k-boy
Registered User
با تشکر ولی تازه یونیو پیدا کردم :دیامیدوارم 24 تا 24 تا پاس کنی تموم شه.
حالا قسمت شد تعریف میکنم برات قضیرو :دی
با تشکر ولی تازه یونیو پیدا کردم :دیامیدوارم 24 تا 24 تا پاس کنی تموم شه.
سربازی کابوس نیست .یاشه :|
سربازیم کایوسه ...
یکی فرق تربیت بدنی با ورز1ش رو برام باز کنه :|
تربیت بدنی 1 = تربیت بدنیقابل توجه کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی
باطلاع می رساند طبق بخشنامه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، دروس تربیت بدنی 1 و 2 به شرح ذیل تغییر نموده و اجرای ان برای کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ( همه ورودی ها) که دروس عمومی تربیت بدنی 1 و 2 یا یکی از آنها را نگذرانده اند الزامی می باشد.
1- درس تربیت بدنی و درس ورزش 1 به ترتیب جایگزین دروس تربیت بدنی 1 و 2 گردید.
2- درس تربیت بدنی ویژه و درس ورزش ویژه برای دانشجویان دارای شرایط خاص به ترتیب جایگزین دروس تربیت بدنی 1 و 2 گردید.
دروس تربیت بدنی ، ورزش 1 ، تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه ، عمومی و اجباری هستند ، ولی دروس ورزش 2 و 3 اختیاری ( جایگزین دو واحد درس اختیاری) هستند.
سلام.سلام برای مهندسی نرم 2 روحانی چطوره؟پروژه هم میخاد؟نسبت به پایگاه داده ش بهتره؟از لحاظ نمره دادن
خوبه فقط همونطور که امیر گفت باید خوب بخونیسلام برای مهندسی نرم 2 روحانی چطوره؟پروژه هم میخاد؟نسبت به پایگاه داده ش بهتره؟از لحاظ نمره دادن
استاد خوبیه ، هم نمره هم درس هم حضور غیاب ، کلا با دانشجو راه میاد / تا اون جا که یادمه مدیر گروه فیزیک بود / واقعا استاده .فيزيک 2 ذوالرياستين-شهاب
یکی گفت رودک سخته منم کلا برنامه رو از سه شنبه بردم یکشنبه
بچه ها این چطوره واسه فردا اکی کنم؟
فيزيک 2 چراغي شمامي-زهرا
معادلات ديفرانسيل اسلامي-ربابه
آزمايشگاه كامپيوتر معين تقوي-مريم
ساختمانهاي گسسته زرين زاد-عبدالحسين
رياضي عمومي 2 سهرائي-سوان
آمار و احتمالات مهندسي آقابيگ-داود
(انديشه اسلامي 1(مبداومعاد اصلي-عبدالرحيم
زرین زاد و تقوی خوبن فقط باید مراقب باشی.
زرین زاد به ج آخر اهمیت میده امتحان تشریحی ولی تصحیح تستی
تقوی باید باهاش راه بیای با دخترا خوب نیست زیاد با پسرا اوکی تره
مرسی تسلا . خوبم . شما خوبی؟ اوضاع خوبه ؟ ارشد میخونی؟لردسیاه حالت خوبه؟ چه خبرا؟
راستش من هیچ وقت معنی "طرف با دخترا یا پسرا خوب نیست" رو نفهمیدم چون خودم تا حالا با استادی درس نداشتم که چنین حسی رو بهم بده. یعنی واقعا طرف با در نظر گرفتن جنسیت دانشجویانش، نمره هاشون رو بالا پایین میکنه؟
معادلات ديفرانسيل اسلامي-ربابه
خوبم. فعلا برنامه های دیگه ای غیر از ارشد دارم. من خودم به عنوان کسی که همیشه از حواشی دوری کرده هیچ وقت با هیچ استادی مشکل نداشتم و چنین تصوراتی توی ذهنم ایجاد نشده که فلانی با من مشکل داشته یا چون خانوم بوده نمره بدی به من داده. سرکلاس هم چنین تبعیضی رو حس نکردم. نه اینکه اساتید بسیار فرهیخته ای داشته باشیم و از لحاظ فرهنگی در سطح بالایی باشیم( اونهم در جامعه ای که تفکیک جنسیتی همه جاش بیداد میکنه) ولی فکر می کنم بیشتر وقتها این حرفا رو دانشجویانی درمیارن که دنبال انداختن تقصیر به گردن همه چیز و همه کس غیر از خودشون هستند.مرسی تسلا . خوبم . شما خوبی؟ اوضاع خوبه ؟ ارشد میخونی؟
من چون خودم خیلی تو جنسیت نیستم رفتار استادا خیلی با من تفاوتی نمیکرد ولی معین تقوی یکی از نمونه هاشه از دور نگاه میکردم تفاوت برخوردش با دخترا و پسرا بنظرم فرق داره
ولی بعدها دیدم دوستای من خیلی تاکید میکردن رو این موضوع که فرق میزاره.
بنظرم بی تفاوت به جنسیت طرف بره سرکلاس درسشو بخونه توقع امتیاز بی جاییم نداشته باشه، استاد هم خیلی نمیتونه کاری داشته باشه (گاهیم استثنا هست هرچقدر بی تفاوت باشی استاد گیرتر میشه نسبت بهت گاهیم کلا دانشجو مشکل داره چه دخترش چه پسرش )