rezakarimi0000
Registered User
- نوشتهها
- 107
- لایکها
- 7
فردا ظرفیت اضافه می کنند؟
عارف اگه برداشتی از همین الان خودتو افتاده بدون دی:دوستان احمد رودک برای ریاضی 2 چطوره؟
عارف اذر برای فیزیک چطور؟
کبرا خفه کنببخشید نمی خواستم ناراحت کنم شما را، فقط یه سوال کبری حاجی زاده و اکرم مهدی زاده کدوم بهتر اند
با حسین دوستی برداشتم نمیدونم خوبه یا نهعارف اگه برداشتی از همین الان خودتو افتاده بدون دی:
بهش چی بگم یعنی چی خب کاری که داری رو بهش بگو دیگه. الآن مشکلت چیه که میخوای بری یپش مدیر گروه؟آقا یه سوال :
من الان فردا انتخاب واحدمه ؛ توی نظراتی که خوندم فهمیدم اگه بری پیش مدیر گروه کارتو حل میکنه ؛ حالا میخواستم بپرسم باید چی بهش بگم ؟ بهش بگم من فلان روزا رو میخوام خودش برام انتخاب واحد میکنه یا نه ؟ اصلا من تا حالا مدیرگروهمو ندیدم باید مدیر گروه ها تو کدوم ساختمونن ؟ (مسخرم نکنین ترم اولم)
من اگه فردا برم حضوری برای قسط بندی شهریه همون جا کارمو راه میندازن (همون لحظه) یا علافی داره ؟ برای این مورد هم باید کجا برم ؟
ممنون
آقا یه سوال :
من الان فردا انتخاب واحدمه ؛ توی نظراتی که خوندم فهمیدم اگه بری پیش مدیر گروه کارتو حل میکنه ؛ حالا میخواستم بپرسم باید چی بهش بگم ؟ بهش بگم من فلان روزا رو میخوام خودش برام انتخاب واحد میکنه یا نه ؟ اصلا من تا حالا مدیرگروهمو ندیدم باید مدیر گروه ها تو کدوم ساختمونن ؟ (مسخرم نکنین ترم اولم)
من اگه فردا برم حضوری برای قسط بندی شهریه همون جا کارمو راه میندازن (همون لحظه) یا علافی داره ؟ برای این مورد هم باید کجا برم ؟
ممنون
عزیز هر روز و ساعت و استاد که میخوای خودت از تو سایت باید انتخاب واحد کنی، نه اینکه بری به مدیر گروه بگی برات برداره :general107:مثلا بهش بگم من روزای دوشنبه سه شنبه چهارشنبه رو میخوام میتونم کارمو جور کنه ؟یا باید بهش بگیم با فلان استادا میخوایم ؟