اگه واسه نمره میخوای بهتر بیخیال شی.چون اصلا فایده ندارهسلام،کسی ایمیل استاد قاضی دیزجی رو نداره؟؟؟ خواهشا اگر دارین بدین.
کیا با پیرنیا کلاس داری؟دقیقا همین اتفاق برای منم افتاده.منم همه تمریناتو انجام داده بودم برگه رو هم بالای 10 میشدم بهم 8 داده. من تجدید نظر دادم ولی اگه نمره نده باید تو حذف و اضافه پیشرفته رو حذف کنم به جاش مبانی وردارم.
اولین باره میشنومسلام بچه ها
اقا کمک
معدل این ترم ما متاسفانه شده 11/85
این داستان پر کردن فرم عدم مشروطی چیه؟
من شنیدم 11/80 به بالارو میتونی فقط واسه یک ترم فرم عدم مشروطی پر کنی
یا شایعست
خورشیدوند خیلی سختگیرهبچه ها تو را به خدا بگید تو استاتیک : احمد رضا خورشیدوند مسعود ابراهیمی احمد بیدی چطور هستند
آخه تمام تمریناتم رو بهش تحویل داده بودم،فعالیت کلاسی داشتم، تو برگه هم بد ننوشتم.اون وقت من رو با نه انداخته؟؟؟اصلا دلیلش رو متوجه نمیشم.اصلا انصاف نیست.یعنی اصلا نمره ام رو بهم نمیده؟؟؟اگه واسه نمره میخوای بهتر بیخیال شی.چون اصلا فایده نداره
سلام داداشدوستان کسی از صندوق دانشگاه وام گرفته؟
زیاد دردسر نداره گرفتنش؟
سخت گیر ، خفن ، در کل باید بشینی بخونی برو با هاشمی بردار راحت قبول بشیسلام
کسی این استادو میشناسه طاهاي-سيدعبدالرزاق ؟؟؟
دینامیک اریه داده
اصلا فایده نداره.نیم نمره هم نمیده.البته قاضی ازمیرخان بهتره.امتحانش معلوم چیه.درس هم خوب میده .نمره هم بد نمیده.نمیونم چرا شما اینجوری شدی.احتمال میدم سرکلاساش ی خط درمیون میرفتی...آخه تمام تمریناتم رو بهش تحویل داده بودم،فعالیت کلاسی داشتم، تو برگه هم بد ننوشتم.اون وقت من رو با نه انداخته؟؟؟اصلا دلیلش رو متوجه نمیشم.اصلا انصاف نیست.یعنی اصلا نمره ام رو بهم نمیده؟؟؟
شما استاد میرخان رو میشناسید مجبور شدم دوباره با ایشون بردارم.ایشون چطور آدمیه؟؟؟
هاشمی ارایه ندادهسخت گیر ، خفن ، در کل باید بشینی بخونی برو با هاشمی بردار راحت قبول بشی
سلام داداش
من الان سه سال تو این دانشگام حتی ترم آخر هم وام گرفتم
نه داداش چه دردسری
مشروط هم بشی میتونی بگیری
میری دانشگاه دو تا سفته میدی خودشون بهت میگن چقدرغیر تقسیط چه وامی گرفتی؟
راهنمایی میکنی چطوریه
آها اونکه تقسیطه دارمشمیری دانشگاه دو تا سفته میدی خودشون بهت میگن چقدر
بعدشم میری تو سایت قسمت صندوق رفاه یه کلیک میکنی نصف شهریه تو وام میده مثلا اگه کلش 1 میلیونه بهت 500 تومن وام میده