• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سلام .
من این ترم یه درس پیشنیازو با درس وابستش برداشته بودم. الان اون درس پیشنیازو افتادم. نمره اون درس وابسته حذف میشه؟امتحان درس وابستم دو روز دیگس برم امتحان بدم یا حذف میشه؟
از هرکی میپرسم یکی میگه حذف میشه یکی میگه حذف نمیشه! تو ایین نامه دانشگاه نوشته حذف میشه ولی میگن ایین نامه از سال 88 عوض شده و حذف نمیشه!!
ممنون میشم اگه میدونید جواب بدید
ببین اگر بگم بعدش بگی نمی دونم بگی تو چی میگی ازکجا اوردی اشتباهه فلان نمیشه ها. یا بری بگی فلانی گفت اینجوری شد . یا بعدا بیای بگی نصفه گفتی و اینا اصن شیلنگ نخواستیم .اینا که شوخیش بود .ولی جدیش اینه که تا جایی که قوانین دانشگاه رو خونده بودم و برای دوستان اتفاق افتاد سیستم سادست. شما اگر 2 تا مرتبط بگیری .اون اصلیه که اون یکی بهش وصله رو بیفتی مثل شرایط شما ترم بعدش که برمی داری حتما باید برداری و پاسم بشی . قانونا اگر ترم بعدیش برداری دوباره بیفتی اون پاس شده هم حذف میشه ولی توی دوستان بود دوباره هم افتادن حذف نکردن چون درسو برداشته.

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان نمیدونید این تابستون وام تقسیط میدن یا نه؟

maedemn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من ترم 2 هستم
سر جلسه ریاضی 2 و تربیت بدنی نرفتم تا حذف بشن
ولی نمره رو صفر رد کرده و نوشته غایب(غیر موجه)
اینطوری معدلم اومده پایین
این درست میشه؟!!
نیاز نیست برم اموزش؟!
و معدل کل زیر 10 اخراج میکنن تو این دانشگاه؟!!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سلام دوستان
من ترم 2 هستم
این درست میشه؟!!
نیاز نیست برم اموزش؟!
سلام .لطفا جنسیت و رشتتون رو بفرمایید.(اکثر بچه های اینجا گفتن صرفا جهت کمک رسانی بهتر)
اول میزنه 0 یه مدت که بگذره که بین 1 هفته تا 1 ماهم حتی شاید بشه .اون 0 تبدیل میشه به ماده 35 غیبت موجه. بعدش اتومات معدل درست میشه .معدل کم باشه اخراج نداره بار اول .مشروط میشید تکرار بشه دردسر داره. جزییات بیشتر خواستید باید شرایط دقیق تری مطرح کنید.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام دوستان
من ترم 2 هستم
این درست میشه؟!!
نیاز نیست برم اموزش؟!

سلام
نه من چند ترم پیاپی معدلم زیر 10 بوده . فقط پول خاستن

اینجا فقط پول میخان

mohammadrj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی ایمیل استاد ریاضی اسد الله مالکی فرد رو داره اینجا؟ تورو خدا اگه دارید بفرستید برام مشروط دارم میشم

theboss2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام لطفا کمک کنید... درس مدار الکتریکی(1) در چارت نرم افزار کدش 7260 هست، اما وقتی تو قسمت مشاهده کلاس ها میرم این درس با یان کد برای تابستون ارایه نمیشه ولی با کد 1154 ارایه میشه، فردا انتخاب واحد هست و من میخوام این درسو بردارم نمیدونم اگه با این کد 1154 بگیرم بعدا مشکلی پیش نیاد برام... کمک کنید

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
امیر اصلانی برای ترمودینامیک 1خوبه؟چه جوریاس؟

CodeElite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان مهندسی نرم افزار کدش 1976 ایناس ولی الان ک ارایه داده 7235 هه الان تکلیف چیه?

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
کسی رفته انتخاب واحد؟نوشته دربازيابي اطلاعات از سرور خطا رخ داده است

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ساعت 8 انتخاب واحد نیست همون 9 شروع می شه.
انقدررررررررررر این چند ترم اذیت کردن دیگه ریسک نمی کنم ترم اخری. :Dحاضر شدم با یکی از اساتید منفورم کلاس بگیرم فقط برای این که تموم بشه بره.

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
انقدررررررررررر این چند ترم اذیت کردن دیگه ریسک نمی کنم ترم اخری. :Dحاضر شدم با یکی از اساتید منفورم کلاس بگیرم فقط برای این که تموم بشه بره.
اره دیگه ادم مجبووووور میشه به اینکه دیگه این ترمای اخر با هرکی تونست برداره:D راستیی شما استاد غیاثوند رو میشناسین؟!؟!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
غیاثوند؟ برای رشته ما نیست فکرکنم.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
استاد منشی نمره ها رو داد؟قدیما زود نمره می داد.

theboss2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام لطفا کمک کنید... درس مدار الکتریکی(1) در چارت نرم افزار کدش 7260 هست، اما وقتی تو قسمت مشاهده کلاس ها میرم این درس با یان کد برای تابستون ارایه نمیشه ولی با کد 1154 ارایه میشه، فردا انتخاب واحد هست و من میخوام این درسو بردارم نمیدونم اگه با این کد 1154 بگیرم بعدا مشکلی پیش نیاد برام... کمک کنید

دوستان لطفاً جواب بدید اگه میدونید!! چرا مدار الکتریکی1 کدش 7260 نیست؟؟ میخوام بردارم ولی کدش 1154 ـه ؟؟؟؟ بعداً مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
اره دیگه ادم مجبووووور میشه به اینکه دیگه این ترمای اخر با هرکی تونست برداره:D راستیی شما استاد غیاثوند رو میشناسین؟!؟!
سلام غیاثوند رو اگه برای پروژه میخوای خوبه بچه ها باهاش داشتن راضی بودن ولی برای درس دادنش نمیدونم

بالا