اصلا نیومدی کاری نداره سر کلاس وسط درسش حرف بزنی ناراحت میشه میان ترم خبری نیست امتحان نمیگیره درس دادنش کامله از اول تا اخر کلاس درس میده یعنی جایی رو ناقص نمیزاره مثال زیاد حل میکنه امتحان هم از جزوس اما نمره دادنش نمره خودتو میده به قول خودش 6 رو 10 نمیده ولی 2 رو 9 میده معدل خراب نشه کلا نمره خودتو میده درسشو خوب بفهمی تا ترم اخر رو غلتکی چون کامل درس میدهدوستان احمد رودک برای ریاضی 2 چطوره؟
من ترم قبل با ایوب تو تهران شمال داشتم حضور غیاب فقط چند جلسه اول بقیه اصلا نیومدی کاری نداره سر کلاس وسط درسش حرف بزنی ناراحت میشه میان ترم خبری نیست امتحان نمیگیره درس دادنش کامله از اول تا اخر کلاس درس میده یعنی جایی رو ناقص نمیزاره مثال زیاد حل میکنه امتحان هم از جزوس اما نمره دادنش نمره خودتو میده به قول خودش 6 رو 10 نمیده ولی 2 رو 9 میده معدل خراب نشه کلا نمره خودتو میده درسشو خوب بفهمی تا ترم اخر رو غلتکی چون کامل درس میدهسلام تو را به خدا من راهنمایی کنید از بین حمید صفدری ایوب غریب خواجه، احسان محبیان فر کدوم خوبه
عارف بنداز ؟؟؟؟ اگه درس میخونی ور دار / در غیر این صورت از الان افتادیشعارف اذر برای فیزیک چطور؟