rezakarimi0000
Registered User
- نوشتهها
- 107
- لایکها
- 7
بچه ها اخرین سوال من میدونم خیلی سوال می پرسم منبع استاتیک برای رشته مکانیک استادای دانشگاه چی معرفی می کنند
من همیشه تمام کلاسهاش رو شرکت کردم.من ممتاز علمی دانشگاهم.اصلا همچین چیزی برام قابل قبول نیست.خودش شناخت کاملی از نظم و انظباط من داشت.اصلا فایده نداره.نیم نمره هم نمیده.البته قاضی ازمیرخان بهتره.امتحانش معلوم چیه.درس هم خوب میده .نمره هم بد نمیده.نمیونم چرا شما اینجوری شدی.احتمال میدم سرکلاساش ی خط درمیون میرفتی...
ولی یقین دارم نیم نمره هم نمیده.درکل میرخان هم بدنیس.
ای بابا حالا که معادلات پاس شدیم اینو داری خخخخخخخراستی اون معادلات نرگس طاهریه موجوده! کسی خواست بگه که به خودیا برسه
من با اکبر کلاس مبانی داشتم خیلی جالب نیست توضیحات کامل رو Tjhelp.ir بخون بچه ها نوشتن براشسلام کسی اکبر ***** تبار میشناسه ، برای آزمایشگاه سپیده صادقی مهدی عسگرکیا فرخ حضرتی برای نقشه کشی جلال ابیانه ارش زند رامین کرمی مجتبی راغبی
شرمنده شدم دیگه همین فقط تو دست و بالمه :دی یه فارسی هم هست البتهای بابا حالا که معادلات پاس شدیم اینو داری خخخخخخخ
ریاضی2 و مهندسیشو اگه داری برام زدیف کن بچه محل :دی
یعنی چی ممتاز علمی ؟من ممتاز علمی دانشگاهم.
سلام دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم من که ریاضی یک رو 19 وریاضی دو رو18 مغناطیس رو 17 ..... ودر اخر تحصیلاتم معدلم17.58 شد هرکس منو سرکلاس میدید میگفتم من از همه بیسواد ترم طرف ریاضی بوق رو ترم اول شده 9 میگه من ممتاز علمیم!!!! عمو هروقت اومدی مغناطیس وکنترل وسیگنال وماشینهارو پاس کردی!!بگو تازه دانشجوی مهندسیم ممتاز علمی!!!!!
اقا سلام علیکم! چاکریم ما دوترمه که فارغ شدیم! البته از تحصیل! یه زمان اینجا چه خبر بود اومدم کمک بچه ها کنم تو انتخاب استاد دیدم همه تو فاز تربیت بدنی یک و علوم پایه هستن اونم ما کل یوم نمیشناسیمشون ولی واقعا سطح علمی دانشگاه خیلی بالا رفته! بازم خیلی مخلصیمعع سلام کامران خوبی؟ کجا بودی داداش خبری ازت نبود بابا ممتازه علمی :general304:
ممتاز علمی .ممتاز علمی که میگن پس شومایید ؟:general307:
آقا بینهایت از زیارتتون خوشبختیم
با باقری بردارسلام
این استاد معارف چطوره؟
قاسمي پطرودي-سيدمجيد
بنظرتون با این بردارم یا محمدرضا باقری یا محمدعلی فاضلی مهرآبادی؟
دمت گرم یه توضیح در موردش میدی بیزحمتبا باقری بردار
دمت گرم یه توضیح در موردش میدی بیزحمت[/QU
من باهاش انقلاب داشتم.استادیه ک خودش تو جنگ بوده
خیلی با دانشجوراه میاد.میتونی باهاش صحبت کنی و سرکلاس نری.اصلا سرکلاس گیرنیس.
ی کتاب معرفی کنه ازاون امتحان بگیره.البته نصفشو حذف میکنه.امتحانش فکرمیکنم 10تا سوال 2 نمره بود.آخرین جلسه هم شماره شو میده.میگه اگه کسی مشکلی داشت زنگ بزنه....
تو تصحیح هم خیلی کمک میکنه.حداقل واسه من اینجوری بود.دوتا سوال چرت نوشتم ولی بیست شدم.راستی ی تحقیق داره ک 2و3نمره داره
اگه خواستی باهاش برداری سرکلاسش سعی کن غیبت نکنیو تحقیق روبهش بدی.خیلی خوب نمره میده(حداقل واسه من اینجوری بود.من سه ترم پیش باهاش داشتم)
دوستان اگه من درسایی که میدن رو خوب بخونم بنظرتون با توجه به استاد و پتانسیل دانشگاه امکانش هست ارشد سراسری یه دانشگاه خوب قبول شیم؟