• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان تهران جنوبی سلام. بچه ها ایمیل استاد رسولی منفرد (دفاع مقدس) رو دارین؟
فوریییییییییییییییییییییییه! خواهش می کنم اگه می تونین از دوستاتونم سوال کنین/ :)

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان
من ازاد مشهدم
کارت ورود به جلسه رو که میخوام بگیرم پیغام میده "ارزشیابی دانشجو کامل انجام نشده است."
یعنی چی؟ چیکار باید بکنم؟

203_fariba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید یک سوال داشتم کسی از نحوه امتحان گرفتن و منابع امتحانیشون واسه درسه سازه اقای دکتر هریسچیان اطلاعی داره ?!

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستانی که میخان ارشد MBA شرکت کنن،کتابای ریاضی1و2،زبان،استعداد تحصیلی مدیریت و سوالات کنکور15سال مدرسان شریف رو از نمایشگاه امسال خریدم اما بنا به برخی دلایل منصرف شدم.این کتابا رو برای فروش دارم.دست نخورده.
پخ بدید...

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام کسی جواب تمرین های مقاومت مصالح 1 علوی رو داره

pooooria777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی این ترم مدار منطقی با استاد نیما جعفرزاده برداشته؟ کسی اطلاعاتی ازش داره؟؟؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بچه ها جاااااااااانه مادرتون کسی یررسی1 با سیاهکلی نداره یا نداشته ؟
نمونه سوالی چیزی دارید جوون عزیزتون بزارید

سلام
وحید چیکار کردی امتحانو ؟ صحبت کردی ردیف شد ؟

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
منشی راحت پاس می کنه ؟ ( مبانی)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نگاه اولی یعنی شما که از قدیم توی این دانشگاهی مبانی می خوای چی کار؟ (احتمال زیاد برای کسی می خوای)
نگاه دومی یعنی منشی دست بنداز داره . اونجوری نیست همه پاس بشن. تیکه کد دوست داره .ینی به اضای هر بخش نمره میده. دور همی 2 تا فور باشه یه ایف نمره نمیده تا هر جای کد درست بره جلو نمرشو میگیره یهو 4 خط اشتباه اخراش 2 خط درست نمره نمی ده. بار چندم باشه صحبتم کرده باشی شاید شاید یکم راه بیاد .که اونم از وقتی معاون شده بعید می دونم. اما امیدواریم بدم سوالای ترم قبل رو دیدم خیلی ساده بودن. یه تبدیل مبنا .یه تریس ساده . یه سری دیگه که حال ندارم بنویسم. در کلن در حد پاسی نوشتنش ساده بود.

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نگاه اولی یعنی شما که از قدیم توی این دانشگاهی مبانی می خوای چی کار؟ (احتمال زیاد برای کسی می خوای)
نگاه دومی یعنی منشی دست بنداز داره . اونجوری نیست همه پاس بشن. تیکه کد دوست داره .ینی به اضای هر بخش نمره میده. دور همی 2 تا فور باشه یه ایف نمره نمیده تا هر جای کد درست بره جلو نمرشو میگیره یهو 4 خط اشتباه اخراش 2 خط درست نمره نمی ده. بار چندم باشه صحبتم کرده باشی شاید شاید یکم راه بیاد .که اونم از وقتی معاون شده بعید می دونم. اما امیدواریم بدم سوالای ترم قبل رو دیدم خیلی ساده بودن. یه تبدیل مبنا .یه تریس ساده . یه سری دیگه که حال ندارم بنویسم. در کلن در حد پاسی نوشتنش ساده بود.
اول از همه مرسی که جوابمو دادین :) نه بابا من با هاشمیان همون ترم 1 پاس کردم الان برای دوست خواهرم می خوام که 1 جلسه هم سرکلاس نرفته! منشی تو امتحان تبدیل مبنا می ده؟؟؟!؟!؟!؟!؟!! عجب استادیه! من جای اون بودم حذفش می کردم! 1 جلسه هم نرفته سرکلاس! :|

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اول از همه مرسی که جوابمو دادین :) نه بابا من با هاشمیان همون ترم 1 پاس کردم الان برای دوست خواهرم می خوام که 1 جلسه هم سرکلاس نرفته! منشی تو امتحان تبدیل مبنا می ده؟؟؟!؟!؟!؟!؟!! عجب استادیه! من جای اون بودم حذفش می کردم! 1 جلسه هم نرفته سرکلاس! :|
سوالای ترم قبلشو تو نت پیدا نکرده ...

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
تا جایی که میدونم امتحان هماهنگه. شایدم حذف شده باشه:D. از کجا معلوم؟ معلومه سوالات توی نت نیست. افراد خیلییی کمی دارن خب.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یک جلسه هم نرفته خب برنامه نویسی بلده؟ اگر نه پس چیو می خواد امتحان بده؟

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تا جایی که میدونم امتحان هماهنگه. شایدم حذف شده باشه:D. از کجا معلوم؟ معلومه سوالات توی نت نیست. افراد خیلییی کمی دارن خب.
:))))) حذف شده بود که می گفت! الان شما جز اون افراد خیلی کم هستی؟؟؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بچه ها جاااااااااانه مادرتون کسی یررسی1 با سیاهکلی نداره یا نداشته ؟
نمونه سوالی چیزی دارید جوون عزیزتون بزارید

سلام
وحید چیکار کردی امتحانو ؟ صحبت کردی ردیف شد ؟
این درس برا رشته ما نیس والا نمونه سوالال برات میفرستادم :general208:
سلام
امتحانو که نوشتم اما اخرای امتحان بود منم تموم کرده برگه رو منتطر شدم مراقب نیومد گفتم ببینم ساعت چنده از قضا یه مسیج هم برام اومده بود داشتم میج رو میخوندم مراقب اومد برگه رو ازم گرفت با گوشی گفت داشتی تقلب میکردی از این حرفا حلا منم که اصلا اهل تقلب نیستم هیچی دیگه دیدم طرف سرش حرف نمیره داره حرف خودشو میزنه ، تقلب توی برگش ثبت کرد یه لحظه برگشت اون ور گوشیو برداشتم فلنگو بستم -خلاصه هیچ مدرکی ندارن علیه من مبنی بر تقلب یا هرچیز دیگه.:D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
:))))) حذف شده بود که می گفت! الان شما جز اون افراد خیلی کم هستی؟؟؟
خب مگه سر کلاس رفته بدونه حذفه یا نه ؟ شایدم از اینرول معلوم میشه .تجربه نداشتم نمی دونم. اره سوال رو از یکی از شاگردام گرفتم.

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خب مگه سر کلاس رفته بدونه حذفه یا نه ؟ شایدم از اینرول معلوم میشه .تجربه نداشتم نمی دونم. اره سوال رو از یکی از شاگردام گرفتم.
اره دیگه! اینرول می زنه حذف می شی یا نه! شما می تونین قبل از اینکه 1 خانواده به هم نریخته سر درس خوندن ایشون چند تا نمونه سوال بفرستین براش؟؟
راستی مگه تدریس می کنی؟!؟؟!

بالا