• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
فردا ظرفیت اضافه می کنند؟

alireza sc

Registered User
لایک‌ها
16
نظرتون درباره مهدی منوچهریان و حسین دوستی چیه؟

alireza sc

Registered User
لایک‌ها
16
عارف اگه برداشتی از همین الان خودتو افتاده بدون دی:
با حسین دوستی برداشتم نمیدونم خوبه یا نه
اوضاع فیزیک 2 خیلی خرابه فقط کبری و عارف و حضرتی اشتیانی مونده که همه ازشون بد میگن!

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستانی که برای ریاضی مشکل دارن ابراهیم دوست هم خوبه از بین اینا که موندن بهتره
خوب پاس میکنه من خودم ریاضی مهندسی باهاش داشتم یه سوال 5 نمره ای کامل ننوشتم تهش شدم 15 خیلی باهال بود
کسایی که درسای دیگه هم مثل معادلات داشتن ازش راضی بودن

downfall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کدوم استاد برا فیزیک 2 خوبه ؟

موسوی شیرازی
حسین دوستی
اکرم مهدی زاده
قلمی باویل

The First

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سوان صحرایی ریاضی رو خط قرمز بگیرید کل تهران شمال از لبه تیغ گذروند غیر سه چهار نفر کسی که میگفت 15 میشه تو برگه 6 بهش داده بوده تو کارنامه

downfall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

من معادلات با سهرایی سوان ورداشتم

همه گفتنه خوبه که
o_Oo_O

iMohammad74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من با باویل داشتم 8 رو 10 نداد نمره خودتو میده زیاد جالب نیست

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
حسین دوستی برا ریاضی یه کره @#% ه به تمام معناس :general304:
بد دهن و بی شعور و لهجه غلیظ ترکی اصن معلوم نیست چی میگه . سگ سیبیلم هس:general304:
اصن درس بلد نیس بده . انگار اینو از طویله های اردبیل اوردن کردنش استاد :general304::general304::general304:

ولی اون ترم که من داشتم همه رو پاس کرد بی @$%ر :D:general307::general307:

iMohammad74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا یه سوال :
من الان فردا انتخاب واحدمه ؛ توی نظراتی که خوندم فهمیدم اگه بری پیش مدیر گروه کارتو حل میکنه ؛ حالا میخواستم بپرسم باید چی بهش بگم ؟ بهش بگم من فلان روزا رو میخوام خودش برام انتخاب واحد میکنه یا نه ؟ اصلا من تا حالا مدیرگروهمو ندیدم باید مدیر گروه ها تو کدوم ساختمونن ؟ (مسخرم نکنین ترم اولم)
من اگه فردا برم حضوری برای قسط بندی شهریه همون جا کارمو راه میندازن (همون لحظه) یا علافی داره ؟ برای این مورد هم باید کجا برم ؟
ممنون

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
آقا یه سوال :
من الان فردا انتخاب واحدمه ؛ توی نظراتی که خوندم فهمیدم اگه بری پیش مدیر گروه کارتو حل میکنه ؛ حالا میخواستم بپرسم باید چی بهش بگم ؟ بهش بگم من فلان روزا رو میخوام خودش برام انتخاب واحد میکنه یا نه ؟ اصلا من تا حالا مدیرگروهمو ندیدم باید مدیر گروه ها تو کدوم ساختمونن ؟ (مسخرم نکنین ترم اولم)
من اگه فردا برم حضوری برای قسط بندی شهریه همون جا کارمو راه میندازن (همون لحظه) یا علافی داره ؟ برای این مورد هم باید کجا برم ؟
ممنون
بهش چی بگم یعنی چی خب کاری که داری رو بهش بگو دیگه. o_O الآن مشکلت چیه که میخوای بری یپش مدیر گروه؟
فردا برا قسط بندی شهریه دیگه دیره. قبل از انتخاب واحد و اینا باید بری تشکیل پرونده بدی. ایشالا از ترم بعد.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آقا یه سوال :
ممنون

بستگی به مدیر گزوهت داره . مثلا مدیر گروه برق یه آدم بلا نسبت ً$%$^%$ که دومیش خودشه .
ولی مدیر گروه های دیگه کار راه اندازن

تقسیط هم چرا انقد دیر ؟ خوو زودتر اقدام میکردی
تقسیط باید بری ساختمون 5 طبقه 2 واحد رفاه دانشجویی

iMohammad74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مثلا بهش بگم من روزای دوشنبه سه شنبه چهارشنبه رو میخوام میتونم کارمو جور کنه ؟یا باید بهش بگیم با فلان استادا میخوایم ؟

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
مثلا بهش بگم من روزای دوشنبه سه شنبه چهارشنبه رو میخوام میتونم کارمو جور کنه ؟یا باید بهش بگیم با فلان استادا میخوایم ؟
عزیز هر روز و ساعت و استاد که میخوای خودت از تو سایت باید انتخاب واحد کنی، نه اینکه بری به مدیر گروه بگی برات برداره :general107:

rezakarimi0000

Registered User
لایک‌ها
7
سلام استاتیک همه پرند فردا خالی میشه، اکرم محمدی برای فیزیک 2 چطوره

rezakarimi0000

Registered User
لایک‌ها
7
سلام ببخشید بچه ها ریاضی 2 حسن خرازی محمود خاکسار سیروس جلالی الهام ابوماهی گیر می شناسید

بالا